Vodimo te u Italiju i Nizozemsku!

Doživi studentski život u gradu u kojem želiš studirati i donesi sigurnu odluku o upisu studija.

listopad 29-1 ned.-sri.
29.10 - 1.11.2023
08:00 - 16:00 sati
Italija, Nizozemska

Zanima te kako izgleda studij u inozemstvu?

 


Priduži nam se na našim studijskim putovanjima u Nizozemsku i Italiju i saznaj informacije iz prve ruke.

 

Studijske posjete sveučilištima jedinstvena su prilika da upoznaš programe studija, gradove i mjesta, kulturu, studente i vidiš kako studentski život u inozemstvu zapravo izgleda. Putovanja su također i odličan način da stekneš pravi dojam o nekom studiju koji će ti kasnije pomoći u donošenju odluke.

 

Rezerviraj datume 29.10. - 1.11.2023. i posjeti s nama neka od naših partnerskih sveučilišta!

 

🙌🏻 Za prijave do 15. rujna pripremili smo i posebnu cijenu od 749€ 🙌🏻

*putovanja su namijenjena isključivo našim klijentima i onima koji će do početka putovanja postati naši klijenti

BROJ MJESTA JE OGRANIČEN

Prijavi se!

Koja ćeš sveučilišta posjetiti?

Italija

Istituto Europeo di Design (IED)
Istituto Europeo di Design (IED)

IED se pruža na čak 11 kampusa u 3 zemlje – Italija, Španjolska i Brazil. Škola je organizirana u četiri discipline: dizajn, moda, vizualna komunikacija i menadžment. Nudi 29 studijskih programa u trogodišnjem trajanju, na nekoliko jezika: engleskom, talijanskom, španjolskom i portugalskom. Ova akademija također nudi i brojne programe među kojima su i  neki studiji budućnosti te popularni novi smjerovi poput Transportation Designa, Jewelry Designa, Fashion Marketinga, medija i drugih.

Saznaj više
Nuova Accademia di Belle Arti (NABA)
Nuova Accademia di Belle Arti (NABA)

Ova prestižna talijanska akademija, koja ima čak dva kampusa (u Milanu i Rimu), najveća je umjetnička akademija u Italiji i među 100 najboljih u svijetu. NABA nudi brojne poznate umjetničke programe, ali je popularna i po nekim nekonvencionalnim smjerovima kao što su Game Design, Social Design, Costume Design i slični. NABA ima suradnju sa brojnim vodećim kompanijama u području dizajna i mode, kao što su Chanel, Hugo Boss, Gucci, Furla, Missoni, Walt Disney, Porsche, itd. gdje NABA-ini studenti imaju priliku odraditi stažiranje.

Saznaj više
Università Cattolica del Sacro Cuore
Università Cattolica del Sacro Cuore

Cattolica nudi impresivan raspon inovativnih programa u područjima ekonomije i poslovanja, računovodstva i financija, poljoprivrede, psihologije i lingvistike, kao i filozofije i umjetnosti. Sveučilište nudi zanimljive programe poput komunikacijskog menadžmenta, financija, međunarodnih odnosa, psihologije, ekonomije i menadžmenta te medicine koja se ističe kao jedan od rijetkih takvih programa na engleskom jeziku, uz prihvatljivu cijenu školarine.

Saznaj više

Iskoristi promotivnu cijenu!

Prijavi se za putovanje

Nizozemska

Fontys University of Applied Sciences
Fontys University of Applied Sciences

Sveučilište Fontys jedno je od najvećih sveučilišta primijenjenih znanosti u Nizozemskoj, a nalazi se u dijelu koji je okarakteriziran kao brzorastući i najinovativniji u cijeloj zemlji. Ovo se sveučilište smatra jednim od najboljih sveučilišta primijenjenih znanosti. Posebno se ističe u području inženjerstva, informatike, logistike te poslovne administracije i upravljanja.

Saznaj više
Breda University of Applied Sciences
Breda University of Applied Sciences

Breda je sveučilište primijenjenih znanosti usmjereno na međunarodnu zajednicu, a broji preko 6500 studenata iz više od 50 zemalja. Sveučilište je poznato i po tome da studenti sami sastavljaju i upravljaju svojim rasporedom studiranja. Profesori su izrazito uključeni i usmjereni na potrebe studenata, izbor studijskih programa je raznolik, a brojne su i prilike za projekte, prakse, razmjene, putovanja i umrežavanje.

Saznaj više
The Hague University of Applied Sciences
The Hague University of Applied Sciences

THUAS pohađa preko 26 000 studenata iz preko 140 različitih zemalja. Među najpopularnijim studijskim programima su International Public Policy and Leadership, Process & Food Technology te Next Level Engineering.

Saznaj više

Program putovanja

ITALIJA

 

29. listopad - nedjelja
ZAGREB - MILANO
Sastanak putnika u ranim jutarnjim satima u Zagrebu. Vožnja preko Slovenije, uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Po dolasku smještaj u hotel, a nakon kraćeg odmora odlazak gradskim prijevozom do središta grada Milana uz mogućnost sudjelovanja na jednoj od besplatnih tura gradom, slobodno vrijeme za ručak, nakon čega polaznici mogu posjetiti jedan od muzeja, čuveni Duomo ili uživati u šetnji gradom. Nedaleko centra je i čuvena milanska Scala, jedna od najpoznatijih opernih kuća u svijetu.  U popodnevnim satima je predviđeno druženje uz kavu sa studentima IntegralEdu koji studiraju u Milanu. Večera, povratak u hotel, refleksija i feedback na putovanje s obrazovnim savjetnicima te druženje.30. listopad - ponedjeljak
MILANO

Nakon doručka, kratko putovanje gradskim prijevozom do sveučilišta Università Cattolica del Sacro Cuore gdje će nas dočekati predstavnik sveučilišta. Posjet ćemo započeti prezentacijom o sveučilištu i studijima, nakon čega slijedi tura po kampusu i upoznavanje studenata. Nakon ručka na kampusu putovanje podzemnom željeznicom do umjetničke akademije Nuova Accademia di Belle Arti - NABA gdje nas očekuje predstavnica sveučilišta. Slijede prezentacije studijskih programa i kratka radionica pripreme portfelja koju će održati jedan od predavača na akademiji kako bi polaznici dobili cjelovit pristup i naučili nešto novo. Nakon posjeta, odlazak do hotela, slobodno vrijeme za večeru i druženje.31. listopad - utorak
MILANO

Odlazak do kampusa akademije Istituto Europeo di Design gdje nas dočekuje predstavnik sveučilišta. Slijedi tura kampusom akademije smještenog u srcu modne industrije gdje se susreću akademija i tvrtke s fokusom na modu, design i poslovanje. IED u Milanu ima tri kampusa koja obuhvaćaju studije u području vizualnih umjentosti, komunikacije, dizajna i mode. U blizini akademije nalaze se i sama središta modne industrije i mjesto gdje studenti odrađuju svoju stručnu praksu – kreativne agencije, modne kuće i brojni start-upovi. 

 

1. studeni - srijeda
MILANO - ZAGREB
Nakon doručka, polazak autobusom prema Zagrebu uz kraća zaustavljanja po putu. Dolazak u Zagreb u ranim popodnevnim satima.

Što uključuje cijena putovanja?

Early bird cijena vrijedi do 15. rujna - iskoristi ponudu i prijavi se po cijeni od 749€;

 • prijevoz autobusom na relaciji Zagreb - Milano – Zagreb,

 • troškove smještaja u Milanu na osnovi 3 noćenja s doručkom,

 • razglede kampusa prema programu,

 • pratnju obrazovnog savjetnika,

 • osiguran ručak u sklopu posjeta sveučilištima!

Moraš se samo pobrinuti za džeparac za ostale obroke i turističke aktivnosti po želji.
 

*trošak međugradskog prijevoza vlakom ne ulazi u cijenu, te se nadoplaćuje prije puta.

 

 

Rezerviraj svoje mjesto na putovanju!

NIZOZEMSKA

 

29. listopad - nedjelja
ZAGREB-AMSTERDAM

Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman u Zagrebu i polijetanje u 08:25. Slijetanje u amsterdamsku zračnu luku Schiphol u 10:30. Transfer do Via Amsterdam Hostel & Hotel. Odlazak do središta grada Amsterdama uz mogućnost sudjelovanja na jednoj od besplatnih tura gradom, slobodno vrijeme za ručak, nakon čega polaznici mogu posjetiti jedan od muzeja ili uživati u šetnji gradom. U popodnevnim satima je predviđeno druženje uz kavu sa studentima IntegralEdu koji studiraju u Amsterdamu. Večera, povratak u hostel, refleksija i feedback na putovanje s obrazovnim savjetnicima te druženje.

 

30. listopad - ponedjeljak
AMSTERDAM-HAG-BREDA-AMSTERDAM
Nakon doručka, kratko putovanje vlakom do grada Haga. Kratka šetnja gradom do kampusa gdje će nas dočekati predstavnica sveučilišta. Tura sveučilištem, prezentacija o studijima te razgovor sa studentima. Nakon ručka na kampusu putovanje vlakom do Brede te posjet kampusu Breda University of Applied Sciences gdje nas očekuje predstavnica sveučilišta i studentski ambasador. u studentskom okruženju, nastavak obilaska kampusa te posjet Innovation Squaru, mjestu gdje se susreću start-upovi i razmjenjuju poslovne ideje. Slijede prezentacije studijskih programa, razgovor s profesorima i članovima upisne komisije uz užinu. Obilazak središta grada sa studentima sveučilišta, odlazak na vlak za Amsterdam, slobodno vrijeme u hostelu za večeru i druženje.

 

31. listopad - utorak
AMSTERDAM-EINDHOVEN-AMSTERDAM
Odlazak do kampusa Fontys University of Applied Sciences gdje nas dočekuje predstavnik sveučilišta. Slijedi tura kampusom sveučilišta smještenog u srcu tehnološke regije Brainport gdje se susreću sveučilište i tvrtke s fokusom na inovacije i tehnološki razvoj. Važan dio kampusa je  Multi Media Center (MMC) – digitalna knjižnica gdje studenti mogu učiti, raditi na svom istraživanju koristeći međunarodnu digitalnu bazu podataka, ali i posuditi opremu i knjige. Za učenike će biti organizirano predavanje kao da su studenti, razgovarat će s predstavnikom sveučilišta i trenutnim studentima. Kako bi iskustvo bilo sveobuhvatno, posjetit ćemo studentsku menzu, prostor za druženje i različite učionice i radionice. Poslijepodne je predviđeno za šetnju gradom u pratnji trenutnih studenata iz Hrvatske kako bi polaznici imali priliku čuti dojmove iz prve ruke. Odlazak prema željezničkom kolodvoru i putovanje vlakom do Amsterdama. Smještaj u hostelu i noćenje.

 

1. studeni - srijeda
AMSTERDAM - ZAGREB

Nakon doručka, polazak prema zračnoj luci Schiphol. Polazak zrakoplova u 11:20 te slijetanje u zagrebačku zračnu luku u 13:05.

 

*Agencija zadržava pravo izmjene plana putovanja.

Što uključuje cijena putovanja?

Early bird cijena vrijedi do 15. rujna - iskoristi ponudu i prijavi se po cijeni od 749€;

 • prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb - Amsterdam – Zagreb,

 • pristojbe zračnih luka,

 • troškove smještaja u Amsterdamu na osnovi 3 noćenja s doručkom,

 • razglede kampusa prema programu,

 • pratnju obrazovnog savjetnika,

 • osiguran ručak u sklopu posjeta sveučilištima!

Moraš se samo pobrinuti za džeparac za ostale obroke i turističke aktivnosti po želji.
 

*trošak međugradskog prijevoza vlakom ne ulazi u cijenu, te se nadoplaćuje prije puta.

Prijavi se

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka