IntegralEdu preporučuje

St. Edmund's College

Uzrast: 10-17

Engleski

Datum početka: 5. srpnja - 15. kolovoza

Škola ima dugu tradiciju obrazovanja međunarodnih polaznika. U jutarnjim satima održava se tečaj, dok polaznici u popodnevnim satima biraju aktivnosti poput sporta, umjetnosti, strukovnih i akademskih tečajeva. 

Cijena u kunama od:

31 790 kn

Advanced Studies

Oxford, Cambridge, London

Uzrast: 16 -18

Engleski

Datum početka: 27. lipnja - 7. kolovoza

Tečaj koji će vam najbolje dočarati kako je biti student na prestižnim sveučilištima Oxford i Cambridge i King's College London čiji je obilazak obavezni dio ovog tečaja, a neki predavači su bivši studenti ili profesori tih poznatih sveučilišta. Polaznici spavaju u domovima tih sveučilišta, a nastava se održava u predavaonicama tih slavnih sveučilišta.

Cijena u kunama od:

34 440 kn

Academic Summer in Cambridge

Uzrast: 7-17

Engleski

Datum početka: 3. srpnja – 28. kolovoza

Doživite studentsku atmosferu jezičnog tečaja u srcu Cambridgea. Kombinirajte tečajeve engleskog i priprema za studije medicine, računalstva ili sporta na vrhunskim sveučilištima. Osim Cambridgea, ovaj tečaj možete pronaći na kampusima u Londonu i Sidcotu, a tijekom tečaja moguće je poalgati i ispit za dobivanje službenog certifikata za engleski jezik - IELTS.

Cijena u kunama od:

25 610 kn

Plumpton College

Uzrast: 10 -16

Engleski

Datum početka: 22. lipnja - 1. kolovoza 

Uz učenje engleskog naučite kodirati, brinuti se o životinjama te se okušajte u nekim od brojnih sportova poput jedrenje, jahanja, kajakarenja, raftinga ili penjanja po umjetnim stijenama.

Cijena u kunama od:

21 635 kn

Millfield School

Mali olimpijski grad

Uzrast: 12-17

Engleski

Datum početka: 11. srpnja – 22. kolovoza

Osim tradicionalnih britanskih sportova poput nogometa, tenisa i golfa, u Millifieldu uz engleski možete se okušati u mačevanju, hokeju na travi ili pohađati kulinarske, modne, filmske ili radionice programiranja.

Cijena u kunama od:

25 170 kn

Lancing

Uzrast: 13 -18

Engleski

Datum početka: 11. srpnja – 14. kolovoza

Jezični centar koji ima i impresivni sportski centar gdje se uz učenje engleskog mogu trenirati nogomet, tenis, golf ili jahanje, a za sve hrabre tu su ronjenje i pilotiranje lakim letjelicama.

Cijena u kunama od:

22 960 kn

University of Sussex, Brighton

English for the Future

Uzrast: 15 -19

Engleski

Datum početka: 11. srpnja - 14. kolovoza 

Sveučilište Sussex smješteno je u prekrasnom krajoliku nacionalnog parka South Downs. Velike zelene površine i moderna arhitektura savršeno su okruženje za opuštanje i učenje jezika. 

Cijena u kunama od:

28 260 kn

Cambridge School of Visual and Performing Arts

Pripreme za umjetničke studije na britanskim sveučilištima

Uzrast: 15-18

Engleski

Datum početka: 28. lipnja – 9. kolovoza

Ovaj tečaj temelji se isključivo na praksi gdje polaznici uz engleski jezik odabiru dodatno područje koje ih zanima - umjetnost i dizajn, kazalište, priprema portfelja, filmska umjetnost ili moda.

Cijena u kunama od:

23 845 kn

Tonbridge School

Uzrast: 13-16; 16-18

Engleski

Datum početka: 6. srpnja – 3. kolovoza

Tečaj je orijentiran mladim liderima. Glavni naglasak ovog tečaja je na razvoju prezentacijskih vještina na engleskom jeziku, usavršavanje vježba pregovaranja i debatiranja. 

Cijena u kunama od:

31 790 kn

Pripreme za

Oxbridge 

Priprema za studij na vodećim sveučilištima u Velikoj Britaniji

Uzrast: 16-18

Engleski

Datum početka: 28. lipnja - 25. srpnja

Tečaj se održava u privatnoj srednjoj školi i internatu St. Edmund Hall u centru grada Oxforda. Tijekom tečaja polaznici obrađuju sljedeća područja: Opća kultura, Osobne vještine, Priprema za upis na sveučilišta, Seminare o akademskim vještinama. Svi polaznici na kraju mogu dobiti preporuke profesora koje će im povećati šanse za upis Cambridgea i Oxforda.

Cijena u kunama od:

35 100 kn

Kings Oxford

Službeni ispitni centar za provođenje IELTS ispita

Uzrast: 16+

Engleski

Datum početka: svaka nedjelja u godini

Polaznici osim standardnog i intenzivnog tečaja mogu odabrati tečaj koji će ih odlično pripremiti za polaganje IELTS ispita.  Nastava se odvija u centru ovog poznatog sveučilišnog grada, a polaznici imaju mogućnost boravka kod obitelji domaćina. 

Cijena u kunama od:

9 865 kn

Hotel Institute

Montreux, Švicarska

Uvod u svijet ugostiteljstva i kulinarstva

Uzrast: 16-29

Engleski jezik

Datum početka: 5. srpnja-15. kolovoza

Nastava na ovom tečaju je najpogodnija za učenike koi razmišljaju studirati ugosititeljstvo, kulinarstvo ili hotelijerski menadžment. U tečaj je osim učenja engleskog uklječeno puno prakse u gore navedenim područjima.

Cijena u kunama od:

12 840 kn

Kent University,

Canterbury

Uzrast: 11-17

Engleski

Datum početka: 27. lipnja – 15. kolovoza

Sveučilište se nalazi na samo 20 min hoda od centra grada s jezičnim centrom koji ima pogled na veličanstvenu katedralu. Za polaznike se organiziraju brojni izleti svake subote, ali i sportske aktivnosti poput mini olimpijade.

Cijena u kunama od:

15 100 kn

Oxford Brookes

Uzrast: 12-17

Engleski

Datum početka: 20. lipnja - 15. kolovoza

Uz tečaj engleskog jezika polaznici se mogu priključiti sportskim aktivnostima na otvorenim zelenim površinama ili večernjim aktivnostima poput talent showa ili diskoteke. Program uključuje i turistički obilazak znamenitosti Londona i drugih gradova. 

Cijena u kunama od:

15  810 kn

Ridley Hall

Uzrast: 16-19

Engleski

Datum početka: 4. srpnja – 15. kolovoza

Koledž se nalazi u viktorijanskoj kući smještenoj u prekrasnom vrtu na 5 min hoda od centra Cambridgea. Osim što mogu usavršiti engleski jezik polaznici imaju prilike, naučiti igrati kriket ili sudjelovati u aktivnostima poput izrade maski. 

Cijena u kunama od:

20 930 kn

Academic Summer

Sidcot

Uzrast: 7-17

Engleski

Datum početka: 4. srpnja – 22. kolovoza

Uz tečaj engleskog jezika polaznici odabiru dodatne predmete ili tečaj sporta gdje uče o sportskom menadžmentu, kineziologiji i sportskoj psihologiji.  U programu dječjeg tečaja organiziraju se druženja s lokalnom djecom iste dobi. 

Cijena u kunama od:

21 635 kn

Downside School

Uzrast: 8-17

Engleski

Datum početka: 7. srpnja – 18. kolovoza

Jedan od najpopularnijih tečajeva za najmlađe polaznike, ali i idealna prilika za sve od 14 do 17 godina da uče engleski i sudjelujući u raspravama razvijaju vještine kritičkog razmišljanja o globalnim pitanjima u područjima politike, ekonomije i prava u britanskom internatu koji podsjeća na Hogwarts.

Cijena u kunama od:

17 840 kn

Millfield Prep School

Uzrast: 6-11

Engleski

Datum početka: 11. srpnja – 8. kolovoza

Škola se nalazi u blizini Glastonburyja i dijelom je zaštićene britanske kulturne baštine. Mnogo je sadržaja i aktivnosti za djecu o kojima skrbe učitelji i voditelji grupa s iskustvom. Odaberite jednu od dodatnih aktivnost kako bi upotpunili tečaj engleskog.

Cijena u kunama od:

26 935 kn

Academic Summer DLD

London

Uzrast: 7-17

Engleski

Datum početka: 27. lipnja – 22. kolovoza

Škola se nalazi u zgradi u srcu Londona. Posebnost akademskog tečaja je njegovo odvijanje po metodi CLIL - Content and Language Integrated Learning. Nude se i pripreme i provjere za programe IB/A-levels gdje se biraju 4 predmeta svakog tjedna. 

Cijena u kunama od:

25 170 kn

University College

London

Centar Londona

Uzrast: 13-21

Engleski

Datum početka: 21. lipnja - 30. kolovoza

Ovaj koledž je bilo prvo moderno sveučilište u Engleskoj te je smješten u blizini Oxford Streeta u središtu Londona što pruža odličnu priliku za istraživanje grada uz čak 5 poludnevnih izleta tjedno. Polaznici se mogu okušati u bejzbolu i raznim drugim igrama. 

Cijena u kunama od:

17 310 kn

Dulwich College

Uzrast: 11-17

Engleski

Datum početka: 6. srpnja – 10. kolovoza

Škola je udaljena 20 min putovanja vlakom od Londona, a osnovana je još u 17. stoljeću. Uz ljetni tečaj i tečaj engleskog i umjetnosti, nudi se tečaj za mlade lidere koji uključuje vještine kritičkog razmišljanja, debatiranja i vježbanja kako prezentirati svoje argumente. 

Cijena u kunama od:

26 555 kn

St. Martin's College

Malta

Uzrast: 8 - 17 god.

Engleski

Datum početka: 20. lipnja - 30. kolovoza

St. Martina's College vodeća je privanta srednja škola i internat smještena u Swataru u središnjem dijelu Malte. U školskom kompleksu se nalazi i bazen kojeg polaznici koriste tijekom pauza. Škola ima poseban tečaj za djecu od 8 do 13 i od 13 do 17 god.
 

Cijena u kunama od:

9 985 kn

Exsportise 

Učenje engleskog jezika kroz sport i glazbu

Uzrast: 9-17

Engleski

Datum početka: 28. lipnja - 15. kolovoza

Exsportise ima 30 godina iskustva u pružanju specijaliziranih tečajeva koji kombiniraju sport, učenje engleskog i glazbu. Tečajevi se održavaju u tri najpriznatija engleska internata - Oundle School, Seaford College ili Clayesmore School. 

Cijena u kunama od:

24 725 kn

Chelsea Independent 

College
 

Uzrast: 14-17

Engleski

Datum početka: 28. lipnja – 8. kolovoza

Akademski tečajevi nude priliku za detaljnije proučavanje omiljenih predmeta i stjecanje praktičnog iskustva. Koledž je smješten u Londonu, stoga polaznici uz poboljšavanje svog engleskog istražuju posebnosti grada. 
 

Cijena u kunama od:

26 450 kn

Oxford Spires

Uzrast: 8-17

Engleski

Datum početka: 27. lipnja - 8. kolovoza

Škola je dobila ime prema nadimku slavnog britanskog grada Oxforda, grada tornjeva (engl. spire - toranj, vrh).  Koristi se metoda planiranog učenja s fokusom na komunikacijski pristup.

Cijena u kunama od:

19 340 kn

Jezični centar EC,

Malta

Uzrast: 16+

Engleski

Datum početka: tijekom cijele godine

Jezični centar EC organizira tečajeve za djecu, mlade i odrasle te se nalazi u središtu Mediterana, na Malti. Polaznici mogu odabrati između širokog spektra tečajeva, a postoji i tečaj specijalno napravljen za obitelji. Škola ima i svoju privatnu plažu za polaznike.

Cijena u kunama od:

4 095 kn

Sprachcaffe,

Malta

Uzrast: 14-21; 18+

Engleski

Datum početka: 16. lipnja – 24. kolovoza

Školski kompleks Sprachcaffe nalaze se u gradiću St. Julian's na Malti. Uz učenje engleskog jezika polaznici imaju prilike upoznati Valettu, stari grad Mdinu i kulturu ove mediteranske države, a slobodno vrijeme mogu provesti na bazenu ili u kafeteriji.

Cijena u kunama od:

9 755 kn

National College

of Ireland

Uzrast: 13-17

Engleski

Datum početka: 28. lipnja - 1. kolovoza

Škola je smještena u upečatljivoj modernoj zgradu u središtu Dublina nedaleko od europskog sjedišta brojnih tvrtki poput Google-a. Nastavu izvode 2 različita predavača kako bi polaznici bili upoznati s različitim metodama učenja. 

Cijena u kunama od:

17 245 kn

Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041