U današnjem društvu prepunom različitih trendova i iznenadnih promjena važno je na vrijeme i temeljito proučiti sve opcije i mogućnosti. Na tržištu rada prepunom stručnjaka više je nego ikada važno i potrebno imati viziju u kojem smjeru treba razvijati svoje vještine, koji tip obrazovanja najbolje odgovara interesima i sposobnostima pojedinca i koje bi mu zanimanje i buduća karijera pružili najviše mogućnosti za osobni razvoj i napredak.

 

Testovi profesionalne orijentacije MyUniChoices i MyCareerChoices pomažu donijeti pravu odluku za tvoj budući studij i zanimanje! Oba testa je razvio tim stručnjaka Cambridge Occupational Analysts (My Future Choice) i trenutno su najbolji testovi profesionalne orijentacije u Velikoj Britaniji. Sastoje se od raznolikih pitanja, a na temelju tvojih odgovora, dosadašnjeg obrazovanja, interesa i sposobnosti istaknut će najbolje studijske programe i zanimanja za tebe. 

 

Dob za oba testa: optimalno za učenike svih razreda srednje škole

Trajanje: 40-60 minuta

1

Preliminaran razgovor i upoznavanje s učenikom

 

- na besplatnim konzultacijama savjetujemo koji je test profesionalne orijentacije najbolje izabrati kako bi se odlučili oko studija.

2

Rješavanje testa

3

Tumačenje rezultata testa s obrazovnim savjetnicima

4

Refleksija i vlastito dodatno istraživanje

5

Izrada strategije o budućem obrazovanju s obrazovnim savjetnicima – odabir karijere i/ili studija

Profesionalna orijentacija u IntegralEdu zapravo obuhvaća cijeli proces mentorstva i vođenja učenika od preliminarnog razgovora do odabira studija. 

MyUniChoices

​MyUniChoices test analizira interese učenika i pruža popis područja studija, programa i institucija koje im odgovaraju. Rezultati testa se temelje na nekoliko bitnih faktora – interesima učenika, dosadašnjem obrazovanju te sposobnostima učenika. Rezultati se uspoređuju sa zahtjevima visokog obrazovanja na sveučilištima u Velikoj Britaniji, Irskoj i drugim europskim obrazovnim institucijama koje nude obrazovanje na engleskom jeziku.

Pomaže im da razumiju zahtjeve svakog područja i predlaže praktične mogućnosti, uključujući opcije o kojima učenici prethodno nisu razmatrali. Test također pomaže učenicima da potraže dodatne informacije vezane uz program kao ključni element u odlučivanju. Odgovori koje pruža Centigrade dolaze kao radna bilježnica koja uključuje: popis prvih 6-8 područja, programa, institucija i sveučilišta, njihove programe i analize, kao i mnoge druge korisne izvore informacija.

 • Pisanje ispita

 • Dobivanje rezultata pismenim putem

 • Tumačenje rezultata zajedno s obrazovnim savjetnikom

 • Razvoj strategije prijave na sveučilišta

  Cijena paketa MyUniChoices: 500 kn

MyCareerChoices

MyCareerChoices test pomaže učenicima da identificiraju područja i programe koji im odgovaraju, otkriju kako mogu razviti vještine i dobiti detaljne informacije o određenim područjima koja ih zanimaju, donijeti odluke o svojoj budućnosti i razumiju  važnost grane i karijere koju žele. MyCareerChoice mjeri koje discipline i buduće karijere najviše odgovaraju učenikovim interesima i sposobnostima.

Uz sam MyCareerChoices ispit dolazi i Cambridge Aptitute Test Score koji mjeri kako učenici konkuriraju svojim vršnjacima u sljedećim kategorijama: verbalno rasuđivanje, numeričko rasuđivanje, apstraktno rasuđivanje, prostorna orijentacija, aritmetičke kalkulacije, pravopis i rad u kratkom vremenskom roku. Za čitavo vrijeme analize rezultata test se referira i na gore spomenute vještine i koliko su iste potrebne u određenim profesijama. Uz to, on pruža pristup MyCareersRoom - personaliziranoj internetskoj platformi na kojoj će učenik moći detaljno istražiti rezultate testa, te dobiva korisne linkove na web stranice. 

 • Pisanje ispita

 • Dobivanje rezultata pismenim putem

 • Tumačenje rezultata zajedno s obrazovnim savjetnikom

 • Razvoj strategije prijave na sveučilišta 

 • Detaljna obrada podataka i analiza 

  Cijena paketa MyCareerChoices: 850 kn

Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

 • FB
 • Instagram
 • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041