IntegralEdu preporučuje

Uzrast: 12-18 godina

Datum početka: 5. srpnja – 1. kolovoza

Lignano je poznato ljetovalište na Jadranu, smješteno na pola puta između Trsta i Venecije. Jezični centar je smješten usred prekrasne gradske park šume koja se proteže do rive. Centar ima privatnu plažu. Cilj tečaja je poboljšanje talijanskog razgovora te zbog toga učenici imaju mogucnost vježbati govor na sastancima s talijanskim vršnjacima koje škola organizira.

Lignano, Italija

Na obalama Jadranskog mora

Cijena u kunama od:

Na upit

Uzrast: 5-18 godina

Datum početka: 4. srpnja – 31. srpnja

Jezični centar nalazi se na području jednog od najprestižnijih španjolskih sveučilišta, Francisco de Vitoria oko 2 km od Madrida. Okružen stablima i zelenim površinama, centar uključuje opremljene učionice, zajednički dnevni boravak s televizorom, prostranu blagovaonicu, računalnu sobu i teretanu. Polaznici imaju priliku igrati veliki broj sportova.

Madrid,

Španjolska

Cijena u kunama od:

6 775 kn

Uzrast: 12 -18 g.

Datum početka: 7. srpanj – 18. kolovoza

Škola se nalazi u malom obalnom mjestu Lagoi, blizu Fara, glavnog grada najjužnije portugalske regije Algarve. Školu su osnovali 1972. god. lokalni stanovnici na čelu s Paulom i Evom Schelfhaut. Njihov je osnovni cilj bio osigurati mogućnost kvalitetnog obrazovanja djeci iz regije. S vremenom je njihov projekt uzeo maha pa je škola postala međunarodno poznata te je stekla odličnu reputaciju.

Engleski

u Portugalu

Cijena u kunama od:

Na upit

milano.jpg

Uzrast: iznad 18 godina

Talijanski jezik

Datum početka: kroz cijelu godinu

Škola i jezični centar nalaze se u središtu Milana, u prekrasnoj umjetnički ukrašenoj zgradi na šetalištu Corso Buenos Aires te je podzemnom željeznicom lako dostupna iz svih dijelova grada. Uz standardne tečajeve jezika polaznici mogu odabrati tečajeve koji su ujedno i priprema za sveučilišni studij mode i dizajna. 

Milano, Italija

Cijena u kunama od:

Na upit

firenca.jpg

Uzrast: 15-17 godina

Talijanski jezik

Datum početka: 28. lipnja -22. kolovoza

Firenca je jedan od najslikovitijih gradova u Italiji i glavno središte pitoreske regije Toskana. Stoljećima je bila mjesto okupljanja i inspiracija najvećih talijanskih umjetnika. Škola se nalazi u povijesnom dijelu grada te ima moderno opremljene učionice. Nastava se odvija u malim grupama i ispunjena je raspravama i igrama uloga. 

Tečaj za mlade,

Firenca

Cijena u kunama od:

Na upit

rim.jpeg

Uzrast: iznad 16 godina

Talijanski jezik

Datum početka: kroz cijelu godinu

Prekrasni Rim i njegove ljepote savršena su motivacija za produbljivanje znanja o talijanskom jeziku i kulturi. Škola ima tri zgrade u središtu grada te imaju video centar i jezični laboratorij. Nude više tečajeva gdje se uz učenje jezika može posvetiti fotografiji, kulinarskim radionicama, upoznavanju Rima ili poslovnog talijanskog. 

Rim,

Vječni grad

Cijena u kunama od:

Na upit

madrir.prijestonica.jpeg

Uzrast: 5-17 godina

Španjolski i engleski jezik

Datum početka: 5. srpnja - 1. kolovoza

Jezični centar nalazi se svega 2 kilometra od užurbane španjolske prijestolnice na mirnom području jednog od najprestižnijih španjolskih sveučilišta - Francisco de Vitoria. Tečaj uključuje nastavu španjolskog ili engleskog jezika, a u slobodno vrijeme polaznici imaju na raspolaganju izvrstan sportski centar s bazenom. Program također nudi radionice o fotografiji, plesu i obrtu. Posebnost škole je što učenici slobodno vrijeme provode sa španjolskim studentima koji uče engleski. 

Madrid

Prijestolnica sunčane Španjolske

Cijena u kunama od:

Na upit

salamanca2.jpeg

Uzrast: 5-17 godina

Španjolski jezik

Datum početka: 5. srpnja - 1. kolovoza

Salamanca, grad jednog od najstarijih europskih sveučilišta, nalazi se na zapadu Španjolske čije je stara jezgra pod UNESCO-vom zaštitom. Škola se nalazi vrlo blizu starog dijela grada i nudi izvrsne uvjete za učenje, sport i rekreaciju. Polaznici mogu birati između ljetnog tečaja i Day camp-a. Osim španjolskog postoji i mogućnost učenja engleskog jezika. Salamanca je odličan izbor za učenje jezika i upoznavanje španjolske tradicije i kulture uz puno zabave i druženje s vršnjacima. 

Salamanca

Cijena u kunama od:

Na upit

valencia.jpg

Uzrast: iznad 17 godina

Španjolski jezik

Datum početka: kroz cijelu godinu

Škola se nalazi u središtu Valencije, grada na obalama Sredozemnog mora s prekrasnim plažama i šetnicom uz obalu.  Kako bi tečaj bio intenzivniji i raznovrsniji centar nudi besplatno 6 dodatnih sati tijekom kojih polaznici poboljšavaju svoj govorni španjolski te raspravljaju o kulturnim temama. Škola nudi i pripremni tečaj za DELE ispit. U slobodno vrijeme polaznici mogu posjetiti poznati The Music Palaceu i Oceanografski muzej te se mogu organizirati izleti u Barcelonu ili Madrid. 

Valencia 17+

Cijena u kunama od:

Na upit

barcelona2_edited.jpg

Uzrast: iznad 17 godina

Španjolski jezik

Datum početka: tijekom cijele godine

Barcelona je veličanstven grad poznat po Picassu, arhitektu Gaudiju, prekrasnom ulicom La Rambla i katedrali koja se gradi više od 100 godina - Sagrada Familiji. Škola je moderno opremljena s kafićem i vrtom. U ponudi je i dodatnih 6 sati specijaliziranih tečajeva koji su potpuno besplatni. Moguće je odabrati pripreme za DELE, razgovorni španjolski, kulturu, povijest ili umjetnosti. 

Barcelona 17+

Cijena u kunama od:

Na upit