Dobre vijesti za upis diplomskog u UK - povećan iznos zajma!

02.04.2020

Ako želiš upisati diplomski studij u Velikoj Britaniji, donosimo dobre vijesti! Za 2020./2021. akademsku godinu je povećan maksimalni iznos zajma za diplomske studije na 11222 funti!


To znači da, ovisno o studijskom programu, osim za školarinu možeš dio zajma iskoristiti i za ostale troškove kao što je primjerice smještaj.

Školarine na diplomskim studijima u UK variraju ovisno o sveučilištu, najjeftinije su oko 6000, a najskuplje oko 10000 funti, a za diplomsku razinu studija moguće je uzeti cjelokupan iznos zajma te ga iskoristiti s obzirom na potrebe.

Zajam se vraća po završetku studija ovisno o mjesečnim primanjima – ukoliko ti mjesečna primanja prelaze minimalni predodređeni iznos koji je ovisan o standardu države u kojoj živiš vraćaš samo 6% od iznosa koji je iznad tog minimalnog iznosa. Ako su ti primanja manja od tog iznosa zajam ne vraćaš.

Oko ispunjavanja prijavnice za zajam se ne moraš brinuti! Naši obrazovni savjetnici će ti pomoći na online radionici ispunjavanja zajma, koja se održava svaki tjedan. Više informacija o radionici potraži ovdje.

U slučaju da nisi pronašao sveučilište ili studijski program koji ti u potpunosti odgovora, ispuni prijavu na linku, a naši obrazovni savjetnici će te kontaktirati i obaviti besplatne konzultacije. Tu smo za tebe, kroz svaki korak! :)

#studiranjeuengleskoj #studijuinozemstvu #diplomskistudijUK

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka