Drugi krug prijava za studij u Velikoj Britaniji:

1. ožujka 2019.

 
Upiši vrhunsko sveučilište i zgrabi zadnju priliku za studentski zajam!

 

15. siječnja je proletio i propustio si UCAS rok? Ne brini, još uvijek se možeš prijaviti na studij u Velikoj Britaniji

 

Oduvijek si sanjao o fleksibilnom studiju u kojem ćeš se moći posvetiti onome što te uistinu zanima već od prvog dana svog studentskog života? Privlači te činjenica da je britanski obrazovni sustav jedan od najboljih u svijetu i mogao bi studirati u međunarodnom okruženju sa studentima iz čitavog svijeta? O istim stvarima razmišljaš ti i ostalih 600,000 stranih studenata koji svake godine dolaze na studij u Veliku Britaniju. Unutar britanskog obrazovnog sustava studenti imaju slobodu kombinirati predmete i module iz različitih područja interesa te mogu akademski program prilagoditi da najbolje odgovara njihovim željama i ambicijama za razvoj buduće karijere. 

 

Iako je svima poznati UCAS rok prošao s 15. siječnja, prijaviti se možeš i dalje. Ako se prijaviš do 1. ožujka još uvijek možeš osigurati mjesto na željenom sveučilištu te se stigneš prijaviti za studentski zajam i osigurati si smještaj unutar sveučilišnog kampusa. Bez obzira na Brexit, svim EU studentima koji upisuju studij u Engleskoj i Walesu na jesen 2019. godine zagarantirane su snižene školarine i mogućnost primanja studentskog zajma za pokrivanje troškova školarina za cijelo vrijeme trajanja studija. Većina sveučilišta u Velikoj Britaniji studentima prve godine garantira smještaj na kampusu ako se prijave na vrijeme, stoga požuri - javi nam se i dođi na besplatne konzultacije kako bismo pronašli najbolji studij upravo za tebe!


Iskustva naših klijenata najbolje govore o tome kako je biti student u Velikoj Britaniji:

Sada kad su nam se dojmovi slegli možemo sa sigurnošću reći da smo prezadovoljne sa odlukom!
Gradić je presladak, sve imamo na dohvat ruke, sveučilišnim busom idemo na faks do kojeg nam treba 5 minuta. Na faksu nam je super, svi su nam spremni pomoći, nemamo velikih poteškoća s jezikom jer kao što ste i rekli zbog puno različitih nacionalnosti ne govore nekim teškim vokabularom.
Našle smo si super stan u mirnom kvart, di nam jedini nemir donose lisice :)
Želimo vam se zahvaliti još jednom sto ste nam pomogle da uspijemo u našem naumu!

Katarina, Psychology BA, sveučilište Portsmouth

Javljam se nakon točno mjesec dana provedenih u Coventry-u! Prvi dojam je bio odličan osim što mi je trebalo nekoliko dana da kupim adapter jer su svugdje bili rasprodani isto kao i kišobran, ali s vremenom sam shvatila da je Englezima kišobran strani pojam s obzirom na količine kiše. Sve u svemu, organizacija je super, uvijek postoji netko kome se možeš obratiti za pomoć, svi su uvijek ljubazni i spremni pomoći. Na fakultetu je dobro, do sad je bio malo laganiji tempo ali od sljedećeg tjedna počinju svi zadaci, eseji, prezentacije tako da mogu reći da muke prosječnog studenta počinju od sljedećeg tjedna:) Do zadnjeg trena, prije nego što sam došla ovdje sam bila nesigurna jesam li odabrala dobar smjer za sebe, srećom tih nedoumica nemam više jer ono što učimo je super zanimljivo ako smijem priznati! Željela bih Vam se zahvaliti na svemu što ste učinili za mene i pomogli mi da dođem ovdje, odradili ste lavlji posao za mene i omogućili mi jedno od najljepših iskustava u životu. Hvala Vam!
Lara, Aviation Management BA, sveučilište Coventry

Već vam se dugo želim javiti, ali me uporno nešto omete u tome. Predivno je. To je dojam u jednoj rečenici. Fakultet, institucije, grad, ljudi, način života, mindset...predivno. Smještaj na kampusu je jako dobar i jako su odgovorni oko svega. Profesori i fakultet in general u svim departmentima su jako opušteni i pristupačni i sve se da dogovoriti i riješiti što je stvarno izuzetno. Moj theatre department je priča za sebe :D Sve osoblje je totalno u oblacima i stvarno je predivno raditi s njima. Nismo imali previše ocjena, ali sve do sad je bilo jako fer i temeljito objašnjeno. Predavanja su zanimljiva, ali mislim da to jako ovisi o drugim faktorima. Knjižnica je mrak i najbolje mjesto na kampusu. Faks se užasno trudi brinuti za sve studente pogotovo internacionalne (NIN riješen bez problema na faksu, poslovi s faksom, GP, banke...faks je tu da pomogne studentima sa baš svime). Imam svoj radio show, u odboru sam dvaju Societyja, idem na napredni japanski, velški unaprjeđujem sam, ali su svi preponosni i tako... Noćni život, cijene hrane i sve drugo je stvarno pristupačno i priuštivo. Ako vas itko pita ja sam doslovno oduševljen i duboko uvjeren da je ovo bila odlična odluka. Hvala vam što ste ovo pretvorili u stvarnost. Hugs from still sunny Wales!

Marin, Writing for Broadcasting Media and Performance BA, sveučilište Aberystwyth

 

 

 

Iznad navedena sveučilišta su naša partnerska sveučilišta što znači da je naša pomoć za tebe u cijelom procesu prijave besplatna! Štoviše, pružamo besplatnu pomoć pri prijavi do 5 studija na partnerskim sveučilištima, a ako još ne znaš koje sveučilište odabrati, javi nam se i naše obrazovne savjetnice pomoći će ti u pronalasku najbolje opcije za tebe. 

Zašto se prijaviti preko Integrala?
Show More

Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Croatia

t: +385 (0)1 468-338-1

e-mail: info@integraledu.hr

 

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

 

© 2019, INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041