Study in Canada

Studiraj, radi i nakon diplome nastavi svoj privatni i poslovni život u Kanadi. Saznaj kako na virtualnom danu posvećenom studiranju u Kanadi!

prosinac 15 čet.
15.12.2022
14:00 - 17:00 sati
Online

Kanada je postala glavna destinacija za međunarodne studente čiji snovi uključuju rad tijekom studija u inozemstvu, ali i potencijalni ostanak te razvijanje karijere u zemlji u kojoj žele studirati. Kanada nudi navedeno i više od toga – visokokvalitetno obrazovanje, neograničen rad tijekom studija te boravište nakon diplomiranja.

 

Preko dvadeset godina Kanada je pozicionirana među deset najboljih mjesta za život na svijetu te se može pohvaliti vrhunskim obrazovnim sustavom.. Kanadske diplome priznate su u cijelom svijetu, a školarine su među najnižima u zemljama engleskog govornog područja. Čak 9 kanadskih sveučilišta nalazi se na listi 200 najboljih na svijetu, a više o tome kako ih upisati saznaj na Study in Canada virtualnom danu. ⚡

PREZENTACIJA

Dan Seneker, Bishop’s University

PREZENTACIJA

"There is a Canadian University for All: But How Do I Choose?"

This presentation will introduce you to the three main categories of universities in Canada (primarily undergraduate, comprehensive, and medical/doctoral), provide a broad overview of the admissions process, costs and finances, and a specific look at one of Canada’s premier undergraduate institutions Bishop’s University.

Bishop's University

Bishop’s University
Bishop’s University

Smješteno u prekrasnoj regiji Eastern Townships u Quebecu, Bishop's je jedinstveno sveučilište koje studentima nudi kvalitetno preddiplomsko obrazovanje u području umjetnosti, humanističkih i društvenih znanosti, poslovanju i obrazovanju.

 

Stipendije, nagrade, potpore

 

Više od 7 milijuna dolara u stipendijama, nagradama, potporama i financijskoj pomoći godišnje osigurano je na Sveučilištu Bishop, zahvaljujući velikodušnoj potpori bivših i sadašnjih studenata, nastavnika, osoblja, zaklada, korporacija i privatnih donatora. Otprilike 62% studenata svake godine prima neki oblik financijske pomoći u rasponu od 500 do 20 000 USD po akademskoj godini. Neki oblici financijske pomoći primjenjuju se tijekom cijelog studiranja, a neki su u obliku jednokratnih nagrada. 

Saznaj više
Fraser International College
Fraser International College

A direct pathway to undergraduate degree study at Simon Fraser University.

Smješten u Vancouveru, Fraser International College (FIC) studentima pruža izravan put do preddiplomskog studija na sveučilištu Simon Fraser.

 

Fraser International College (FIC) nalazi se u Burnabykampusu sveučilišta Simon Fraser (SFU), u Britanskoj Kolumbiji, u Kanadi. FIC studentima prve godine osigurava predmete potrebne za njihov prelazak na SFU. FIC pruža okruženje za obrazovanje i učenje koje studentima pomaže da iskoriste svoje talente i ostvare svoje snove.

Saznaj više
Toronto Metropolitan University International College
Toronto Metropolitan University International College

A direct pathway to undergraduate degree study at Toronto Metropolitan University

Smješten u kampusu u centru Toronta, Toronto Metropolitan University International College (TMUIC) nudi put do preddiplomskog studija na sveučilištu Toronto Metropolitan. Uz poticajno okruženje i transformativna iskustva učenja, TMUIC je vaš put za uspješnu budućnost.

 

TMUIC-ovi kvalificirani predavači i sveobuhvatna podrška studentima osiguravaju da su studenti najbolje pripremljeni za zahtjeve visokog obrazovanja u Kanadi. Svako programsko područje nudi male studentske grupe, vrhunske predmete, mogućnosti vodstva i volontiranja.

Saznaj više
University Canada West
University Canada West

Sveučilište Canada West (UCW) je sveučilište čiji su programi usmjereni na poslovanje. Smješteno u središtu Vancouvera, sveučilište nudi dinamično okruženje , visoku razinu individualnog pristupa i kvalitetne stipendije za studente s odličnim akademskim uspjehom.

Saznaj više

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka