Individualni polasci na jezične kampove za djecu

Jezični tečajevi u kampovima u inozemstvu odavno su prestali biti samo mjesta gdje se uči strani jezik, a zbog velike konkurencije i zahtjeva koje ima postavljaju sama djeca, škole koje organiziraju jezične kampove danas nude mnogo toga. Škole stranih jezika organiziraju jezične tečajeve u Engleskoj, Švicarskoj, Njemačkoj, na Malti, u Austriji, Francuskoj, Portugalu, Španjolskoj, SAD-u i drugdje. Ovi jezični kampovi pomažu djeci ne samo u poboljšavanju jezika, već i u razvoju njihove osobnosti i upoznavanju vršnjaka iz cijeloga svijeta. Poznato je da se jezik najbolje i najlakše uči u izvornom govornom području te u svakodnevnoj komunikaciji. Tako su djeca, dok sudjeluju u zanimljivim i zabavnim igrama te sportovima u društvu svojih vršnjaka iz drugih zemalja, primorana koristiti se stranim jezikom i na taj način postiže se optimum usvajanja jezika. Djeca imaju jedinstvenu priliku posjetiti sve znamenitosti zemlje u kojoj borave te upoznati kulturu i običaje. U Hrvatsku se vraćaju s puno više znanja, iskustva i samopouzdanja čime postižu značajnu prednost u daljnjem obrazovanju.

Jezični kampovi za djecu podrazumijevaju sve kampove za polaznike do 17 godina. Upravo je ta godina izabrana kao završna godina za polaznike tečajeva za djecu i mlade tzv. junior jezične kampove jer u većini zemalja s 18 godina polaznici postaju punoljetni i tada spadaju pod tečajeve za odrasle. Putujući kao individualni polaznici djeca mogu odabrati kada će ići na jezični tečaj u inozemstvo, koliko dugo će ostati, u koju školu će ići, koje će popodnevne aktivnosti imati i kako će putovati. Osim činjenice da dijete putuje kao individulac, a ne kao dio grupe s pratnjom, upravo je u tome razlika između individualnih i grupnih polazaka gdje su sve komponente tečaja i putovanja određene i do godinu dana unaprijed i ne mogu se mijenjati.
Prije rezervacije tečaja u jezičnom kampu u inozemstvu za djecu dobro je znati nekoliko stvari:

Vrste jezičnih kampova

Standardni jezični kampovi gdje se brzo uči jezik kroz nastavu od 20 šk. sati tjedno i uključuju se rekreativne aktivnosti poput raznih kreativnih, sportskih ili kulinarskih radionica. Često djeca na ovakvim kampovima mogu probati nove sportove koji su tipični za tu zemlju, recimo kriketa, ragbija il netballa u Velikoj Britaniji.

Pogledajte našu ponudu individualnih polazaka za djecu na jezične kampove u inozemstvu

Engleski u Velikoj Britaniji, Irskoj, Švicarskoj i na Malti

Španjolski u Španjolskoj, talijanski u Italiji i engleski u Portugalu

 

Engleski u SAD-u i Kanadi

 

 

Ruski u Rusiji

Njemački u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj

Zimski jezični kampovi u Švicarskoj, Njemačkoj i Velikoj Britaniji

Francuski u Francuskoj, Belgiji i Švicarskoj

Povezani sadržaj:
Grupni polasci na jezične kampove
Savjeti za roditelje
Preuzmite naš katalog
Zašto odabrati IntegralEdu?
Show More

Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041