Svjesni smo da je vrijeme nesigurnosti i neodlučnosti za putovanja i studiranja u inozemstvu pogotovo kad su u pitanju Vaša djeca. Sveučilišta i jezični centri za učenje stranih jezika s kojima radimo nalaze se u zemljama s naprednim zdravstvenim sustavima. Svakodnevno dobivamo informacije od naših partnerskih institucija u inozemstvu da slijede pravila koja su propisale vlasti u njihovi zemljama i da im je sigurnost njihovih učenika, studenata i polaznika, a naših klijenata, na prvome mjestu. 

Kako su i nama naši klijenti na prvome mjestu, htjeli bi obavijestiti sve naše sadašnje i buduće polaznike jezičnih tečajeva i kampova te sve one koji se možda još predomišljaju oko rezervacije takvih tečajeva da ćemo pružiti najveću moguću razinu fleksibilnosti za otkazivanje tečajeva koji budu uzrokovani situacijom s COVID-19 virusom. 
 

Pronađite svoj idealni tečaj!

Jezični tečajevi u inozemstvu najbrži su i najlakši način da unaprijedite svoje znanje jezika. Oni su savršena prilika da spojite ugodno s korisnim i učite dok putujete. Posjetite Francusku, SAD, Veliku Britaniju, Njemačku, Austriju, Italiju, Španjolsku, Portugal, Maltu ili neke druge zemlje u koje ste oduvijek željeli otputovati.
Djeca u dobi već od 7 godina mogu upisati jezični tečaj, tj. ljetni kamp za djecu. Ovakvi tečajevi idealne su prilike da djeca, osim jezičnih, stječu i društvene vještine te da provedu 2 iznimno zabavna i raznolika tjedna. 

Tečajevi za djecu i mlade

Od 7 do 17 godina

Tečajevi za odrasle

Iznad 18 godina

Za vrijeme pohađanja tečajeva možete iskusiti život na kampusima, upoznati ljude iz cijelog svijeta te osim jezika upoznati i nove kulture. Doživite avanturu, uzbuđenje i iskoristite vrijeme najbolje što možete kako biste postigli željeni cilj.
Tečajevi su prilagođeni potrebama djece i odraslih polaznika te nude: generalne sate željenog jezika, pripreme za polaganje standardiziranog testa jezika, pripreme za upis na sveučilište u inozemstvu, kombinaciju odabranog jezika s određenim akademskim predmetom, sportom ili čak hobijem kojeg dijelite s ostalim polaznicima.
 
Zapamtite, kada su tečajevi u pitanju nikada nije kasno za prijavu!

Odaberite koja vrsta tečaja vas zanima:

Grupni polasci za djecu
Individualni polasci za djecu
Tečajevi za odrasle
Show More

Povezani sadržaj:

Saznajte više o jezičnim tečajevima
Savjeti za roditelje
Preuzmite naš katalog
Zašto odabrati IntegralEdu?
Show More

Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041