Grupni polasci
Ljeto 2020.

Svjesni smo da je vrijeme nesigurnosti i neodlučnosti za putovanja i studiranja u inozemstvu pogotovo kad su u pitanju Vaša djeca. Sveučilišta i jezični centri za učenje stranih jezika s kojima radimo nalaze se u zemljama s naprednim zdravstvenim sustavima. Svakodnevno dobivamo informacije od naših partnerskih institucija u inozemstvu da slijede pravila koja su propisale vlasti u njihovi zemljama i da im je sigurnost njihovih učenika, studenata i polaznika, a naših klijenata, na prvome mjestu. 

Kako su i nama naši klijenti na prvome mjestu, htjeli bi obavijestiti sve naše sadašnje i buduće polaznike jezičnih tečajeva i kampova te sve one koji se možda još predomišljaju oko rezervacije takvih tečajeva da ćemo pružiti najveću moguću razinu fleksibilnosti za otkazivanje tečajeva koji budu uzrokovani situacijom s COVID-19 virusom. 

Bromsgrove School, Velika Britanija

30. lipnja – 14. srpnja

Dob: 8 – 17 godina
Smještaj: na kampusu škole

Jezik: engleski
Nastava: 20 šk. sati tjedno
Putuje se: utorak-utorak
Trajanje: 2 tjedna
Grupe: oko 14 polaznika

Cijena u kunama

17 900 kn

Škola

Bromsgrove School je jedan od najstarijih britanskih internata osnovan 1553. godine. Ima dugogodišnje iskustvo u podučavanju stranih učenika, a danas spada među najelitnije britanske internate. Bromsgrove je udaljen oko 30 min od Birminghama i na manje je od dva sata od Londona. Svojim iskustvom i radom Bromsgrove danas spada među najbolje ljetne škole stranih jezika u inozemstvu.

Tečaj

Ljetni tečaj engleskog uključuje 20 šk. sati jezika tjedno. Sva predavanja vode najbolji profesori u svom području. Prvi dan tečaja svi su polaznici podijeljeni u skupine prema razini znanja s prosječno 14 polaznika po grupi. Vježba se čitanje, pisanje, slušanje s razumijevanjem teksta te govor i prezentacijske vještine. Kada završe ljetni kamp, svi polaznici dobivaju diplomu o završenom tečaju.

New York i Washington DC, SAD

17. srpnja - 30. srpnja

Dob: 14 – 17 godina
Smještaj: na studentskom kampusu
Jezik: engleski
Nastava: 20 šk. sati tjedno
Putuje se: nedjelja - nedjelja
Trajanje: 2 tjedna
Grupe: do 15 polaznika

Cijena u kunama (ne uključuje avionsku kartu)

20 000 kn

Škola

Tečaj se održava na Rampo ​Collegeu of New Jersey koji je sat vremena udaljen od centra New Yorka. Ovo je tipični američki sveučilišni kampus okružen sa 120 hektara zelenila te je opremljen brojnim sadržajima i najmodernijim predavaonicama. Svi sadržaji tijekom tjedna održavaju se unutar kampusa što jamči sigurnost polaznika.

Tečaj

Prije odlaska u SAD polaznici moraju proći online ispit predznanja engleskog jezika kojim moraju dokazati minimalnu razinu B1 koja je potrebna za praćenje nastave. Profesori na ovom tečaju koriste posebnu metodu podučavanja TASKtime prema kojoj se engleski uči kroz pet razina, baveći se zanimljivim područjima. Tijekom vikenda se ide u obilazak svih glavnih njujorških atrakcija, a jedan vikend se provodi i u Washingtonu gdje će uz mnoštvo manjih putovanja i slobodnih aktivnosti biti smješteni u hotelu s 4 zvjezdice.

Harrow House,

Velika Britanija

15. kolovoza – 29. kolovoza 

Dob: 11 – 17 godina
Smještaj: na kampusu škole
Jezik: engleski
Nastava: 20 šk. sati tjedno
Putuje se: nedjelja - nedjelja
Trajanje: 2 tjedna
Grupe: do 15 polaznika

Cijena u kunama

15 900 kn

Škola

Harrow House International College je osnovan 1969. i od tada pruža najkvalitetnije srednjoškolsko obrazovanje za djecu iz više od 50 zemalja. Preko ljeta ova privatna srednja škola djeluje kao jezični centar i ljetni kamp za učenje engleskog jezika. Škola se nalazi u centru gradića Swanagea, na poluotoku Purbeck u grofoviji Dorset na južnoj obali Engleske. Ovo mjesto ima prekrasne pješčane plaže i poznato je ljetovalište.

Tečaj

Tečaj uključuje 20 šk. sati engleskog tjedno i 15 šk. sati poslijepodnevnih aktivnosti. Od aktivnosti djecu se nude sljedeće: aeroball, biljar, badminton, košarka, graničar, nogomet, kriket, netball, gađanje sa strijelom i lukom, kvizovi, plivanje, stolni tenis, tenis i odbojka. Djeca su smještena u sobama s 3 do 6 kreveta, a vikendima se organiziraju izleti u London, Oxford, Bath i obližnja veća mjesta.

Berlin Werbellinsee,

Njemačka

5. srpnja - 18. srpnja

Dob: 12 – 17 godina
Smještaj: odmaralište za mlade
Jezik: njemački
Nastava: 20 šk. sati tjedno
Putuje se: nedjelja - nedjelja
Trajanje: 2 tjedna
Grupe: do 15 polaznika

Cijena u kunama

13 900 kn

Škola

Jezični centar se nalazi u odmaralištu za mlade u parku Schorheide na jezeru Werbelingen 60 km od Berlina. Škola na tom jezeru ima svoju plažu gdje održavaju razne izvannastavne aktivnosti. Odmaralište je obnovljeno prije nekoliko godina, a polaznici su smješteni u trokrevetnim sobama s kupaonicom. Sam tečaj se održava u zgradi pored.

Tečaj

Nastava se odvija svaki radni dan u trajanju od 4 školska sata dnevno. Polaznici su raspoređeni prema predznanju engleskog u grupe od 14 osoba i podučava ih se u svim jezičnim vještinama. Nakon nastave polaznici sudjeluju u brojnim aktivnostima - kajakarenju, plivanju, vožnji brodom po jezeru, odbojci, badmintonu, stolnom tenisu, odbojci na pijesku, i dr. Odmaralište ima i svoju kino dvoranu gdje se održavaju večernje aktivnosti.

Koji su sljedeći koraci?

Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041