DUTCH TRIP: posjet sveučilištima u Nizozemskoj s obrazovnim savjetnicima!

Iskusi studentski život u Nizozemskoj i donesi sigurnu odluku o upisu studija.

studeni 15-19 uto.-sub.
15.11 - 19.11.2022
08:00 - 21:00 sati

Pridruži se našem trećem putovanju u Nizozemsku i u društvu obrazovnih savjetnika posjeti neka od najpopularnijih sveučilišta – Tilburg University, Fontys University of Applied Sciences i Breda University of Applied Sciences te gradove Tilburg, Eindhoven, Breda i Amsterdam. 🙋‍♀️🙋‍♂️

 

Osjeti kako je to živjeti i studirati u Nizozemskoj, upoznaj kulturu, običaje i ljude te potvrdi da je tvoja želja za studiranjem u Nizozemskoj ispravna odluka! ✌️ Pridruži se našem putovanju Nizozemskom od 15. do 19.11.

 

👉 Svi oni koji rezerviraju svoje mjesto na putovanju do 31. srpnja mogu iskoristiti early bird promotivnu cijenu od samo 790 eura koja pokriva skoro sve troškove putovanja.
 

Što uključuje cijena?

  • povratnu avionsku kartu, 
  • zrakoplovne pristojbe, 
  • prijevoz između gradova Tilburg, Eindhoven, Breda i Amsterdam, 
  • troškove smještaja, 
  • osiguran ručak u sklopu posjeta sveučilištima!

 

Moraš se samo pobrinuti za džeparac za ostale obroke i turističke aktivnosti po želji.
 

Kontaktiraj nas za više informacija!

Sadržaj putovanja?

Dan 1 – utorak, 15. studenog 
ZAGREB-AMSTERDAM-BREDA

Sastanak putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman u Zagrebu i polijetanje u 08:25. Slijetanje u amsterdamsku zračnu luku Schiphol u 10:30. Ukrcavanje na vlak za Bredu. Putovanje vlakom traje oko 45 minuta, a putnici imaju priliku upoznati tipičan nizozemski krajolik koji povezuje urbane cjeline i zelene površine. Po dolasku u Bredu posjet kampusu Breda University of Applied Sciences gdje nas očekuje predstavnica sveučilišta i studentski ambasador. Nakon ručka na kampusu u studentskom okruženju, nastavak obilaska kampusa te posjet Innovation Squaru, mjestu gdje se susreću start-upovi i razmjenjuju poslovne ideje. Slijede prezentacije studijskih programa, razgovor s profesorima i članovima upisne komisije. Odlazak u smještaj, večernji razgled grada i druženje sa studentima iz Hrvatske te večera. 

 

Dan 2 – srijeda, 16. studenog 
BREDA-TILBURG-EINDHOVEN

Nakon doručka, kratko putovanje vlakom do grada Tilburga. Posjet kampusu Tilburg University, zelenom kampusu okruženom šumskim površinama na kojem se, između ostaloga, nalazi nova moderna knjižnica sa suvremenim prostorom za grupni rad i učenje, brojni kafići, centri za e-učenje, sportski centar te DAF Technology Lab gdje studenti istražuju virtualnu realnost. Nakon razgleda kampusa slijede predavanja o sveučilištu i studijskim programima te upoznavanje studenata i profesora, a nakon ručka na kampusu druženje sa studentima iz Hrvatske koji će podijeliti svoje iskustvo iz prve ruke. Nadalje, razgled grada Tilburga i putovanje vlakom u grad Eindhoven, sjedište tehnološke regije pod nazivom Brainport. Smještaj u hostel, večera u vlastitom aranžmanu i neformalno druženje s ostatkom grupe. 

 

Dan 3 – četvrtak, 16. studenog 2022. 
EINDHOVEN-AMSTERDAM

Odlazak do kampusa Fontys University of Applied Sciences gdje nas dočekuje predstavnik sveučilišta. Slijedi tura kampusom sveučilišta smještenog u srcu tehnološke regije Brainport gdje se susreću sveučilište i tvrtke s fokusom na inovacije i tehnološki razvoj. Važan dio kampusa je  Multi Media Center (MMC) – digitalna knjižnica gdje studenti mogu učiti, raditi na svom istraživanju koristeći međunarodnu digitalnu bazu podataka, ali i posuditi opremu i knjige. Za učenike će biti organizirano predavanje kao da su studenti, razgovarat će s predstavnikom sveučilišta i trenutnim studentima. Kako bi iskustvo bilo sveobuhvatno, posjetit ćemo studentsku menzu, prostor za druženje i različite učionice i radionice. Poslijepodne je predviđeno za šetnju gradom u pratnji trenutnih studenata iz Hrvatske kako bi polaznici imali priliku čuti dojmove iz prve ruke. Odlazak prema željezničkom kolodvoru i putovanje vlakom do Amsterdama. Smještaj u hostel i noćenje. 

 

Dan 4 – petak, 17. studenog 2022.
AMSTERDAM

Nakon doručka, odlazak do središta grada Amsterdama uz mogućnost sudjelovanja na jednoj od besplatnih tura gradom, slobodno vrijeme za ručak, nakon čega polaznici mogu posjetiti jedan od muzeja ili uživati u šetnji gradom. U popodnevnim satima je predviđeno druženje uz kavu sa studentima IntegralEdu koji studiraju u Amsterdamu. Večera, povratak u hostel, refleksija i feedback na putovanje s obrazovnim savjetnicima te druženje. 

 

Dan 5 – subota, 18. studenog 2022.
AMSTERDAM- ZAGREB

Nakon doručka, polazak prema zračnoj luci Schiphol. Polazak zrakoplova u 11:20 te slijetanje u zagrebačku zračnu luku u 13:05.

 

*Agencija zadržava pravo izmjene plana putovanja.

Kontaktiraj nas za više informacija!

Koja ćeš sveučilišta posjetiti?

Tilburg University
Tilburg University

Ako odlučite studirati na Tilburgu, odabrali ste uistinu visokokvalitetno obrazovanje, a zbog toga je ovo sveučilište ujedno i jedno od najpopularnijih u Nizozemskoj. 

 

Tilburg redovito zauzima vodeću poziciju na međunarodnim ljestvicama najboljih sveučilišta. Primjerice, studijski program International Business Administration 17. je najbolji u svijetu prema Shanghai Global Ranking of Academic Subjects ljestvici, a studij psihologije jedan od najkompetitivnijih uopće. 

Saznaj više
Fontys University of Applied Sciences
Fontys University of Applied Sciences

Sveučilište Fontys jedno je od najvećih sveučilišta primijenjenih znanosti u Nizozemskoj, a nalazi se u dijelu koji je okarakteriziran kao brzorastući i najinovativniji u cijeloj zemlji.

 

Ovo se sveučilište, uzimajući u obzir čimbenike poput zadovoljstva studenata predavačima i sadržajem studija, stope uspjeha studenata, informatičke opreme i usmjerenosti prema praksi, smatra jednim od najboljih sveučilišta primijenjenih znanosti. Posebno se ističe u području inženjerstva, informatike, logistike te poslovne administracije i upravljanja.

Saznaj više
Breda University of Applied Sciences
Breda University of Applied Sciences

Breda je sveučilište primijenjenih znanosti usmjereno na međunarodnu zajednicu, a broji preko 6500 studenata iz više od 50 zemalja. Sveučilište se odlikuje neobičnom metodom studiranja organizacije nastave – studenti sami sastavljaju i upravljaju svojim rasporedom studiranja. 

 

Profesori su izrazito uključeni i usmjereni na potrebe studenata, izbor studijskih programa raznolik je, a prilike za projekte, prakse, razmjene, putovanja i umrežavanje brojne su. Na ovaj način sveučilište potiče proaktivnost i preuzimanje inicijative te priprema studente za tržište rada i profesionalna postignuća na međunarodnoj razini.

Saznaj više

Evo kako nam je bilo na putovanju 2018.

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka