IntegralEdu preporučuje

Advanced Studies

Oxford i Cambridge

Uzrast: 16 -18

Engleski

Datum početka: 27. lipnja - 25. srpnja

Lokacija: Oxford, Cambridge, Engleska

Tečaj koji će vam najbolje dočarati kako je biti student na prestižnim sveučilištima Oxford i Cambridge i King's College London čiji je obilazak obavezni dio ovog tečaja, a neki predavači su bivši studenti ili profesori tih poznatih sveučilišta. Polaznici spavaju u domovima tih sveučilišta, a nastava se održava u predavaonicama tih slavnih sveučilišta.

Cijena u kunama od:

36 036 kn

Academic Summer

 Cambridge

Uzrast: 7-17

Engleski

Datum početka: 3. srpnja – 28. kolovoza

Lokacija: Cambridge, Engleska

Doživite studentsku atmosferu jezičnog tečaja u srcu Cambridgea. Kombinirajte tečajeve engleskog i priprema za studije medicine, računalstva ili sporta na vrhunskim sveučilištima. Osim Cambridgea, ovaj tečaj možete pronaći na kampusima u Londonu i Sidcotu, a tijekom tečaja moguće je poalgati i ispit za dobivanje službenog certifikata za engleski jezik - IELTS.

Cijena u kunama od:

25 645 kn

plumpton-college.jpg

Plumpton College

Uzrast: 10 -16

Engleski

Datum početka: 6. srpnja - 3. kolovoza 

Lokacija: Brighton, Engleska

Uz učenje engleskog naučite kodirati, brinuti se o životinjama te se okušajte u nekim od brojnih sportova poput jedrenje, jahanja, kajakarenja, raftinga ili penjanja po umjetnim stijenama.

Cijena u kunama od:

25 610 kn

cambridge.jpeg

Cambridge School of Visual and Performing Arts

Pripreme za umjetničke studije na britanskim sveučilištima

Uzrast: 15-18

Engleski

Datum početka: 27. lipnja – 8. kolovoza

Lokacija: Cambridge, Engleska

Ovaj tečaj temelji se isključivo na praksi gdje polaznici uz engleski jezik odabiru dodatno područje koje ih zanima - umjetnost i dizajn, kazalište, priprema portfelja, filmska umjetnost ili moda.

Cijena u kunama od:

24 725 kn

dld.jpeg

Academic Summer DLD

London

Uzrast: 7-17

Engleski

Datum početka: 3. srpnja - 31. srpnja

Lokacija: London, Engleska

Škola se nalazi u zgradi u srcu Londona. Posebnost akademskog tečaja je njegovo odvijanje po metodi CLIL - Content and Language Integrated Learning. Nude se i pripreme i provjere za programe IB/A-levels gdje se biraju 4 predmeta svakog tjedna. 

Cijena u kunama od:

27 585 kn

londoncentral.jpeg

St. Martin's College

Malta

Uzrast: 8 - 17 god.

Engleski

Datum početka: 20. lipnja - 30. kolovoza

Lokacija: Triq Is- Swatar, Malta

St. Martina's College vodeća je privatna srednja škola i internat smještena u Swataru u središnjem dijelu Malte. U školskom kompleksu se nalazi i bazen kojeg polaznici koriste tijekom pauza. Škola ima poseban tečaj za djecu od 8 do 13 i od 13 do 17 god.
 

Cijena u kunama od:

10 215 kn

corpuscristi.jpeg

Pripreme za Oxbridge 

Priprema za studij na vodećim

sveučilištima u Velikoj Britaniji

Uzrast: 16-18

Engleski

Datum početka: 27. lipnja - 7. kolovoza

Lokacija: Oxford, Engleska

Tečaj se održava u privatnoj srednjoj školi i internatu St. Edmund Hall u centru grada Oxforda. Tijekom tečaja polaznici obrađuju sljedeća područja: Opća kultura, Osobne vještine, Priprema za upis na sveučilišta, Seminare o akademskim vještinama. Svi polaznici na kraju mogu dobiti preporuke profesora koje će im povećati šanse za upis Cambridgea i Oxforda.

Cijena u kunama od:

34 440 kn

kingoxford.jpeg

Kings Oxford

Službeni ispitni centar za

provođenje IELTS ispita

Uzrast: 16+

Engleski

Datum početka: svaka nedjelja u godini

Lokacija: Oxford, Engleska

Polaznici osim standardnog i intenzivnog tečaja mogu odabrati tečaj koji će ih odlično pripremiti za polaganje IELTS ispita.  Nastava se odvija u centru ovog poznatog sveučilišnog grada, a polaznici imaju mogućnost boravka kod obitelji domaćina. 

Cijena u kunama od:

 10 320 kn 

earlscliffe.jpg

Earlscliffe

Uzrast: 13-17

Engleski

Datum početka: 27. lipnja - 14. kolovoza

Lokacija: Folkestone, Engleska 

Earlscliffe je privatna škola koja će maksimizirati učenikovo znanje jezika i sposobnosti kroz tečajeve poput Mini-MBA. Dostupan je i program pripreme za sveučilišta gdje, među ostalim, učenici posjećuju poznata britanska sveučilišta popust Oxforda. Škola se nalazi u obalnom gradu Folkestone. Udaljen je od Londona  55 km. 

Cijena u kunama od:

23 845 kn

kent2.jpeg

Kent University,

Canterbury

Uzrast: 11-17

Engleski

Datum početka: 27. lipnja – 15. kolovoza

Lokacija: Canterbury, Engleska

Sveučilište se nalazi na samo 20 min hoda od centra grada s jezičnim centrom koji ima pogled na veličanstvenu katedralu. Za polaznike se organiziraju brojni izleti svake subote, ali i sportske aktivnosti poput mini olimpijade.

Cijena u kunama od:

15 800 kn

oxfordbrook3.jpeg

Oxford Brookes

Uzrast: 12-17

Engleski

Datum početka: 20. lipnja - 15. kolovoza

Lokacija: Oxford, Engleska

Uz tečaj engleskog jezika polaznici se mogu priključiti sportskim aktivnostima na otvorenim zelenim površinama ili večernjim aktivnostima poput talent showa ili diskoteke. Program uključuje i turistički obilazak znamenitosti Londona i drugih gradova. 

Cijena u kunama od:

16 540 kn

Headington-School.jpg

Headington School

Uzrast: 13-16

Engleski

Datum početka: 19. srpnja - 15. kolovoza

Lokacija: Headington, Engleska

Škola se nalazi u Headingtonu, oko 25 minuta od centra grada Oxforda. Kampus se sastoji od modernih učionica, potpuno opremljene sportske dvorane s igralištima s umjetnom travom te modernog kazališta u kojem se održavaju večernje zabave.

Cijena u kunama od:

29 570 kn

sidcot.jpg

Academic Summer

Sidcot

Uzrast: 7-17

Engleski

Datum početka: 3. srpnja – 28. kolovoza

Lokacija: Bristol, Engleska

Uz tečaj engleskog jezika polaznici odabiru dodatne predmete ili tečaj sporta gdje uče o sportskom menadžmentu, kineziologiji i sportskoj psihologiji.  U programu dječjeg tečaja organiziraju se druženja s lokalnom djecom iste dobi. 

Cijena u kunama od:

21 635 kn

Downside_school.jpg

Downside School

Uzrast: 8-17

Engleski

Datum početka: 7. srpnja – 18. kolovoza

Lokacija: Stratton-on-the-Fosse

Jedan od najpopularnijih tečajeva za najmlađe polaznike, ali i idealna prilika za sve od 14 do 17 godina da uče engleski i sudjelujući u raspravama razvijaju vještine kritičkog razmišljanja o globalnim pitanjima u područjima politike, ekonomije i prava u britanskom internatu koji podsjeća na Hogwarts.

Cijena u kunama od:

Na upit

millfiled.jpeg

Millfield Prep School

Uzrast: 6-11

Engleski

Datum početka: 11. srpnja – 8. kolovoza

Lokacija: Glastonbury, Engleska

Škola se nalazi u blizini Glastonburyja i dijelom je zaštićene britanske kulturne baštine. Mnogo je sadržaja i aktivnosti za djecu o kojima skrbe učitelji i voditelji grupa s iskustvom. Odaberite jednu od dodatnih aktivnost kako bi upotpunili tečaj engleskog.

Cijena u kunama od:

Na upit

nationalcollegeireland.jpeg

National College

of Ireland

Uzrast: 13-17

Engleski

Datum početka: 28. lipnja - 1. kolovoza

Lokacija: Dublin, Irska

Škola je smještena u upečatljivoj modernoj zgradu u središtu Dublina nedaleko od europskog sjedišta brojnih tvrtki poput Google-a. Nastavu izvode 2 različita predavača kako bi polaznici bili upoznati s različitim metodama učenja. 

Cijena u kunama od:

Na upit

rochester-independent-college.jpg

Rochester Independent School

Uzrast: 13-17

Engleski

Datum početka: 10. srpnja - 24. srpnja

Lokacija: Rochester, Engleska

Smještena u grofoviji Kent, južno od Londona, u gradiću Rochesteru, poznatom po bogatoj povijesnoj baštini i atraktivnom centru za suvremenu umjetnost, škola nudi izvrsnu bazu za obrazovanje i smještaj - zgrade s drevnom arhitekturom u kojima se nalaze moderne učionice.

Cijena u kunama od:

23 940 kn

cats-college-cambridge.jpg

CATS College Cambridge

Uzrast: 14-17

Engleski

Datum početka: 27. lipnja - 18. srpnja

Lokacija: Cambridge, Engleska

Od 2015. godine škola CATS College Cambridge smještena je u novoizgrađenoj zgradi, u blizini čuvenog Trinity and King’s Collegesa i rijeke Cam. Škola ima kampus sa školskom zgradom, studentskim domom, menzom i sportskim objektima. Moderne učionice imaju najinovativniju opremu i namještaj. Studenti mogu koristiti računala s internetom i Wi-Fi mrežom.

Cijena u kunama od:

25 850 kn

clare-college-cambridge.jpg

Clare College Cambridge

Uzrast: 15-17

Engleski

Datum početka: 5. srpnja - 1. kolovoza

Lokacija: Cambridge, Engleska

Clare College Sveučilišta u Cambridgeu osnovano je 1326. godine i drugo je najstarije sveučilište. Slikoviti kampus smješten je na obali rijeke Cam i udaljen je samo 15 minuta od središta Cambridgea. Ovaj tečaj polaznicima nudi priliku da osjete studentski duh živeći i studirajući u Cambridgeu.

Cijena u kunama od:

44 661 kn

cats-college-canterbury.jpg

CATS College Canterbury

Uzrast: 14-17

Engleski

Datum početka: 4. srpnja - 8. kolovoza

Lokacija: Canterbury, Engleska

Škola CATS College osnovana je 1952. godine i a njezin kampus kombinira tradicionalnu i modernu arhitekturu.  Sve su učionice opremljene interaktivnim bijelim pločama, a polaznici mogu koristiti knjižnicu, računarsku učionicu s Internetom, Wi-Fi, zajedničke prostorije za rekreaciju te nedavno obnovljenu blagovaonicu.

Cijena u kunama od:

25 785 kn

canford-school.jpg

Canford School

Uzrast: 14-17

Engleski

Datum početka: 4. srpnja - 8. kolovoza

Lokacija: Dorset, Engleska

Škola Canford osnovana je 1923. godine. Smještena na površini od 250 hektara, škola impresionira povijesnim zgradama i svojim prekrasnim parkom na obali rijeke Stour. Škola se nalazi na 30-ak minuta udaljenosti od obalnog grada Bournemouth.

Cijena u kunama od:

27 625 kn

oxford-college.jpg

Oxford College

Uzrast: 15-17

Engleski

Datum početka: 5. srpnja - 15. kolovoza

Lokacija: Oxford, Engleska

Wycliff Hall je centralno smješten kampus sveučilišta Oxford, samo 10 minuta od centra grada. Kampus nudi izvrsne uvjete za tečaj i smještaj. Polaznici koriste cijelu zgradu - moderne učionice i spavaonice, blagovaonicu te sportske sadržaje. Dostupno je nekoliko tečajeva prema interesu polaznika.

Cijena u kunama od:

44 660 kn

ec-school-2c.jpg

Jezični centar EC

Malta

Uzrast: 16+

Engleski

Datum početka: tijekom cijele godine

Lokacija: St. Julian's, Malta

Jezični centar EC organizira tečajeve za djecu, mlade i odrasle te se nalazi u središtu Mediterana, na Malti. Polaznici mogu odabrati između širokog spektra tečajeva, a postoji i tečaj specijalno napravljen za obitelji. Škola ima i svoju privatnu plažu za polaznike.

Cijena u kunama od:

4 270 kn