TASIS Lugano

Prvi američki jezični centar u Europi - TASIS

Rezervirajte sada uz 20% popusta. Popust vrijedi tijekom "Tjedna švicarskog obrazovanja" od 3. do 7. veljače.

Ljetni kamp TASIS-a u Luganu je savršen izbor za djecu svih uzrasta. Bilo da se radi o uzrastu od 11 ili 18 godina, dostupan je nevjerojatan izbor raznih tečajeva i programa koji se nude u školi.

Program je osmišljen kako bi zadovoljio sve interese djece i roditelja na način da postoje mogućnosti kombinacije jezika i akademskih predmeta koji su povezani s različitim hobijima djece.

 

- Аkademsko pisanje 
- Priprema za IB
- Arhitektura i dizajn
- Мjuzikl
- Digitalna fotografija
- Moda i dizajn
- Talijanska kuhinja

 

Prilikom stvaranja programa TASIS je razmišljao o djeci željnoj sporta te im je pružena jedinstvena prilika za nogometni kamp s timom mladih iz AC Milana, za košarkaški kamp s timom mladih iz Armani kluba i aktivnosti kao što su golf, plivanje, aerobik, squash i badminton u slobodno vrijeme.

Jezični programi koje mogu odabrati polaznici (polaznici mogu odabrati samo jedan program):

 • Jezični modul

Tečaj uključuje jezične tečajeve za sljedeće jezike: engleski, francuski ili talijanski kroz 20 šk. sati tjedno

 • Arhitektura i dizajn

Praktični rad uključuje prezentaciju, kreiranje skica i modela, koje će se prezentirati na ljetnom festivalu umjetnosti u zadnjem tjednu tečaja. Za polaznike su također organizirani tematski izleti. 

 •  Аkademsko pisanje 

Polaznici poboljšavaju svoj stil akademskog pisanja kroz pisanje kritičnih članaka, eseja, itd. Polaznici pored toga provode istraživanje i stvaraju portfolio. Polaznici trebaju imati naprednu razinu poznavanja jezika.

 • Talijanska kuhinja

Polaznici pripremaju autentičnu talijansku hranu. Posjećuju se tvornice sira i mesa, uči se o različitim začinima, uče se novi recepti, koji polaznici poslije mogu prenijeti u vlastitu kuhinju.

 • Priprema za International Baccalaureate

Polaznici se upoznaju s IB programom, potrebnim uvjetima upisa na studij, u isto vrijeme, polaznici razvijaju vještine i sposobnosti istraživanja, prezentacijske vještine i vještine akademskog pisanja.

 • Moda i dizajn

Ovaj tečaj upoznaje polaznike s privlačnim i tajanstvenim svijetom mode i tekstilnog dizajna. Polaznici uče o: marketingu, brendingu, psihološkom utjecaju boja, razvoju modnih trendova, i još mnogo toga. Polaznici prolaze kroz cijeli proces - od početka stvaranja i rađanja ideje, kroz realizaciju i proces proizvodnje, do prezentacije finalnog proizvoda. Ovaj program uključuje posjećivanje tekstilnih tvornica u Comou i poznatih, renominiranih modnih kuća u Milanu. 

 • Мjuzikl

Program ovog tečaja uključuje: pjevanje, glumu, plesanje i unapređenje umijeća govorenja i govorništva. Dodatno, polaznici uče o nastupu na pozornici, pantomimi, pisanju scenarija i režiranju. Polaznici nastupaju za cijeli kamp na finalnoj večeri.

 • Digitalna fotografija

Tečaj o osnovama digitalne fotografije koji predaju iskusni fotografi. Fotografi pokazuju polaznicima i uče ih kako raditi s kompleksnim profesionalnim fotoaparatima i softverom za uređivanje fotografija. Fokus ovog tečaja su: kompozicija, tehničke vještine, slikanje arhitekure i krajolika. Fotoaparati su osigurani u kampu.

 • Dnevni kamp 

Ovaj tečaj traje samo preko dana i ne uključuje ostajanje polaznika u kampu preko noći. Ovaj modul je svaki dan i uključuje sve aktivnosti i izlete ljetnog tečaja. Ručak i sendviči su dostupni.

 • Nogomet s mladom reprezentacijom "Milana" 

Jedinstvena prilika koja omogućuje treniranje s mladom reprezentacijom "Milana" pod vodstvom i nadzorom profesionalnih trenera. Nogometni treninzi održavaju se 3 puta tjedno i traju sat i 30 minuta. Polaznici dobivaju dres "Milana".

 • Košarka s mladim timom "Armani"

Treneri su profesionalci koji treniraju mladi olimpijsku "Armani" tim, svaki polaznik dobije dres kluba. Trening se održava 2 puta tjedno i traje sat i 30 minuta.

 • Тeniska akademija 

Treninzi su u vodstvu i pod kontrolom ovlaštenih teniskih trenera. Treninzi se održavaju sva puta tjedno i traju sat i 30 minuta. Polaznicima su osigurane: torba za teniski reket, čarape, hlačice i čarape. Polaznici trebaju ponijeti vlastiti teniski reket.

 • Golferska akademija

Ovaj tečaj zahtijeva preporuku ili člansku iskaznicu golf kluba i namjenjeno je osobama koje imaju prethodno iskustvo u golfu. Tečaj se odvija dva puta tjedno u
gupama od maksimalno 8 osoba. Polaznici će koristi obližnji golf teren i trebaju donijeti vlastitu opremu (cipele i palice za golf).

Pogledajte kako polaznici provode svoje ljeto u Luganu
(11-13 godina)

Pogledajte kako polaznici provode svoje ljeto u Luganu

(14-18 godina)

Škola i smještaj
Glavna zgrada američke škole u Švicarskoj smještena je u slavnoj Villi de Nobili. Polaznici su smješteni na kapusu, u dvokrevetnim i četverokrevetnim sobama sa zajedničkim kupaonicama koje dijele, ili u mini studijima na 2 kata koji dijele s 3 drugih polaznika. Glavni jezik komunikacije je engleski.


Sport i izleti
Objekt kampa uključuje: bazen, športsku dovranu za aerobik, košarku, nogomet, skvoš, badminton, tenis i odbojku, atelje za umjetnost i kazalište. Pored toga, obično se zadnja dva dana kampa polaznicima organiziraju i ponude dodatni izleti za dodatnu naknadu na mjesta poput: Firenze, Rima, Venecije, i Cote d’Azura.

Dob: 11–13, 14–18 godina
Dnevni kamp: 11–13, 14–18 godina
Nastava: 26 šk. sati tjedno/ francuskog, engleskog ili talijanskog 
Smještaj: kampus
Putuje se: ovisi o tečaju
Održava se: 27. lipnja – 15. kolovoza
Grupe: do 12 osoba

Naknada uključuje:

 • Smještaj na kampusu

 • Naknadu ovisno o tečaju

 • Puni pansion (topli ručak)

 • Ispit za određivanje razine znanja, nastavne materijale, diplomu o završenom tečaju

 • Sportski i zabavni program, izleti

 • Stalni nadzor polaznika

 • Pranje odjeće polaznicima

 • 24-satni telefon za hitne slučajeve

 • Osiguranje: zdravstveno osiguranje i osiguranje od nezgode*

 • Transfer od/do aerodroma u Milanu između 8 i 17h

29,100 -

47,470

3 tjedna

21. srpnja - 10. kolovoza

26. srpnja – 15. kolovoza 

23,280 -

37,976 

KN

28,276 -

46,292 

4 tjedna

22. lipnja – 18. srpnja,

27.lipnja-23-srpnja *

35,345  -

57,865 

KN

*Neki od programa uključuju dodatne naknade. Za više informacija javite se timu Integrala.

Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

 • FB
 • Instagram
 • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041