Kad se priča o izvrsnosti, Coventry sveučilište se nikako ne može zaobići! Ovo je samo dio međunarodno priznatih nagrada kojim se ovo sveučilište ponosi: 

- Sveučilište godine za studentsko iskustvo (2019)
- Najbolje suvremeno sveučilište u zemlji sedam uzastopnih godina (2013-2019)
- 13. najbolje sveučilište u Velikoj Britaniji (2019)
- 97% studenata pronašlo je posao u struci ili nastavilo s obrazovanjem unutar šest mjeseci nakon diplome
- Među najboljih 10 sveučilišta unutar 12 različitih predmetnih područja (2019)

Osnovano u 19. stoljeću, Sveučilište Greenwich odličan je odabir za sve koji žele studirati na renomiranom sveučilištu s dugogodišnjom povijesti u akademskom istraživanju, no ne pod cijenu modernog okruženja i svih prednosti koje pružaju modernija britanska sveučilišta. Sveučilište se može pohvaliti prestižnim dostignućima, kako njihovog osoblja, tako i samih studenata – jedna od nagrada je i ona za najinovativnijeg profesora (Times Higher Education Most Innovative Teacher Award) i nagrada za najboljeg studenta na području turizma.

Sunderland je jedan od najpristupačnijih gradova za studentski džep i zbog toga jedna od omiljenih studentskih destinacija. No, za one koje zanimaju biznis, financije i turizam Sveučilište Sunderland je osiguralo najbolje obrazovanje u meki financija i ekonomije - Londonu - te tamo osnovalo dodatni kampus. Ako te zanimaju studiji poput poduzetništva i turizma, računalstva, inženjerstva ili medija svoje studentske dane provodit ćeš na prekrasnom kampusu na rijeci Wear, a ako su tvoj interes umjetnost i dizajn ili prirodne znanosti, radionice i laboratorije pronaći ćeš na modernom kampusu u samom centru ovog živopisnog grada. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U srcu Engleske, odlično povezan s Londonom, Birminghamom i Nottinghamom, smjestio se grad Leicester, a u njemu se nalazi Sveučilište De Montfort (DMU). Lokacija sveučilišta po želji je svakog studenta - kampus je smješten 5 minuta pješice od centra grada u kojem studenti mogu pronaći mnoge trgovine, restorane, pubove, kino i druge zanimljive sadržaje. U sam kampus uloženo je 136 milijuna funti što za studente znači jedno - vrhunsko studentsko iskustvo u najnovijim i obnovljenim objektima od predavaonica do prostorija studentskih udruga. Osim iznimno kvalitetnih studija vezanih za dizajn i umjetnost u kojima zasigurno prednjači mnoga druga sveučilišta, na DMU može se upisati i studije poput biznisa, poduzetništva, matematike, farmacije, psihologije i još mnoge druge.

U samom srcu Engleske nalazi se Sveučilište Derby koje je svake godine sve popularnije međunarodnim studentima. Sveučilište se može pohvaliti nekim od najkvalitetnije ocijenjenih studija u Engleskoj - studiji vezani za hotelijerstvo, event menadžment i turizam te oni vezani za poduzetništvo, marketing i menadžment nalaze se među 10 najboljih u Engleskoj, a oni vezani za umjetnost, modu, odnose s javnošću, obrazovanje i strojarstvo nalaze se među najboljih 20.

Sveučilište Portsmouth nalazi se među top 25 sveučilišta u Velikoj Britaniji i ima zlatni rejting unutar Teaching Excellence Framework sustava za procjenu kvalitete podučavanja. Sveučilište ima odlične rezultate u istraživanju, no isto tako garantira svojim studentima i praktičnu primjenu znanja te simulaciju stvarnog radnog okruženja. Studenti prava vježbaju u replici stvarne sudnice, studenti kriminologije i socijalnog rada sudjeluju u simulacijama stvarnih slučajeva, dok studenti financija imaju pristup Bloomberg Suiteu u kojem mogu dobiti sve informacije i podatke kao i stvarni investitori.

Sva gore navedena sveučilišta, ali i brojna druga, naše su partnerske institucije što znači da je naša pomoć u cijelom procesu prijave besplatna! Štoviše, pružamo besplatnu pomoć pri prijavi do 5 studija na partnerskim sveučilištima, a ako još ne znaš koje sveučilište odabrati, javi nam se i naše obrazovne savjetnice pomoći će ti u pronalasku najbolje opcije za tebe. 

Zašto se prijaviti preko Integrala?
Show More

Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041