Švicarska je poznata po visokoj i ekskluzivnoj usluzi u hotelijerstvu, zbog čeka se imućni gosti vraćaju iz godine u godinu. Iznimnu važnost pridodaju međunarodnim odnosima. 

Za tebe smo izdvojili studijske programe i fakultete koji nude savršenu kombinaciju - vrhunsko obrazovanje i praksu nakon čega ćeš spremno dočekati svoj prvi posao u nekom od luksuznih hotela diljem Europe ali i svijeta.

Diploma iz područja Hospitality Managementa služi kao podloga za rad u hotelima, restoranima, zabavnim parkovima, kongresnim centrima, resortima, na kruzerima i drugdje. Pokriva cjelokupni proces planiranja i organizacije događaja, logistike, zbrinjavanja gostiju i ostalog.  

Razmišljaš o diplomskom studiju? 

Swiss Education Group (SEG) organizira Dane otvorenih vrata, 9. i 10. ožujka 2020., na kojima će sljedeći fakulteti predstaviti svoje diplomske studije:

Swiss Hotel Management School

IHTTI School of Hotel Management

César Ritz Colleges Switzerland 

Hotel Institute Montreux

 

Od različitih modula možeš odabrati želiš li se fokusirati na International, Design, Entrepreneurship ili Tourism Hospitality Management.

Školarina i stipendije

Za početak, školarine švicarskih fakulteta se razlikuju od drugih europskih, s obzirom na to da uključuju trošak samog obrazovanja, smještaj u dvokrevetnoj sobi i dnevne obroke.

U ovom trenutku nude posebnu ponudu za upis u srpnju ove godine - do 25% popusta na školarinu!

Školarine za studijske programe na César Ritz Colleges Switzerland su na popustu do 20%,Hotel Institute Montreux do 25% popusta! 

Popust se odnosi na upis u akademsku godinu u srpnju 2020./2021. 

Upisi

Još jedna posebnost ovih švicarskih fakulteta je ta što ne postoji definiran rok za prijavu. S obzirom na dulji boravak u državi, potrebno je izraditi vizu. Zato je važno uzeti u obzir period odobrenja i izrade vize pri prijavi na švicarske fakultete.

Upoznaj fakultete

César Ritz Colleges Switzerland 

  • preddiplomski studij kojom dobivaš diplomu s César Ritz Colleges Bachelor degree in Hotel and Tourism Management i diplomu Washington State University Bachelor degree in Hospitality Business Management 

  • diplomski studij s dvije diplome MA Entrepreneurship for the Global Hospitality and Tourism Industry  University of Derby, UK i Master of International Business in Entrepreneurship for the Global Hospitality and Tourism Industry César Ritz Colleges Switzerland

Prema portalu educations.com Švicarska je druga najpoželjnija zemlja za studij! 

I ti se uvjeri u u njihovo kvalitetno obrazovanje!

Zanima te švicarsko visoko obrazovanje? 

Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041