IntegralEdu preporučuje

brillantmont.jpg

Brillantmont

Uzrast: 10-17

Engleski i francuski

Datumi održavanja: 3. srpnja - 14. kolovoza

Lokacija: Lausanne, Švicarska

Osnovana 1882. godine, Brillantmont je jedna od najstarijih i najtradicionalnijih međunarodnih srednih škola i internata u Švicarskoj. Kampus škole čine 5 prekrasnih zgrada koje se prostiru na 15 hektara okruženih veličanstvenom šumom. Škola je smještena u centru Laussane, samo nekoliko minuta udaljena od svih zamenitosti i slavnog Ženevskog jezera.

Cijena u kunama od:

16 585 kn

st-charles.jpg

Academic Summer, Porrentruy

Uzrast: 12-17

Engleski

Datumi održavanja: 10. srpnja - 7. kolovoza

Lokacija: Porrentruy, Švicarska

Tečaj se održava u renomiranoj privatnoj srednjoj školi Collège et Lycée Saint-Charles, a učenici imaju bogati dodatni sadržaj od sportskih natjecanja, vožnji kajakom i posjete tvornici sira. Kampus škole je moderno opremljen. 

Cijena u kunama od:

14 005 kn

swiss-language-club.jpg

Swiss Language Club

Uzrast: 12-18

Engleski

Datumi održavanja: 5. srpnja - 30. srpnja

Lokacija: Montreux, Švicarska

Ljetni tečaj Swiss Language Club, pod okriljem Swiss Education Academy, namijenjen je djeci od 10 do 17 godina i nudi nastavu na engleskom, francuskom ili njemačkom jeziku u kombinaciji s izletima, odlascima u zabavne parkove, biciklizmom, planinarenjem, raftingom i mnogim drugim zabavnim aktivnostima.

Cijena u kunama od:

22 785 kn

svijet-kulinarstva.jpg

Swiss Education Academy

Uzrast: 16-20

Engleski

Datumi održavanja: 18. listopada - 29. listopada

Lokacija: Montreaux i Bouveret, Švicarska

Ovaj jedinstveni program traje tri tjedna, te sudionici imaju priliku odabrati neka od tri ponuđena programa te ih kombinirati. Na izboru su tečajevi Svijet kulinarstva, Svijet ugostiteljstva te Svijet poduzetništva i inovacija. 

Cijena u kunama od:

18 980 kn

tasis-enfants.jpg

TASIS LE CHATEAU des Enfants

Uzrast: 4-10

Engleski i francuski

Datumi održavanja: 26. srpnja - 14. kolovoza

Lokacija: Montagnola, Švicarska

Le Chateau des Enfants je međunarodni ljetni kamp za djecu mlađe dobi. Ako je vaše dijete u dobi od 4- 6 godina, roditelji mogli doći zajedno s djecom čiji program Day Camp završava u 15 sati. Sličan kamp je namijenjen za djecu u dobi od 7 do 10 godina koja mogu boraviti sa svojim roditeljima i pohađati školu od ponedjeljka do petka od 8:45 sati do 18 sati. Oni koji su već odrasli mogu boraviti samostalno.

Cijena u kunama od:

21 315 kn

tasis-lugano.jpg

TASIS Lugano

Uzrast: 11-18

Engleski

Datumi održavanja: 26. lipnja - 15. kolovoza

Lokacija: Lugano, Švicarska

Glavna zgrada američke škole u Švicarskoj smještena je u slavnoj Villi de Nobili. Polaznici su smješteni na kampusu. Glavni jezik komunikacije je engleski. Bira se jedan od čak petnaest različitih modula u ponudi.

Cijena u kunama od:

30 958 kn