Posjeti top engleska sveučilišta s IntegralEdu!

Agencija IntegralEdu vodi te u posjet vrhunskim engleskim sveučilištima – uživo ćeš moći vidjeti 2 sveučilišta na 3 lokacije i doživjeti pravo studentsko iskustvo! Pridruži nam se od 19. do 22. ožujka 2019. godine, otputuj s nama u Englesku i saznaj sve o sveučilištima London South Bank University i Coventry University na licu mjesta! 
Razgledat ćemo sveučilišne kampuse i susresti se s predavačima i hrvatskim studentima. Moći ćeš saznati još više o britanskom sustavu obrazovanja i upoznati se s mogućnostima stažiranja te projektima na kojima rade studenti.

Što za tebe znači studij u UK?

Obrazovanje u Velikoj Britaniji drugo je najbolje u svijetu, a prvo u Europi.

Velika Britanija ima razne studijske programe, svatko može pronaći upravo ono što mu se sviđa!

EU studentima omogućeno je jednako financiranje studija kao i do sada uz pomoć vladinih zajmova za pokrivanje cjelokupne školarine.

Zašto odabrati IntegralEdu?

Engleska je top destinacija za hrvatske studente - studenti koji su nam se obratili za pomoć uspješno su upisali željene studije i najveća su garancija kvalitete naših usluga.

Poznajemo sveučilišta, znamo sve posebnosti upisa i financiranja, a zajedno s tobom pronaći ćemo ono sveučilište koje ti najbolje odgovara.

Naša pomoć pri prijavi do 5 studijskih programa na našim partnerskim sveučilištima za tebe je potpuno BESPLATNA. 

Program putovanja

19.03. - utorak – let Zagreb – London; posjet sveučilištu Coventry University – kampus u Londonu; 

20.03. - srijeda – posjet sveučilištu Coventry University – kampus u Coventryju; 
21.03. -  četvrtak – posjet sveučilištu London South Bank University u Londonu;
22.03. – petak - povratak za Zagreb ujutro.

Koja ćemo sveučilišta posjetiti?

Grupa putuje u pratnji naše obrazovne savjetnice. Mjesto u grupi rezerviraš na način da nas kontaktiraš e-mailom, telefonom ili ispuniš prijavnicu klikom na link ispod, a mi ćemo ti poslati ponudu avionske karte i imat ćeš 24 sata za uplatu kako bi ti mjesto bilo osigurano. Cijena paketa ovisi o cijeni avionske karte koja se formira na temelju slobodnih mjesta na letu, a koja se mogu mijenati ovisno o vremenu rezervacije. Trenutna cijena paketa s obzirom na cijenu povratne avionske karte Zagreb – London i smještaja iznosi 250€. Agencija IntegralEdu osigurat će ti u toj cijeni smještaj u Coventryju i Londonu, doručak i ručak, razgled sveučilišta, a ti se još samo moraš pobrinuti za troškove džeparca. Što nam se prije javiš, veća je šansa da se cijena paketa neće mijenjati. 

Broj mjesta u grupi je ograničen, stoga rezerviraj svoje mjesto već sada javljanjem na info@integraledu.hr ili 01/468-3381 najkasnije do 8. ožujka!

 

Ovo putovanje namijenjeno je isključivo klijentima agencije IntegralEdu koji prijavljuju jedno od dva sveučilišta koja ćemo posjetiti. Za potvrdu i rezervaciju svog mjesta u grupi, javi nam se i dogovori individualne konzultacije.

Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Croatia

t: +385 (0)1 468-338-1

e-mail: info@integraledu.hr

 

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

 

© 2019, INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041