Jezični tečajevi za odrasle

IntegralEdu ima široku ponudu tečajeva stranih jezika kao što su engleski, francuski, njemački, talijanski, ruski, portugalski i španjolski jezik u Engleskoj, Malti, SAD-u, Njemačkoj, Austriji, Francuskoj, Španjolskoj, Rusiji, Portugalu, Australiji, Italiji i dr.
Jezični tečajevi za odrasle izrazito su individualizirani te se, za razliku od tečajeva za djecu i mlade, svaka komponenta tečaja prepušta polazniku da odluči prema svojim preferencijama. Zbog toga, polaznik koji se odluči na ovakav jedan tečaj, prije rezerviranja tečaja mora znati što će sve utjecati na cijenu tečaja, a to je:
1. Dob polaznika
2. Intenzitet tečaja
3. Vrsta i svrha tečaja
4. Razina predznanja
5. Datum polaska
6. Trajanje tečaja
7. Vrsta smještaja
8. Transferi i dodatne usluge
9. Lokacija

IntegralEdu preporučuje

kings oxford2.jpg

Kings Oxford, UK

Uzrast: iznad 16 godina starosti

Engleski

Datum početka: svaku nedjelju u godini
 

Kings Oxford obuhvaća 2 kampsa gdje se održava nastava: St.Michael’s i St. Joseph’s, jedan od kojih je u samom centru Oxforda. Učionice su svijetle, opremljene interaktivnim bijelim pločama, računalima i WI-FI. U izboru tečajeva škola nudi standardne i intenzivne, te IELTS pripremne tečajeve. Polaznici su smješteni kod obitelji u dvokrevetnim sobama ili u studentskim domovima.

Cijena u kunama od:

10 320 kn

london central 1.jpg

University College

London, UK

Uzrast: od 8 do 21 god.

Engleski

Datum početka: 21. lipnja - 30. kolovoza

 

Tečaj se održava na glavnom kampusu University Collegea London. Osnovano 1828. UCL je bilo prvo moderno sveučilište u Engleskoj, organizirano po uzoru na škotska i njemačka sveučilišta. Kampus UCL-a se nalazi u gradskoj četvrti Bloomsbury, samo nekoliko minuta hoda od Russel Squarea i glavne shopping ulice Londona - Oxford Streeta u samom središtu tog grada.

Cijena u kunama od:

Na upit

ec-school-2c.jpg

Jezični centar EC, Malta

Uzrast: iznad 16 godina starosti

Engleski

Datum početka: svaku subotu ili nedjelju u godini (zavisno od vrste tečaja)

Jezični centar EC organizira tečajeve za djecu, mlade i odrasle. Škola za odrasle nalazi se u gradiću St. Julian's, poznatom malteškom ljetovalištu. Školska zgrada posebna je po tome što ima veliku krovnu terasu s panoramskim pogledom na grad, a svi polaznici imaju pristup privatnoj plaži koja je u vlasništvu škole. Osim standardnih tečajeva, škola organizira pripremne tečajeve za IELTS ili TOEFL, poslovni engleski ili recimo tečaj Engleski u gradu koji kombinira učenje engleskog s planinarenjem i istraživanjem Malte.

Cijena u kunama od:

4 270 kn

berlin najbolja.jpg

Berlin - tečaj za 

starije od 17 godina

Uzrast: iznad 17 godina starosti 

Njemački

Datum početka: svake nedjelje u godini 
 

Jezični centar je osnovan 1990. godine i nalazi se u mirnoj ulici u povijesnom dijelu grada Berlin Mitte, 15 minuta hoda od Brandenburških vrata. Škola zauzima dva kata moderne i energetski učinkovite zgrade, a ima 15 prostranih učionica, dnevni boravak, veliku terasu, knjižnicu s audio-video opremom koja služi za samostalno učenje, multimedijalnu dvoranu sa šest računala i  internet caffeu. Škola nudi osnovne, standardne, intenzivne tečajeve, tečajeve poslovnog njemačkog, te tečaj za TestDaF. Smještaj je moguć u obitelji, jednosobnom apartmanu ili hotelu za mlade A&O**.
U ponudi su razni besplatni izleti ili uz nadoplatu: obilazak Berlina – alternativnog kulturnog centra Tacheles, obnovljenog kazališta Friedrichstadt-Palast, zgrade Reichstaga te trga Potsdamer Platz u Potsdam, posjeti palačama Sanssouci i Neues Palais. 

Cijena u kunama od:

Na upit

milano.JPG

Milano – tečaj talijanskog za starije od 18 godina

Uzrast: iznad 18 godina

Talijanski

Datum početka: svake nedjelje u godini 
 

Škola je smještena u prekrasnoj zgradi na znamenitom šetalištu Corso Buenos Aires te je podzemnom željeznicom lako dostupna iz svih dijelova grada. Škola nudi osnovni, intenzivni i kombinirani tečaj, ali i mogućnost pripreme za sveučilišni studij mode i dizajna te pripreme za upis na talijanska sveučilišta. Polaznici izabiru smještaj u obitelji ili u apartmanu s drugim polaznicima. U slučaju da polaznici putuju zajedno, nudi im se smještaj u dvokrevetnim sobama. U slobodno vrijeme polaznici mogu istražiti prekrasnu katedralu, male kanale u centru i galerije s brojnim dućanima. 

Cijena u kunama od:

Na upit

sprachcaffe 1.jpg

Sprachcaffe

Uzrast: od 18 godina starosti 

Engleski

Datum početka: svaku nedjelju u godini 
 

Škola se nalazi u mirnom dijelu St. Julian'sa, u blizini atraktivnog turističkog dijela grada Paceville. Zgrada je izgrađena na prijelazu stoljeća i ima jedinstvenu arhitekturu koja kombinira elemente klasičnih grčkih i rimskih lukova. Školski kompleks zatvoren je za vanjske posjetitelje i osigurava maksimalnu sigurnost polaznika tečaja. Polaznici ljetnog tečaja za djecu i tečaja 16+ koriste učionice u odvojenim zgradama, odvojeni smještaj i kantinu. U slobodno vrijeme polaznici mogu uživati u sadržajima jezičnog centra Sprachcaffe: bazenu, igralištu za odbojku ili kafeteriji. Za mali iznos mogu se koristiti računala s internetom, Wi-Fi, sef, usluga pranja odjeće. Škola nudi standardne, intenzivne tečajeve i tečajeve za poslovni engleski.

Cijena u kunama od:

Na upit

madrid 1.jpg

Madrid – tečaj španjolskog za starije od 17 godina

Uzrast: iznad 17 godina

Španjolski
Datum početka: svake nedjelje u godini

Škola se nalazi u središtu Madrida, na samo 5 minuta hoda od trga Plaza de España. Smještena je u obnovljenoj povijesnoj zgradi i ima 38 klimatiziranih učionica, 2 konferencijske dvorane, knjižnicu, računalnu sobu i prostor za odmor uz besplatan bežični internet u cijelom kompleksu. Nude standardne, intenzivne i specijalizirane tečajeve te pripremu za DELE. Smještaj je moguć u obiteljima, studentskom domu i apartmanima. Polaznicima je moguć posjet Kraljevskoj palači, Nacionalnom parlamentu i brojnim povijesnim gradovima u okolici.

Cijena u kunama od:

Na upit

frankfurt 2.jpg

Frankfurt – tečaj

za starije od 17 godina

Uzrast: iznad 17 godina

Njemački
Datum početka: svake nedjelje u godini

 

Jezični centar se nalazi u Sachsenhausenu - najatraktivnijoj četvrti Frankfurta, u blizini rijeke Majne, gdje je smještena i većina muzeja, s odličnom povezanošću podzemnom željeznicom i vlakom s ostalim dijelovima grada i okolice.  Škola ima moderne učionice, prostor za samostalno učenje s audio i video opremom, multimedijalnu dvoranu s 10 računala, internet cafe s 5 računala te žičanim i bežičnim pristupom internetu.  Ponuđeni su osnovni, standardni i intenzivni tečajevi jezika te tečaj poslovnog njemačkog i tečaj za TestDaF koji se priznaje za upis na njemačka sveučilišta. 
Polaznici mogu biti smješteni u obiteljima, jednosobnom apartmanu ili hotelu za mlade. U ponudu ulaze dva organizirana događaja tjedno uz mogućnost organiziranja fakultativnih izleta uz nadoplatu.    

Cijena u kunama od:

Na upit

rim 1.jpg

Rim – tečaj u

vječnom gradu za starije od 16 godina

Uzrast: iznad 16 godina

Talijanski
Datum početka: svake nedjelje u godini

Škola se nalazi u tri zgrade u središtu grada. Na kampusu imaju jezični laboratorij, video centar, sobu s računalima, knjižnicu, kantinu te vrt i terase za opuštanje. Uz osnovni, intenzivni i kombinirani tečaj talijanskog, nude i tečaj poslovnog talijanskog, pripreme za talijanska sveučilišta, pripreme za ispit CILS, ali i zanimljive tečajeve poput fotografije, kulinarske radionice i upoznaj Rim gdje polaznici uče jezik na novi, drugačiji način. Smještaj je moguć u obitelji i u apartmanu (jednokrevetne i dvokrevetne sobe). Polaznici mogu sudjelovati na izletima, razgledavanju znamenitostima i ostalim aktivnostima uz nadoplatu. 

Cijena u kunama od:

Na upit

pariz.jpg

Eurocentres, Pariz
U srcu Latinske četvrti

Uzrast: iznad 16 godina starosti

Francuski

Datum početka: svaku nedjelju u godini

Škola se nalazi u srcu Latinske četvrti u povijesnoj zgradi koja je nedavno obnovljena. U dvorani za predavanja se može vidjeti sačuvani dio srednjovjekovnog zida, a prostorija za samostalno učenje impresionira s prekrasnim freskama koje datiraju iz 16. stoljeća. Ove relikvije prošlosti su savršeno uklopljene u moderni interijer te stvaraju jedinstvenu atmosferu u školi. U ponudi su standardni, intenzivni, poslovni tečajevi u mini-grupama, te tečaj DELF. Uz nadoplatu organiziraju se izleti do obližnjih gradova, dvoraca Loire i više. Smještaj je moguć kod obitelji ili u studentskom domu.

 

Cijena u kunama od:

Na upit

valencia 2.jpg

Valencia– tečaj španjolskog za starije od 17 godina

Uzrast: iznad 17 godina

Španjolski

Datum početka: svake nedjelje u godini

Škola nudi izvrsne uvjete za učenje španjolskog u zgradi koja se nalazi u središtu Valencije. Polaznicima se nude osnovni i intenzivni tečajevi te specijalizirani sati i pripreme za DELE koje se usklađuju sa službenim datumima ispita. Polaznici mogu birati između smještaja u obiteljima, apartmanima ili studentskom domu Galileo Galilei gdje je smještena većina polaznika. U slobodno vrijeme postoji mogućnost posjeta The Music Palaceu, Oceanografskom muzeju ili se mogu organizirati izleti u Madrid, Barcelonu ili Tarragonu.

Cijena u kunama od:

Na upit

munchen 2.jpg

München – tečaj

za starije od 17 godina

Uzrast: iznad 17 godina

Njemački
Datum početka: svake nedjelje u godini

 

Škola u Münchenu organizira tečajeve od 1977. godine i nalazi se u blizini trga Karlsplatza gdje počinje najduža ulica za shopping u gradu. Škola je opremljena s prozračnim učionicama s puno dnevnog svjetla, multimedijskim centrom, knjižnicom, internet caffeom i udobnim dnevnim boravkom. Može se birati između osnovnog, standardnog i intenzivnog tečaja te tečaja poslovnog njemačkog i tečaja za TestDaF. Polaznicima se nudi smještaj u obiteljima, apartmanu ili hotelu za mlade. Tijekom boravka moguće je posjetiti bajkoviti dvorac Neuschwanstein, Alpe i prekrasne gradove u okolici. 

Cijena u kunama od:

5 670 kn

barcelona2.jpg

Barcelona – tečaj španjolskog za starije od 17 godina

Uzrast: iznad 17 godina

Španjolski
Datum početka: svake nedjelje u godini

Škola je moderno opremljena s preko 50 klimatiziranih učionica, velikom dvoranom, knjižnicom, kafićem, vrtom i besplatnim pristupom bežičnom internetu.  U program škole ulaze osnovni, intenzivni i specijalizirani tečajevi jezika te program DELE. Polaznici mogu birati između smještaja u obiteljima, kampusu i apartmanima. Tečaj u Barceloni odlična je prilika za posjet čuvenoj Sagrada Familiji, Picassovom muzeju i prošetati poznatom ulicom La Rambla.

Cijena u kunama od:

Na upit

beč 3.jpg

Beč

Uzrast: iznad 16 godina starosti

Njemački

Datum početka: svaku nedjelju u godini

Tečajevi općeg njemačkog uključuju nastavu njemačkog jezika dvadeset školskih sati tjedno u kombinaciji s programom „Beč” koji uključuje: obilazak grada, predavanja i video projekcije o austrijskoj umjetnosti, glazbi, povijesti, književnosti, kao i tečaj bečkog valcera. Također su u ponudi specijalizirani tečajevi - poslovnog njemačkog jezika, njemački i glazba, ispitni tečajevi, tečajevi OSD i pripreme za upis na sveučilište. Svi tečajevi uključuju obilazak Beča i poduke plesanja bečkog valcera. Navedeni program uključuje nastavu, kulturni program za istraživanje Beča, njegovih znamenitosti i muzeja. Mogućnosti uz nadoplatu su organiziranje cjelodnevnih izleta u Salzburg, Wachau te poludnevnih izleta u Burg Kreuzenstein ili Laxenburg.

Cijena u kunama od:

Na upit

st.peterbug.moskva 3.jpg

Moskva ili Sankt Peterburg – tečaj ruskog za starije od 16 godina

Uzrast: iznad 16 godina

Ruski
Datum početka: svake nedjelje u godini

Centar u Moskvi raspolaže s 11, a onaj u Sankt Peterburgu s 13 prostranih i moderno opremljenih učionica te nude besplatni bežični pristup internetu. Centri nude standardni i intenzivni tečaj te mogućnost odabira individualnih sati. Dodatni jezični moduli kao nadopuna tečajevima uključuju poslovni ruski, rusku glazbu i rusku književnost. Polaznici mogu biti smještenu u obitelji domaćinu, apartmanu ili hotelu. Oba grada nude pregršt mogućnosti za odmor i razgledavanje u slobodno vrijeme.

Cijena u kunama od:

Na upit