La Garenne

Ljetni kampovi škole La Garenne pružaju mogućnost usavršavanja stranih jezika za učenike raznih uzrasta u srcu Švicarske. Zavisno od toga što vas više privlači, odaberite učenje francuskog ili engleskog jezika te pružite svom djetetu ljetnu avanturu kao nikad do sad!

Rezervirajte sada uz 20% popusta. Popust vrijedi tijekom "Tjedna švicarskog obrazovanja" do 1. veljače.

Škola i smještaj

La Garenne je međunarodna privatna srednja škola i internat osnovana 1947. god, smještena u slavnom skijaškom resortu Villars-sur-Ollonnu srcu švicarskih Alpa na 1300 m nadmorske visine. Centar Villarsa udaljen je nekoliko minuta hoda, a žičara se nalazi tik uz školsku zgradu. Kampus škole uključuje moderno opremljene učionice s interaktivnim pločama i multimedijskim dvoranama, kantinu, administrativne urede i medicinski centar. Škola ima sobu s računalima i sportsku dvoranu te igrališta za mali nogomet, dvoranu za košarku, stolni tenis i gimnastiku.


Tečaj

Tečaj uključuje 20 šk. sati engleskog ili francuskog tjedno. Nastava se održava od ponedjeljka do su-bote, svakog jutra od 8:30 do 12:30 sati, a profe-sori su iskusni profesionalci koji rade u toj školi ti-jekom školske godine. Jezik se uči putem nestan-dardnih i zanimljivih metoda - igara, glazbe, bajki, igranja uloga i još mnogo toga. Lekcije na satu su tematske, a teme se mijenjaju svaki nekoliko da-na. Teme satova mogu biti: Svijet oko nas, Shop-ping, Poezija i bajke iz cijelog svijeta, Hobiji i dr. Pri školi djeluju i razni klubovi koji mogu biti ili sportski ili umjetnički. Polaznici biraju na licu mje-sta jedan od ponuđenih klubova u koji onda idu dva puta tjedno.
Umjetnički: pjevanje, kuhanje, crtanje manga, ples, šminkanje. 
Sportski: nogomet, košarka, golf, tenis, jahanje, pilotiranje dronom i još mnogo toga.

 

Dnevni kamp

Tečaj koji traje samo tijekom dana te ne pokriva smještaj na kampusu škole. Traje od ponedjeljka do subote od 8:30 do 18:30 sati.

Smještaj

Učenici od 5 do 9 godina smješteni su u četverokrevetnim sobama i zajedničkom kupaonicom. Učenici od 10 do 14 godina imaju dvokrevetne sobe s vlastitom kupaonicom.


Sport i izleti

Cijeli dan polaznika je ispunjen sportom i raznim zabavnim aktivnostima. Svatko se može uključiti u nogomet, tenis, golf, kuhanje, planinarenje, cirkuske vještine, skakanje, posjete muzejima itd. Učenici su podijeljeni po dobi te im se na taj način raspoređuju ostale aktivnosti:
8 - 10 god.: Zabavni park, jahanje, streličarstvo, penjanje, itd. 
10 - 14 god.: Od ove godine, tijekom kampa će se održati nogometni treninzi s trenerima iz no-gometnog kluba Valencija. Polaznici treniraju ukupno 5 popodneva, a mogu trenirati i dječaci i djevojčice. Na kraju tečaja mali će nogometaši i nogometašice dobiti diplomu i službeni dres kluba.
11 - 14 god.: Brdski biciklizam, skijanje na vodi, karting, kanu, penjanje, rafting, paintball, kajakarenje i FC Valencia nogometni kamp.

Ekspedicija - U sportski program uključena je planinarska ekspedicija prilagođena dobi djece koju vode iskusni planinski vodiči. Može uključivati posjet farmi, šetnju do glečera ili jezera, noćenje u šatoru, traženje ostataka stopala dinosaura u stijenama i još mnogo toga.
Tenis i jahanje su dostupni uz nadoplatu. Po želji se može ići u dvodnevni izlet u Europa Park, a noći se u hotelu s pet zvjezdica u samom parku.

Dob: 5 – 14 godina
Smještaj: učenički dom

Nastava: 20 školskih sati tjedno engleskog

ili francuskog jezika
Putuje se: subota-petak
Održava se: 29. lipnja – 9. kolovoza
Trajanje: 2 ,4, 6 tjedana
Grupe: do 15 polaznika

Naknada uključuje:

•    Smještaj u učeničkom domu na kampusu škole
•    Puni pansion (topli ručak)
•    20 šk. sati engleskog ili francuskog tjedno
•    Ispit za određivanje razine znanja
•    Nastavne materijale

•    Diplomu o završenom tečaju
•    Uniformu
•    Izlete
•    Pranje rublja
•    Sportski i zabavni program

•    Stalni nadzor polaznika
•    24-satni telefon za hitne slučajeve
•    Transfer od/do zračne luke Ženeva od 9 do 17 sati

36,385 - 29,110 KN

2 tjedna

29. lipnja, 13. srpnja, 27. srpnja

32,225 - 25,780 KN

Standardni            Dnevni   

kamp                     kamp

68,955 - 55,165 KN

4 tjedna

29. lipnja, 13. srpnja

62,025 - 49,620 KN

Standardni            Dnevni   

kamp                     kamp

95,290 - 76,230 KN

6 tjedana

29. lipnja

84,895 - 67,915 KN

Standardni            Dnevni   

kamp                     kamp

Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041