Dan otvorenih vrata - privatno srednjoškolsko obrazovanje i prestižni internati u inozemstvu

Sve o karakteristikama i prednostima srednjoškolskog obrazovanja u inozemstvu

prosinac 7 čet.
7.12.2023
17:00 - 19:00 sati
IntegralEdu ured

Tražite najbolji akademski put za svoje dijete?

Znamo da je kvalitetno obrazovanje glavni prioritet za svakog roditelja, a uspješna akademska i karijerna realizacija počinje kvalitetnim srednjoškolskim obrazovanjem.

 

Vrhunske privatne srednje škole u inozemstvu pomažu učenicima da razviju svoje potencijale i izgrade vrijedne vještine kao što su samostalnost i odgovornost. Svojom tradicijom i inovacijama u obrazovanju otvaraju vrata prema prestižnim svjetskim sveučilištima.

 

Pridružite se specijaliziranom događaju 7. prosinca i otkrijte vrhunske međunarodne privatne srednje škole u Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Švicarskoj, Austriji, Španjolskoj, Portugalu i saznajte sve o karakteristikama i prednostima srednjoškolskog obrazovanja u inozemstvu.

Sudjelovanje je besplatno

PRIJAVI SE!

Što sve možete saznati na događaju

Istraživanje različitih mogućnosti omogućuje vam da napravite informiran i kvalitetan korak prema izboru škole, uzimajući u obzir specifičnosti različitih obrazovnih sustava, jezika nastave i metoda obrazovanja

 • Imate priliku na jednom mjestu pronaći sve informacije o: školarinama, stipendijama, akademskim programima i rezultatima ispita, tečajevima jezika, vannastavnim aktivnostima
 • Možete pronaći i najnovije informacije o naknadama, planovima plaćanja i dostupnoj financijskoj pomoći od strane izabrane institucije
 • Upoznat ćete neke od najboljih privatnih škola u Europi
 • Imat ćete priliku i za individualne konzultacije s našim savjetnicima gdje možete postaviti sva željena pitanja te saznati koji bi bio najbolji akademski program, država i škola za vaše dijete
 • Naši iskusni savjetnici pružit će vam kvalitetne savjete za prijavu i podršku kroz cijeli proces
 • Imat ćete priliku napraviti uspješnu strategiju za budućnost vašeg djeteta – izbor prave škole i obrazovnog sustava prema željama i interesima vašeg djeteta te prema koracima procesa prijave i testiranja

Srednje škole koje ćemo predstaviti na Danu otvorenih vrata

David Game College
David Game College

David Game College jedna je od vodećih škola za 3. i 4. razred u Londonu. Škola nudi dinamično obrazovno iskustvo, pružajući učenicima priliku da uče i razvijaju nove talente i vještine. Škola nudi A-Levels (3. i 4. razred srednje škole), ali  i GCSE programe ( (8., 1. i 2. razred srednje škole) te priprema učenike za ostvarivanje visokih rezultata na završnim ispitima. Škola promiče učenje kojemu će se djeca veseliti, uz istovremeno održavanje fokusa na najbolje moguće rezultate ispita i upise najboljih sveučilišta. 

Saznaj više
Bromsgrove School
Bromsgrove School

Bromsgrove School nalazi se u istoimenom gradiću u središtu Engleske. Škola se smjestila u parku koji se proteže na gotovo 100 hektara te je jedna od najmodernijih engleskih škola. Ponosi se svojim akademskim postignućima jer više od 90% učenika postiže sjajne rezultate na završnim A-Levels ispitima. Tijekom tjedna, učenici imaju priliku sudjelovati u raznim aktivnostima, a škola također organizira izlete u istočnoj i srednjoj Europi, SAD-u i Južnoj Americi. Svake godine učenici sudjeluju u mnogobrojnim sportskim događanjima u Velikoj Britaniji i izvan nje. Sportski objekti koje škola ima su dvije dvorane, grijani bazen, igrališta za hokej i nogomet, teniski tereni, staza za atletiku, skvoš i golf teren, teretana.

Saznaj više
Abbey DLD Colleges
Abbey DLD Colleges

Abbey DLD Colleges sinonim je za kvalitetno obrazovanje te upis učenika na najbolja svjetska sveučilišta. Smještena na 3 lokacije – Cambridge, London i Manchester, škola nudi inovativne metode podučavanja koje su prilagođene individualnim potrebama svakog učenika. Kroz program Alpha Scholars, škola nudi stipendije do 50% popusta na školarinu za smjerove Hume Pathway (smjer ekonomija i politika), Faraday Pathway (prirodoslovne znanosti) i Busby Pathway (fokus na društvenim znanostima).

Saznaj više
St. Bees School
St. Bees School

St. Bees School škola je s preko 430 godina tradicije i jedna od najstarijih engleskih škola. Kroz program pod nazivom Global Awareness svi učenici uče najbitnije životne vještine kako bi razvili samopouzdanje, prezentacijske vještine, vještine rešavanja problema i timski rad. Ova škola nudi stipendije koje mogu smanjiti troškove školarine u iznosu do 25%, a stipendije se dodeljuju učenicima s izvanrednim prosjekom ocjena te s posebnim rezultatima u području glazbe, umjetnosti, sporta i interesom u području robotike i tehničkih znanosti.

Saznaj više
d'Overbroeck's
d'Overbroeck's

Škola d'Overbroeck's smjestila se u gradu Oxfordu, a njeni ambiciozni učenici uglavnom prijavljuju prestižne britanske fakultete poput Cambridgea, Oxforda, UCL-a i sličnih sveučilišta prestižne Russell Group. Atmosfera u školi je motivirajuća i prijateljska, a svake godine škola organizira i Međunarodnu školsku olimpijadu gdje je moguće osvojiti nagradu od 30% popusta na školarinu.

Saznaj više
Earlscliffe Independent College
Earlscliffe Independent College

Earlscliffe Independent College je nezavisna, privatna srednja škola koji nudi A-Levels obrazovni sustav. Imaju usko povezan tim iskusnih i entuzijastičnih nastavnika koji pružaju znanje, vještine i motivaciju kako bi učenici ostvarili najbolje uspjehe, ali i upisali prestižna sveučilišta. Škola ima poseban srednjoškolski program koji je fokusiran samo na učenike koji bi htjeli upisati ekonomiju, poslovanje i srodne studije te je jedna od najpoznatijih srednjih škola u Velikoj Britaniji upravo po tom programu.

Saznaj više
Rochester Independent College
Rochester Independent College

Rochester Independent College je jedan od najboljih nezavisnih internata u Engleskoj koji priprema studente za konkurentna sveučilišta. Kroz suradnju s Dukes Education, RIC nudi najbolju dostupnu pripremu u svijetu za učenike koji se prijavljuju na sveučilišta u Oxfordu, Cambridgeu, Russell Group ili Ivy League u SAD-u. RIC nudi A-levels obrazovni sustav u trajanju od dvije godine te ubrzani program u trajanju od godinu dana za nadarene učenike, a za međunarodne studente nudi i jednogodišnje i dvogodišnje GCSE programe.
 

Saznaj više
Cardiff Sixth Form College (CSFC)
Cardiff Sixth Form College (CSFC)

Cardiff Sixth Form College (CSFC) nalazi se u glavnom gradu Walesa, Cardiffu. Škola zauzima prvo mjesto na britanskoj rang listi na A-Levels ispitima, a nudi A-Levels i GCSE obrazovne sustave. Škola nastoji osigurati pozitivno okruženje u kojem svaki učenik razvija svoj potencijal i postiže maksimalne rezultate. Učenici ove škole uglavnom upisuju najprestižnije britanske fakultete. Dodatni programi nastave i profesionalno iskustvo stečeno praksom preduvijet su za pravi izbor profesije i uspešnu karijeru. Predavanja u malim razredima, individualni pristup i mnoge vannastavne aktivnosti garantiraju uspjeh. Učenici stječu vještine učenja, pregovaranja, vještine kritičkog mišljenja i slične. Učenici imaju između 15 i 18 godina (njih oko 300) te dolaze iz više od 40 nacionalnosti.

Saznaj više
St. Andrew's College Cambridge
St. Andrew's College Cambridge

Škola St. Andrew's College Cambridge (jedna od škola unutar obrazovne grupe Dukes Education) nudi britanskim i međunarodnim učenicima mogućnost pohađanja škole u centru grada Cambridgea, u blizini prestižnog sveučilišta. Škola se ponosi svojim akademskim osobljem, koje je predano pomaganju učenicima u postizanju njihovih osobnih, ali i akademskih ciljeva te nudi i dodatnu podršku učenicima koji se žele prijaviti na vrhunska sveučilišta (Oxbridge). 

Saznaj više
Inspired Education Group
Inspired Education Group

Inspired Group of school - vodeća je globalna grupa za premium škole, koja nudi izvrsnost u nastavi u svojoj međunarodnoj mreži od 70 škola u 20 zemalja. Inspired škole su među najuspješnijim školama u svijetu.

 • St. George's International School, Švicarska
 • King's College Soto de Vinuelas, Madrid, Španjolska
 • International School San Patricio, Toledo, Španjolska
 • Colegio San Patricio Toledo, Španjolska
 • Sotogrande International School, Španjolska
 • St. Peter’s International School, Portugal
 • International School of Milan, Italija
 • St. Louis School, Milan, Italija
 • Reddam House Berkshire, Velika Britanija
 • St. John's International School, Belgija
Saznaj više
Institut Montana Zugerberg
Institut Montana Zugerberg

Institut Montana Zugerberg otvorio je svoja vrata 1926. godine u zgradi nekadašnjeg Grand hotela Schonfels. Škola se prostire na 60 hektara u planinskom predjelu iznad grada Zuga, središta mnogih međunarodnih tvrtki. Prekrasna lokacija u podnožju Alpa pruža idealno okruženje za učenje i izvannastavne aktivnosti. Škola njeguje potrebe svakog učenika pa kroz individualni pristup svakom djetetu potiče razvoj talenata i sposobnosti. Školu pohađaju učenici iz 43 države, kojima su zajedničke vrijednosti: internacionalizam, integracija, tolerancija i nacionalni identitet. Nastava se odvija u malim razredima sa prosječno po 10 učenika. Ovisno o akademskom programu, nastava se odvija na njemačkom, engleskom jeziku ili dvojezično. Osim toga učenici mogu učiti i ruski, kineski, talijanski, španjolski i francuski jezik.

Saznaj više
Collège Lycée Saint Charles
Collège Lycée Saint Charles

Osnovana 1897. godine, škola Lycée Saint Charles privatna je internatska škola koja se nalazi u povijesnom kantonu Jura u sjeverozapadnoj Švicarskoj. Školski kampus smješten je unutar prekrasnih vrtova, u blizini dvorca Porantri. Istoimeni grad, poznat pod nazivom ‘Atena Jure’, ima oko 7000 stanovnika i tradicionalno je poznat po obrazovanju i otvorenosti prema svijetu. Kampus se sastoji od školske zgrade, kapele i sportskog kompleksa. Učionice su prostrane i svjetle, s prekrasnim panoramskim pogledom. Sadržaji uključuju bazen i kino. Humanizam igra važnu ulogu u sustavu vrijednosti škole, temeljen na kršćanskim principima, gdje su znanje i pojedinac u središtu. Škola potiče radoznalost, toleranciju i slobodno izražavanje.

Saznaj više
Brillantmont International School
Brillantmont International School

Brillantmont je internacionalna škola za učenike iz raznih zemalja širom svijeta. Službeni jezik škole je francuski, a naglasak je na savladavanju najmanje dva strana jezika. Škola se nalazi u centru švicarskog grada Lausanne, u veličanstvenom parku, na obali Ženevskog jezera. Kampus obuhvaća sedam zgrada i dva sportska terena. Brillantmont je škola sa malom školskom zajednicom u kojoj vlada obiteljska atmosfera. Učenicima su na raspolaganju jezične učionice opremljene audio-vizualnom opremom, dva laboratorija, informatiča učionica, knjižnica i laboratorij za obradu fotografija.

Saznaj više
TASIS - The American School in Switzerland
TASIS - The American School in Switzerland

TASIS je najstarija privatna američka srednja škola u Europi koju svake godine pohađaju učenici iz više od 57 zemalja svijeta, uključujući SAD. Škola se nalazi u talijanskom dijelu Švicarske, u najjužnijoj regiji Ticino. Kampus se smjestio na sunčanim, brežuljkastim obroncima u blizini mjesta Montagnola, koje pruža panoramski pogled na jezero Lugano. TASIS je priznati centar za provođenje SAT, ACT, AP, IB i TOEFL ispita. Osim glavnog programa, dostupni su još i američki Advanced Placement (AP) i International Baccalaureate (IB) programi. 

Ljetni kamp TASIS-a u Luganu je savršen izbor za djecu svih uzrasta, bilo da se radi o uzrastu od 11 ili 18 godina, dostupan je nevjerojatan izbor raznih tečajeva i programa koji se nude u školi. Program je osmišljen kako bi zadovoljio interese djece i roditelja na način da postoje mogućnosti kombinacije jezika i akademskih predmeta koji su povezani s različitim hobijima djece, npr. fotografija, kuhanje, mjzikl i slični. Za one koji vole sport, TASIS je kreirao i nogometni kamp s timom mladih iz kluba AC Milan, košarkaški kamp s timom mladih iz kluba Armani i aktivnosti u slobodno vrijeme kao što su golf, plivanje, aerobik, squash i badminton.

Saznaj više
BBIS Berlin Brandenburg International School
BBIS Berlin Brandenburg International School

Osnovana 1990. godine, Berlin Brandenburg International School je međunarodna škola koju pohađa oko 700 učenika iz više od 60 zemalja i koja nudi prestižni program International Baccalaureate (IB). BBIS je najstarija IB škola u regiji Berlina i među rijetkim je akreditiranim školama od strane organizacije IBO za pružanje sva četiri IB programa, koji pokrivaju uzraste od 3 do 19 godina (osnovna škola, srednja škola, IB diploma i IB certifikat). Kampus se nalazi u malom gradu Kleinmachnow, u pokrajini Brandenburg, u blizini Potsdama i jugozapadnog predgrađa Berlina. Kampus zauzima površinu od 100 hektara i uključuje šume i dio obale jezera Zeberg. Školu čine četiri renovirane zgrade s prostranim učionicama, znanstvenim laboratorijima, informatičkim učionicama, umjetničkim studijima, glazbenim učionicama, knjižnicom i kantinom. Od ostalih sadržaja izdvajaju se sportska dvorana, stadion s atletskom stazom, igrališta za odbojku, košarku i teniski teren. 

Saznaj više
Leysin American School
Leysin American School

Leysin American School (LAS) jedna je od vodećih međunarodnih škola u francuskom dijelu Švicarske. Nalazi se u svjetski poznatom zimskom skijaškom centru Leysin, na nadmorskoj visini od 1300 metara i predivnim pogledom na dolinu rijeke Rohne. Ženeva je na samo sat vremena udaljenosti, a odlično je povezan s Lausanneom i Bernom. Školu čini deset zgrada s moderno opremljenim učionicama za matematiku, jezike, laboratorijem, informatička učionicom, multimedijalnom knjižnicom, koncertnom dvoranom, dizajnerskim studijem, teretanom, fitness centrom, zdravstvenim centrom, itd.

Akademski programi:

 • US High School Diploma
 • American College-Preparatory (АР)
 • IB Diploma
 • Engleski kao strani jezik (ESL)
 • Ljetni jezični kampovi
Saznaj više
International School of Bremen
International School of Bremen

International School of Bremen smjestila se u istoimenom gradu Bremenu u Njemačkoj. Misija ove škole je učenicima potaknuti želju za obrazovnim napretkom. Učenicima se žele prenijeti vještine, znanje i međunarodni način razmišljanja koji im omogućuje uspjeh u suvremenom svijetu. Navedeno se postiže izazovnim, uključivim kurikulom koji se provodi na engleskom jeziku, a temelji na čitanju, pisanju i aritmetici te je oblikovan u skladu s vještinama potrebnima za profesionalni napredak u 21. stoljeću. International School of Bremen okuplja stručno nastavničko osoblje koje se vodi evidence-based metodom predavanja i učenja, a nastavni program mijenja se u skladu s novim trendovima te očekivanjima i povratnim informacijama učenika.

Saznaj više

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka