1
3
2
4
ABBEY DLD COLLEGES

Abbey DLD Group of Colleges je grupacija izvrsnih engleskih privatnih srednjih škola koje se nalaze na tri lokacije: London, Cambridge i Manchester. Škola je namijenjena učenicima u dobi od 16 do 19 godina koji namjeravaju nastaviti svoje obrazovanje u Velikoj Britaniji, u britanskom srednjoškolskom obrazovnom sustavu s naglaskom na pripremu za A-Level ispite koji su potrebni za upis na sveučilišta.

 

ODLIČNI AKADEMSKI REZULTATI
Abbey DLD škole najbolje su što može ponuditi srednjoškolsko obrazovanje u UK što se posebno ističe u činjenici da postižu zavidne rezultate: 99% učenika uspješno položi A-Levels ispite, od kojih 51% učenika ima najvišu ocjenu (A)! U posljednjih pet godina to je najviše postignuće u svim britanskim školama. Posebni rezultati postižu se iz predmeta Business, Economics i ICT, gdje je postotak najviše ocjene (A) narastao s 20 % na 34%.

INDIVIDUALNI RAD
Sve Abbey DLD škole odlikuju se posebnom brigom za svakog pojedinog učenika, što ih čini jednim od najboljih internata u Velikoj Britaniji. Budućnost učenika je važna ne samo učenicima i njihovim roditeljima, već i profesorima, tako da se velika pažnja posvećuje individualnim interesima i ciljevima. Vrhunski rezultati na ispitima odraz su visoke stručnosti profesora u najboljim obrazovnim uvjetima koje im Abbey DLD College nudi. 

ŠIROKI IZBOR I TEMELJITA PRIPREMA
Učenici mogu birati predmete iz kojih će polagati A-Levels ispite, među kojima je velik broj akademskih predmeta, sve od umjetnosti pa do poduzetništva. Kvalitetu nastave povećava i činjenica da se svi predmeti pohađaju u manjim grupama. Posebna pažnja se usmjerava učenicima koji se prijavljuju na vrhunska sveučilišta, kao što su Oxford ili Cambridge, čiji kandidati imaju posebnu proceduru prilikom upisa, posebno ako žele studirati medicinu.

MEĐUNARODNO OKRUŽENJE
Abbey DLD škole posebno su atraktivne za međunarodne učenike, jer nude najbolji put ka budućem sveučilišnom obrazovanju u Velikoj Britaniji, a opet nudi svim učenicima da budu u potpunosti uronuti u britansko srednjoškolsko obrazovanje. Međunarodni učenici smješteni su u modernim, suvremenim sobama koje su dio obnovljenih kampusa.

 

LONDON
DLD College London nedavno se preselio u novoizgrađenu multifunkcionalnu zgradu s najsuvremenijim mogućnostima za učenje u samom središtu grada. Škola ima 55 učionica sa 60 interaktivnih ploča, veliku prostoriju sa 70 sjedećih mjesta, koja se može koristiti kao kino, vrhunsku računalnu opremu, opremu za snimanje videozapisa, nekoliko laboratorija, umjetničkih studija i foto studio. Dio škole također uključuje i sobe namijenjene individualnom ili grupnom učenju, te mjesta gdje se učenici mogu opustiti u društvu svojih prijatelja. 

 

CAMBRIDGE
DLD College Cambridge trenutno pohađaju učenici iz 40 zemalja iz cijelog svijeta, koji se u školi od prvog dana osjećaju kao kod kuće. Kampus se nalazi u neposrednoj blizini sveučilišta u Cambridgeu i ima 42 potpuno opremljene učionice, 12 laboratorija, 2 knjižnice, 2 umjetnička studija, košarkaško igralište i dva glazbena studija. Na kampusu postoje i zajedničke prostorije namijenjene za druženje učenika.

 

MANCHESTER
U ovoj školi na sjeveru Engleske obrazuje se 220 učenika. Škola ima učionice opremljene najsuvremenijom tehnologijom, uključujući interaktivne ploče, prijenosna računala i tablete. Učenje se temelji na teorijskom i praktičnom radu. Učionice iz predmeta umjetnosti, dizajna i fotografije posebno su prilagođene u svrhu razvoja znanja. Međunarodni studenti koji dolaze iz 25 različitih zemalja žive s obiteljima domaćinima ili u kampusu Riverside House.