Academic Summer Cambridge

Dob: 7 - 12, 12-14, 15-17 godina

Nastava: 26 ili 40 školskih sati tjedno

Smještaj: studentski dom

Putuje se: subota - subota

Datumi održavanja: 3. srpnja – 28. kolovoza

Grupe: do 15 osoba

Trajanje: 2, 4 ili 6 tjedana

Minimalna razina znanja:

12-14 godina : B1

15-17 godina : B2

Naknada uključuje:

 • Smještaj u studentskom domu

 • Puni pansion 

 • 26 ili 40 školskih sati engleskog jezika tjedno

 • Ispit za određivanje razine znanja

 • Nastavne materijale

 • Potvrdu o završenom tečaju

 • 2 cjelodnevna izleta tjedno

 • 3 ili 4 poludnevna izleta tjedno

 • Sportsko - zabavni program

 • Stalni nadzor polaznika tečaja

 • 24 h telefon za hitne slučajeve

 • Transfer iz zračne luke Heathrow/Gatwick/Luton/Stansted po dolasku između 6 i 18 sati i odlasku od 8 do 20 sati

Početni datumi i cijene za 2021.:

Dva tjedna:

3. srpnja, 17. srpnja, 31. srpnja, 14. kolovoza: 26 645 kn

Četiri tjedna:

3. srpnja, 17. srpnja, 31. srpnja:

39 965 kn

Šest tjedana: 3. srpnja, 17. srpnja: 

53 285 kn

Uvod u medicinu:

3. - 17. srpnja, 31. srpnja – 4. kolovoza:

29 400 kn

Polog za prijavu: 4595 kn (odbija se od cijene tečaja)

Nadoplate za transfer izvan radnog vremena:

Heathrow: 3445 kn/1 smjer

Luton ili Stansted: 920 kn/1 smjer

Exterior_-_001.jpg

Škola

Cambridge je studentski grad i dom jednog od najpoznatijih sveučilišta na svijetu – University of Cambridge te je upravo studentsko okruženje to što čini ovaj tečaj savršenim za jedan akademki ljetni jezični tečaj. Novi kampus Abbey Cambridge Collegea smješten je blizu samog centra grada Cambridgea. Ovaj jezični centar ima moderno opremljene učionice, laboratorije, umjetnički studio, blagovaonicu, teretanu i sportske terene.

Tečaj

Program tečaja je osmišljen kao kombinacija poduke iz jezika, praktičnih seminara, edukativnih izleta i tematskih predavanja. Polaznici će tijekom tečaja steći znanje u različitim akademskim područjima, poboljšati navike učenja, razviti akademsku i društvenu komunikaciju te poboljšati svoje opće znanje kao i naučiti nešto o gorućim pitanjima globalnog društva. Polaznike se motivira da aktivno sudjeluju na satu i da daju sve od sebe.

Dječji tečaj 7-12 godina

Dječji tečaj uključe 26 šk. sati poduke iz engleskog jezika, matematike, prirodoslovnih znanosti, umjetnosti te samostalnog učenja. Profesori su profesionalci s dugogodišnjim iskustvom rada s djecom te dobi. Tijekom nekih od poslijepodneva, polaznicima se na satovima pridružuju lokalna djeca njihove dobi.

Priprema za IGCSE 12–14 godina

Program ovog tečaja uključuje raznolike predmete poput: engleskog, matematike, prirodoslovnih i društvenih znanosti te umjetnosti. Polaznici također razvijaju svoje IT vještine kao i vještine brzog učenja i čitanja. Također ih se uči kako pisati seminare, tražiti informacije, izraditi prezentacije i predstaviti ih. Ovaj tečaj im daje izvrsnu osnovu za daljnje akademsko razvijanje.

Priprema za IB / A levels program 15 - 17 godina

Polaznici si odabiru 4 predmeta koja će učiti svaki tjedan prema svojim interesima i prema onome što im je potrebno za školu ili budući studij. Polaznici moraju prvo odabrati 8 predmeta, a onda zavisno o interesu ostalih polaznika će im ostati 4 koja će onda učiti kroz taj tjedan. Neki od ponuđenih predmeta su: umjetnost, kazalište, glazba, biologija, kemija, fizika, ekonomija i poslovanje, povijest i politika, engleski, pisanje eseja, prezentacije i intervjui, književnost, matematika, medija, društvo i okoliš.

Uvod u medicinu 15+ godina

Ovaj tečaj je posebno razvijen za studente koji imaju interes za područje medicine. Tečaj vode studenti koji studiraju na vrhunskim sveučilištima, a program obuhvaća sljedeće teme: postupak prijave na studij medicine, razvoj istraživačkih vještina i prezentiranje istraživačkih projekata, terminologiju i komunikaciju u području medicine, klinički značaj biologije - patogeni i imunološki sustav, respiratorni sustav te suzbijanje bolesti.

Smještaj

Polaznici su smješteni u studentskim domovima na kampusu. Sve sobe su jednokrevetne s kupaonicom. Polaznici mogu koristiti zajedničke prostorije studentskog doma gdje se mogu družiti i kuhati zajedno.

Sport i izleti

U slobodno vrijeme polaznici treniraju nekih od mnogih sportova, a tijekom izleta se posjećuju London, Birmingham, Norwich, Baronet, Oxford, itd. Također ide se na izlet u dvorac Warwick, dvorac Windsor, Tehnički muzej u Cambridgeu, Harry Potter Studio, Kings College London, i drugdje.