Academic Summer DLD London

Dob: 7-12 g.; 12-14 g.; 15-17 g.

Smještaj: učenički dom

Nastava: 26 školskih sati tjedno

Putuje se: subota - subota

Datumi održavanja: 3. srpnja - 31. srpnja

Trajanje: 2 - 8 tjedana

Grupe: do 15 polaznika

Minimalna razina potrebna za upis:

7-12 godina: minimalno A2

12-14 godina: minimalno B1

15-17 godina: minimalno B2

Naknada uključuje:

 • Smještaj u učeničkom domu

 • Puni pansion (topli obrok)

 • 26 ili 40 šk. sati nastave tjedno

 • Nastavne materijale

 • Diplomu o završenom tečaju

 • 3 cjelodnevna izleta za dva tjedna tečaja

 • 4 poludnevna izleta tjedno u London

 • Sportski i zabavni program

 • Korištenje bežičnog interneta

 • Korištenje perilice za rublje

 • Zdravstveno osiguranje

 • 24 sata telefon za hitne pozive

 • Transfer od i do zračne luke Heathrow pri dolasku između 6-18 h i odlasku 8-20 h

Cijene za 2 tjedna: 28 020 kn

alex-block-jAj5yVH8Ooc-unsplash.jpg

Škola

Od 2015. privatna srednja škola DLD College London nalazi se u novoj zgradi u srcu Londona. Iz škola se vidi most Westminster i rijeka Temza. Četvrt oko škole poznata je te se u njoj nalaze zgrade od povijesne važnosti. DLD College raspolaže najmodernijim učionicama, sportskom opremom, menzom, kafeterijom te pristupom bežičnom internetu. 

Tečaj

Akademski tečaj

Nastava se odvija prema CLIL metodi - Content and Language Integrated Learning. Polaznici uče različite akademske predmete, a istovremeno poboljšavaju svoje jezične sposobnosti. Program se nudi i učenicima čiji je materinski jezik engleski. Polaznici se dijele u grupe prema uzrastu, a ne prema razini poznavanja jezika. Tečajevi su namijenjeni učenicima koji planiraju svoje obrazovanje prema programima GCSE, IB ili A-levels, ali i za one koji već uče prema tim programima. Nastava je pogodna i za one koji žele svoje obrazovanje nastaviti u Velikoj Britaniji, koristiti engleski jezik na svome poslu, sudjelovati na intenzivnom, akademskom, ljetnom tečaju te se družiti s vršnjacima iz različitih država. Na nastavi se kombiniraju teorija i praksa. Organiziraju se zanimljivi seminari na različite teme kao što su sigurnost na internetu, profesionalna orijentacija, prva pomoć, osobne financije. 

Priprema i provjera za IGCSE:  12 - 14 g.

Nastavni program uključuje širok spektar školskih predmeta: engleski, matematiku, prirodne i društvene znanosti, umjetnost. Isto se tako uče teorija znanosti, IT vještine, sposobnosti prikupljanja informacija i učenja, prezentacijske vještine. 

Priprema i provjera za IB/A-levels:  15 - 17 g.

Polaznici, prema svojim interesima i potrebama, biraju 4 predmeta koji se izučavaju svakoga tjedna. Predmeti se biraju unaprijed i održavanje određenog predmeta ovisi o broju zainteresiranih: umjetnost, kazalište, glazba, biologija, kemija, fizika, poslovanje, dizajn i tehnologije, povijest, engleski, pisanje eseja, prezentacijske vještine, književnost, matematika, računala i IT tehnologije te okoliš.

Specijalizirani moduli

Nude se dodatno uz standardni tečaj ili samostalno. Osmišljeni su za 15+ učenika B2 razine. 

Priprema za IELTS (33 školska sata)

Jednotjedni intenzivni tečaj potpuno je osmišljen prema formatu IELTS ispita. Nakon završetka tečaja polaznici imaju mogućnost polagati sam ispit. 

Medical Studies 

Nastava je namijenjena polaznicima koji žele studirati medicinu, stomatologiju ili veterinu. Rade se pokusi na satovima biologije i kemije. Organizira učenje pružanja prve pomoći, poduke iz medicinske etike, posjet liječničkim ordinacijama i radionica s liječnicima. Polaznike se priprema za prijavu na studij medicine (piše se motivacijsko pismo, vježba se intervju te se prolaze ispiti UK-CAT i BMAT). 

Smještaj

Polaznici se smještaju u potpuno nove spavaonice koje se nalaze u samoj zgradi DLD Collegea. Sobe su jednokrevetne i imaju vlastitu kupaonicu. Postoji mogućnost korištenja perilice za rublje. 

Slobodno vrijeme i sport

DLD College raspolaže bazenom za plivanje, sportskom dvoranom, plesnim studijem, dvoranom za fitnes i teniskim terenima. Navečer se organizira zabavni program - diskoteka, nacionalne večeri, priredbe talenata. Polaznici imaju i slobodno vrijeme u kojemu mogu samostalno upoznavati London. 

Izleti

Subotom i nedjeljom organiziraju se cjelodnevni izleti do destinacija kao što su Oxford, Cambridge, Windsor, Winchester, Brighton, Canterbury. Tijekom tjedna program uključuje četiri poludnevna izleta do glavnih londonskih turističkih atrakcija.