EDUmarathon

 webinar

 Zainteresiran/a si za obrazovanje u inozemstvu, ali nisi dovoljno upoznat/a s mogućnostima koje ti se nude? Bez brige!

 

Naši obrazovni savjetnici za studij u inozemstvu te za jezične tečajeve u inozemstvu će te upoznati sa svim potrebnim informacijama! Našem timu će se pridružiti predstavnici danskog sveučilišta - VIA University College i Fontys University of Applied Sciences, nizozemskog sveučilišta.

Sve informacije o studiranju u inozemstvu, studentskim zajmovima za preddiplomske i diplomske studije, smještaju te stipendijama bit će ti dostupne na jednom mjestu - upravo na EDUmarathonu! A roditelji onih malo mlađih mogu saznati više o prednostima upisa djeteta na jezični tečaj u inozemstvu!

Webinar će se održati online 24.3. od 18 h.

Na svoju email adresu zaprimit ćeš link za sudjelovanje!

O čemu ćemo govoriti?

Studij u inozemstvu + najpopularnije destinacije za studij (Velika Britanija, Nizozemska, Danska, Švedska)

Predstavljanje VIA University College

Predstavljanje Fontys University of Applied Sciences

Jezični tečajevi u inozemstvu

Postavljanje pitanja iz publike

Sudjelovanje je BESPLATNO.

Više o:
VIA University College

Smješteno u središnjoj Danskoj, ovo sveučilište nudi studijske programe u području dizajna, marketinga, IT-a, filma i animacije te biznisa.

Najviše su prepoznati po programima u inženjerskim područjima poput Materials Science Engineering, Global Business Engineering, Mechanical Engineering, Architectural Technology And Construction Management. 

Fontys University of Applied Sciences

Kao University of Applied Sciences, fokus studijskih programa je stavljen na praktično učenje. Broje preko 80 različitih nacionalnosti te 29 različitih programa na engleskom jeziku u području ICT-a, inženjerstva, umjetnosti, marketinga, biznisa, komunikacije i fizioterapije. 

Imaju tri kampusa u Nizozemskoj u Tilburgu, Venlu i Eindhovenu.

Svake godine imamo sve veći broj prijavljenih hrvatskih učenika za ova sveučilišta. Do sad smo poslali preko 40 prijava za svako sveučilište te smo sigurno da će taj broji rasti nakon što upoznaš njihove predstavnike i čuješ sve prednosti studiranja na VIA University College i Fontys University of Applied Sciences. 

Što kažu naši trenutni studenti u inozemstvu?

Karla Ramić, studentica Marketing Management - Digital Business Concepts na Fontys University of Applied Sciences odabrala je upravo ovaj studij jer nije pronašla ništa slično u Hrvatskoj. Iznimno je zadovoljna i kaže da je studij nadmašio njena očekivanja. Istaknula je prednosti kao što su "puno više prakse, opuštenija atmosfera, organiziranost sveučilišta". Za kraj, spomenula je da bez Integrala bi cijeli proces bio teži.

Svoje iskustvo je s nama podijelila Anja Kokotović,  koja trenutno studira na Dania Academy studija Hospitality and Tourism Management. Najviše ju je potaknulo besplatno obrazovanje koje je dostupno u Danskoj za sve EU građane. 

Za kraj, Anamarija Šitum, studentica Exercise and Fitness Management na University of Portsmouth nam se pohvalila da su "zanimljiva predavanja, motivacija da naučiš i istražuješ što više o stvarima koje te zanimaju" najveći benefiti koje je do sad iskusila na ovom UK sveučilištu. 

Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041