IntegralEdu preporučuje

Azurna obala, Nica

Uzrast: 8 - 17

Datum početka:

15. ožujka – 24. listopada (obit. smještaj)

28. lipnja – 22. kolovoz (studentski dom)

Francuski jezik uči se najlakše s pogledom na Azurnu obalu. Nastava se izvodi u poznatim srednjim školama u Nici i njihovim učeničkim domovima u kojima su učenici smješteni. Zavisno od tjedna kada idu, polaznike se vodi na izlete u Monaco, Oceanografski muzej, Antibes, Picassov muzej, di Vieux Nice, de Eze, Parfumerie Gallimard, St. Tropez, Cannes te se ide na izlete brodom na otoke Lérins.

Cijena u kunama od:

13 265 kn

Lyon

Grad svjetla

Uzrast: iznad 16 godina starosti

Datum početka: svaku nedjelju u godini

Minimalno trajanje: 2 tjedna

Škola se nalazi u središtu Lyona u novoobnovljenoj zgradi iz 19. stoljeća i nalazi se u neposrednoj blizini velikog gradskog trga s pogledom na rijeku
Rhonu. Škola raspolaže moderno opremljenim učionicama, bežičnim internetom te kantinom. Lyon je poznat kao grad svetla u čijem se centru nalazi pješačka zona s brojnim restoranima, trgovinama i mjestima za odmor.

Cijena u kunama od:

7220 kn

TASIS - Lugano

Švicarska

Uzrast: 11 - 18

Francuski engleski, talijanski ili njemački

Datum početka: 26. lipnja – 15. kolovoza

Glavna zgrada američke škole u Švicarskoj smještena je u slavnoj Villi de Nobili. Polaznici su smješteni na kampusu, u dvokrevetnim i četverokrevetnim sobama sa zajedničkim kupaonicama ili u mini studijima na 2 kata koji dijele s 3 drugih polaznika. Glavni jezik komunikacije je engleski. Bira se jedan od čak petnaest različiti modula u ponudi.

Cijena u kunama od:

51 450 kn

Eurocentres, Pariz

U srcu Latinske četvrti

Uzrast: iznad 16 godina

Francuski

Datum početka: kroz cijelu godinu

Minimalno trajanje: 2 tjedna

Jezični centar nalazi se u srcu Latinske četvrti, a sama zgrada u kojoj se održava tečaj kombinacija je modernog interijera, freski i srednjovjekovnog zida. Učenje jezika u glavnom gradu donosi poseban doživljaj upoznavajući pariški način života i kulturne znamenitosti. Slobodno vrijeme iskoristite posjetom Eiffelovom tornju ili u opuštenoj atmosferi malih kafića.

Cijena u kunama od:

11 250 kn

Saint Nicolas

Paris-Igny

Uzrast: 13-17 godina

Francuski

Datum početka: 28. lipnja - 15. kolovoza

Minimalno trajanje: 2 tjedna

 

Jezični centar Saint Nicolas smješten je u velikom parku udaljenom oko 40 min od centra Pariza. Uz moderno opremljene učionice za poduku jezika škola nudi i odlične uvjete za sportske i druge aktivnosti. U slobodno vrijeme za polaznike se organiziraju diskoteke, roštilj, filmske večeri, kvizovi, nogomet i slično. Polaznici mogu odabrati izlete u Versailles, Disneyland  ili u muzej Louvre.

 

Cijena u kunama od:

15 020 kn

Belgija, Spa i Liège 

Uzrast: 9-17 godina

Francuski, engleski, njemački, nizozemski

Datum početka: 21. lipnja – 22. kolovoza

Minimalno trajanje: 2 tjedna

Tečajevi se održavaju u zadivljujućim zgradama koledža Saint-Roch u Ferrièresu. Mjesto i zgrade spadaju u povijesne znamenitosti izgrađene još u 7. stoljeću. Poduka je usmjerena na poboljšanje vještina pisanja i govorenja te na sposobnost razumijevanja. Nastava uključuje inovativne metode poput igranja uloga, debatiranja, pisanja pisama i slično. 

Cijena u kunama od:

21 220 kn

Jezični ili avanturistički kamp u Švicarskoj

Uzrast: 3-5; 6-14; 15+ godina

Francuski ili engleski jezik

Datum početka: 28. lipnja - 14. kolovoza

Kamp je smješten u mjestu Verbier u kantonu Valais. Jezični tečajevi mogu biti na engleskom ili francuskom jeziku s fokusom na praktičnoj upotrebi jezika, gramatike i vokabulara. Avanturistički kamp je odličan za djecu koja vole prirodu i stjecati vještine poput kuhanja na otvorenom, izrade skloništa, brdski biciklizam, penjanje i dr. Tečaj za odrasle je prikladan za roditelje koji žele pohađati jezične tečajeve dok su im djeca zauzeta i okupirana programom kampa. Polaznici sami odabiru intenzitet tečaja (između 1 i 20 sati tjedno).

Cijena u kunama od:

19 405 kn

Brillantmont, Lausanne

Švicarska

Uzrast: 10 - 17 godina

Francuski ili engleski jezik

Datum početka: 3. srpnja - 14. kolovoza

Osnovana 1882. godine, Brillantmont je jedna od najstarijih i najtradicionalnijih međunarodnih srednih škola i internata u Švicarskoj. Kampus škole čine 5 prekrasnih zgrada koje se prostiru na 15 hektara okruženih veličanstvenom šumom. Škola je smještena u centru Laussane, samo nekoliko minuta udaljena od svih zamenitosti i slavnog Ženevskog jezera.

Cijena u kunama od:

16 585 kn

Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041