IntegralEdu preporučuje

Azurna obala, Nica

Uzrast: 8 - 17

Datum početka:

15. ožujka – 24. listopada (obit. smještaj)

28. lipnja – 22. kolovoz (studentski dom)

Francuski jezik uči se najlakše s pogledom na Azurnu obalu. Nastava se izvodi u poznatim srednjim školama u Nici i njihovim učeničkim domovima u kojima su učenici smješteni. Zavisno od tjedna kada idu, polaznike se vodi na izlete u Monaco, Oceanografski muzej, Antibes, Picassov muzej, di Vieux Nice, de Eze, Parfumerie Gallimard, St. Tropez, Cannes te se ide na izlete brodom na otoke Lérins.

Cijena u kunama od:

Na upit

Lyon

Grad svjetla

Uzrast: iznad 16 godina starosti

Datum početka: svaku nedjelju u godini

Minimalno trajanje: 2 tjedna

Škola se nalazi u središtu Lyona u novoobnovljenoj zgradi iz 19. stoljeća i nalazi se u neposrednoj blizini velikog gradskog trga s pogledom na rijeku
Rhonu. Škola raspolaže moderno opremljenim učionicama, bežičnim internetom te kantinom. Lyon je poznat kao grad svetla u čijem se centru nalazi pješačka zona s brojnim restoranima, trgovinama i mjestima za odmor.

Cijena u kunama od:

Na upit

eurocentres_edited.jpg

Eurocentres, Pariz

U srcu Latinske četvrti

Uzrast: iznad 16 godina

Francuski

Datum početka: kroz cijelu godinu

Minimalno trajanje: 2 tjedna

Jezični centar nalazi se u srcu Latinske četvrti, a sama zgrada u kojoj se održava tečaj kombinacija je modernog interijera, freski i srednjovjekovnog zida. Učenje jezika u glavnom gradu donosi poseban doživljaj upoznavajući pariški način života i kulturne znamenitosti. Slobodno vrijeme iskoristite posjetom Eiffelovom tornju ili u opuštenoj atmosferi malih kafića.

Cijena u kunama od:

Na upit

st.nikolac.jpeg

Saint Nicolas

Paris-Igny

Uzrast: 13-17 godina

Francuski

Datum početka: 28. lipnja - 15. kolovoza

Minimalno trajanje: 2 tjedna

 

Jezični centar Saint Nicolas smješten je u velikom parku udaljenom oko 40 min od centra Pariza. Uz moderno opremljene učionice za poduku jezika škola nudi i odlične uvjete za sportske i druge aktivnosti. U slobodno vrijeme za polaznike se organiziraju diskoteke, roštilj, filmske večeri, kvizovi, nogomet i slično. Polaznici mogu odabrati izlete u Versailles, Disneyland  ili u muzej Louvre.

 

Cijena u kunama od:

Na upit

belgija.jpeg

Belgija, Spa i Liège 

Uzrast: 9-17 godina

Francuski, engleski, njemački, nizozemski

Datum početka: 21. lipnja – 22. kolovoza

Minimalno trajanje: 2 tjedna

Tečajevi se održavaju u zadivljujućim zgradama koledža Saint-Roch u Ferrièresu. Mjesto i zgrade spadaju u povijesne znamenitosti izgrađene još u 7. stoljeću. Poduka je usmjerena na poboljšanje vještina pisanja i govorenja te na sposobnost razumijevanja. Nastava uključuje inovativne metode poput igranja uloga, debatiranja, pisanja pisama i slično. 

Cijena u kunama od:

Na upit