Valentino_Komušar_Sunderland_University.

Dijelimo iskustvo našeg studenta koji je upisao i uspješno završio diplomski studij na 

University of Sunderland

"Pišem Vam danas kao agenciji jer ste mi promijenili život. Barem volim tako misliti. Odlučio sam preko Vas poboljšati svoju edukaciju i završiti svoje obrazovanje u Engleskoj. Veliki sam ljubitelj sporta, a studirao sam novinarstvo na FPZG-u pa je bilo logično da odradim diplomski iz sportskog novinarstva u državi gdje je sport vjera. 
 
Gotovo godinu dana prije nego što je moj program počeo već sam Vas počeo dosađivati jer nikada nisam bio uzbuđeniji. Konačno sam donio odluku na jesen 2016. da želim studirati u Engleskoj jednom kada osiguram bakalara. Svako malo sam imao neko pitanje, a vi ste bili tu za mene i ma jesam, bio sam dosadan jer tko je tako uporan godinu dana prije ičega, pa ni odgovorni ljudi u Sunderlandu vjerojatno nisu znali informacije koje su mene zanimale, ali vi ste uvijek bili tu sa smješkom na licu i voljni pomoći. 
 
Nakon godinu dana iščekivanja i konačno bakalara u džepu, došao je moj dan da krenem za kišnu i tmurnu Englesku. Ali moj je život od kada sam došao tu sve osim toga (jedino prokleti vjetar zafrkava, a nitko ga ne voli :). Vec od prvoga dana krenulo je savršeno. Ni više ni manje uselio sam se kod drage cimerice koja mi je uskoro postala cura (nisam na to ciljao, ali dogodilo se :). 
 
Osim toga, i studirao sam, naravno. Eto ga, prije tri mjeseca sam diplomirao. I to skoro s prvom najboljom ocjenom, ali malo je nedostajalo nažalost no niti to što sam postigao nije za baciti. Dapače, ubrzo nakon toga sam ugrabio poziciju pripravnika na samom sveučilištu za njihov odjel marketinga i time se bavim trenutno. 
 
Ponekad nije bilo lako naravno od kada sam stigao ovdje. Nedostaje ti i dom, ponekad i stari život, prijatelji, rodbina, a i cijela Hrvatska kada su tu mislili da mogu osvojiti Svjetsko prvenstvo preko nas. 
 
Neizmjerno sam zahvalan što ste mi pomogli da budem tu gdje jesam sada. Hvala vama, ljudima s kojima sam bio u stalnom kontaktu prije mog dolaska ovdje i koji su mi najviše pomogli. Ali stvarno hvala cijeloj agenciji jer možete biti ponosni da ste promijenili život jednog dečka koji niti sanjao nije da će se njegov život promijeniti u samo godinu i nešto sitno dana. :) "

 

Valentino K.

Više o prijavama i iskustvima naših studenata pogledaj tu ili na našem Youtube kanalu!

Navedeno sveučilište, University of Sunderland, naše je partnersko sveučilište što znači da je naša pomoć za tebe u cijelom procesu prijave besplatna! Štoviše, pružamo besplatnu pomoć pri prijavi do 5 studija na partnerskim sveučilištima, a ako još ne znaš koje sveučilište odabrati, javi nam se i naši obrazovni savjetnici pomoći će ti u pronalasku najbolje opcije.

Calculate Savings