Jezični tečajevi za odrasle

Jedan od najboljih načina za brzo učenje jezika su naši jezični tečajevi u inozemstvu. Kada su u pitanju jezični tečajevi za odrasle, IntegralEdu ima široku ponudu tečajeva stranih jezika kao što su engleski, francuski, njemački, talijanski i španjolski jezik u Engleskoj, Malti, SAD-u, Njemačkoj, Austriji, Francuskoj, Španjolskoj i Italiji.

Primjeri programa u ponudi:

 • Generalni i intenzivni jezični tečajevi

 • Pripremni tečajevi za ispite

 • Profesionalni i Business jezični tečajevi

 • Tečajevi za mlade profesionalce

 • Poslovno komuniciranje

 • Engleski jezik za medicinski kadar

 • Engleski jezik za odvjetnike

 • Konverzacijski engleski

 • Mini grupe

 • Jedan na jedan

 • 30+

Što trebamo znati prije odabira tečaja?

 • Dob

 • Razinu znanja jezika

 • Intenzitet tečaja

 • Trajanje i svrhu tečaja

 • Veličinu grupe za grupni tečaj

IntegralEdu preporučuje

Cijena u kunama od:

8 610 kn (za smještaj u obitelji)

Kings Oxford, UK

Uzrast: iznad 16 godina starosti

Engleski

Datum početka: svaku nedjelju u godini
 

Kings Oxford obuhvaća 2 kampsa gdje se održava nastava: St.Michael’s i St. Joseph’s, jedan od kojih je u samom centru Oxforda. Učionice su svijetle, opremljene interaktivnim bijelim pločama, računalima i WI-FI. U izboru tečajeva škola nudi standardne i intenzivne, te IELTS pripremne tečajeve. Polaznici su smješteni kod obitelji u dvokrevetnim sobama ili u studentskim domovima.

Cijena u kunama od:

9 850 kn (smještaj u studentskoj kući)

London Central, UK

Uzrast: iznad 16 godina starosti

Engleski

Datum početka: svaku subotu ili nedjelju u godini (zatvara se za Božićne praznike)

Škola se nalazi u novoizgrađenoj zgradi na Bloomsbury Squareu. U blizini se nalaze Britanski muzej i zabavni centar Covent Garden. Polaznicima tečaja je na korištenje dano 19 moderno opremljenih učionica, mirna dvorana za pisanje zadaća i pristup računalima, kauč i vanjska terasa s prekrasnim pogledom. Škola nudi osnovne, standardne i intenzivne tečajeve te pripreme za IELTS ili TOEFL ispite. Smještaj je moguć u studenskoj kući, studentskom domu ili u obitelji. 

Cijena u kunama od:

4 020 kn (za standardni tečaj)

Jezični centar EC, Malta

Uzrast: iznad 16 godina starosti

Engleski

Datum početka: svaku subotu ili nedjelju u godini

Jezični centar EC organizira tečajeve za djecu, mlade i odrasle. Škola za odrasle nalazi se u gradiću St. Julian's, poznatom malteškom ljetovalištu. Školska zgrada posebna je po tome što ima veliku krovnu terasu s panoramskim pogledom na grad, a svi polaznici imaju pristup privatnoj plaži koja je u vlasništvu škole. Osim standardnih tečajeva, škola organizira pripremne tečajeve za IELTS ili TOEFL, poslovni engleski ili recimo tečaj Engleski u gradu koji kombinira učenje engleskog s planinarenjem i istraživanjem Malte.

Cijena u kunama od:

Berlin - tečaj za 

starije od 17 godina

Uzrast: iznad 17 godina starosti 

Njemački

Datum početka: svake nedjelje u godini 
 

5 465 kn

Jezični centar je osnovan 1990. godine i nalazi se u mirnoj ulici u povijesnom dijelu grada Berlin Mitte, 15 minuta hoda od Brandenburških vrata. Škola zauzima dva kata moderne i energetski učinkovite zgrade, a ima 15 prostranih učionica, dnevni boravak, veliku terasu, knjižnicu s audio-video opremom koja služi za samostalno učenje, multimedijalnu dvoranu sa šest računala i  internet caffeu. Škola nudi osnovne, standardne, intenzivne tečajeve, tečajeve poslovnog njemačkog, te tečaj za TestDaF. Smještaj je moguć u obitelji, jednosobnom apartmanu ili hotelu za mlade A&O**.
U ponudi su razni besplatni izleti ili uz nadoplatu: obilazak Berlina – alternativnog kulturnog centra Tacheles, obnovljenog kazališta Friedrichstadt-Palast, zgrade Reichstaga te trga Potsdamer Platz u Potsdam, posjeti palačama Sanssouci i Neues Palais. 

Cijena u kunama od:

Milano – tečaj talijanskog za starije od 18 godina

Uzrast: iznad 18 godina

Talijanski

Datum početka: svake nedjelje u godini 
 

6 320 kn

Škola je smještena u prekrasnoj zgradi na znamenitom šetalištu Corso Buenos Aires te je podzemnom željeznicom lako dostupna iz svih dijelova grada. Škola nudi osnovni, intenzivni i kombinirani tečaj, ali i mogućnost pripreme za sveučilišni studij mode i dizajna te pripreme za upis na talijanska sveučilišta. Polaznici izabiru smještaj u obitelji ili u apartmanu s drugim polaznicima. U slučaju da polaznici putuju zajedno, nudi im se smještaj u dvokrevetnim sobama. U slobodno vrijeme polaznici mogu istražiti prekrasnu katedralu, male kanale u centru i galerije s brojnim dućanima. 

Cijena u kunama od:

Sprachcaffe

Uzrast: od 18 godina starosti 

Engleski

Datum početka: svaku nedjelju u godini 
 

5 620 kn

Škola se nalazi u mirnom dijelu St. Julian'sa, u blizini atraktivnog turističkog dijela grada Paceville. Zgrada je izgrađena na prijelazu stoljeća i ima jedinstvenu arhitekturu koja kombinira elemente klasičnih grčkih i rimskih lukova. Školski kompleks zatvoren je za vanjske posjetitelje i osigurava maksimalnu sigurnost polaznika tečaja. Polaznici ljetnog tečaja za djecu i tečaja 16+ koriste učionice u odvojenim zgradama, odvojeni smještaj i kantinu. U slobodno vrijeme polaznici mogu uživati u sadržajima jezičnog centra Sprachcaffe: bazenu, igralištu za odbojku ili kafeteriji. Za mali iznos mogu se koristiti računala s internetom, Wi-Fi, sef, usluga pranja odjeće. Škola nudi standardne, intenzivne tečajeve i tečajeve za poslovni engleski.

Cijena u kunama od:

Madrid – tečaj španjolskog za starije od 17 godina

Uzrast: iznad 17 godina

Španjolski
Datum početka: svake nedjelje u godini

7 320 kn

Škola se nalazi u središtu Madrida, na samo 5 minuta hoda od trga Plaza de España. Smještena je u obnovljenoj povijesnoj zgradi i ima 38 klimatiziranih učionica, 2 konferencijske dvorane, knjižnicu, računalnu sobu i prostor za odmor uz besplatan bežični internet u cijelom kompleksu. Nude standardne, intenzivne i specijalizirane tečajeve te pripremu za DELE. Smještaj je moguć u obiteljima, studentskom domu i apartmanima. Polaznicima je moguć posjet Kraljevskoj palači, Nacionalnom parlamentu i brojnim povijesnim gradovima u okolici.

Cijena u kunama od:

Frankfurt – tečaj

za starije od 17 godina

Uzrast: iznad 17 godina

Njemački
Datum početka: svake nedjelje u godini

 

5 465 kn

Jezični centar se nalazi u Sachsenhausenu - najatraktivnijoj četvrti Frankfurta, u blizini rijeke Majne, gdje je smještena i većina muzeja, s odličnom povezanošću podzemnom željeznicom i vlakom s ostalim dijelovima grada i okolice.  Škola ima moderne učionice, prostor za samostalno učenje s audio i video opremom, multimedijalnu dvoranu s 10 računala, internet cafe s 5 računala te žičanim i bežičnim pristupom internetu.  Ponuđeni su osnovni, standardni i intenzivni tečajevi jezika te tečaj poslovnog njemačkog i tečaj za TestDaF koji se priznaje za upis na njemačka sveučilišta. 
Polaznici mogu biti smješteni u obiteljima, jednosobnom apartmanu ili hotelu za mlade. U ponudu ulaze dva organizirana događaja tjedno uz mogućnost organiziranja fakultativnih izleta uz nadoplatu.    

Cijena u kunama od:

Rim – tečaj u

vječnom gradu za starije od 16 godina

Uzrast: iznad 16 godina

Talijanski
Datum početka: svake nedjelje u godini

5 890 kn

Škola se nalazi u tri zgrade u središtu grada. Na kampusu imaju jezični laboratorij, video centar, sobu s računalima, knjižnicu, kantinu te vrt i terase za opuštanje. Uz osnovni, intenzivni i kombinirani tečaj talijanskog, nude i tečaj poslovnog talijanskog, pripreme za talijanska sveučilišta, pripreme za ispit CILS, ali i zanimljive tečajeve poput fotografije, kulinarske radionice i upoznaj Rim gdje polaznici uče jezik na novi, drugačiji način. Smještaj je moguć u obitelji i u apartmanu (jednokrevetne i dvokrevetne sobe). Polaznici mogu sudjelovati na izletima, razgledavanju znamenitostima i ostalim aktivnostima uz nadoplatu. 

Cijena u kunama od:

Eurocentres, Pariz
U srcu Latinske četvrti

Uzrast: iznad 16 godina starosti

Francuski

Datum početka: svaku nedjelju u godini

11 250 kn

Škola se nalazi u srcu Latinske četvrti u povijesnoj zgradi koja je nedavno obnovljena. U dvorani za predavanja se može vidjeti sačuvani dio srednjovjekovnog zida, a prostorija za samostalno učenje impresionira s prekrasnim freskama koje datiraju iz 16. stoljeća. Ove relikvije prošlosti su savršeno uklopljene u moderni interijer te stvaraju jedinstvenu atmosferu u školi. U ponudi su standardni, intenzivni, poslovni tečajevi u mini-grupama, te tečaj DELF. Uz nadoplatu organiziraju se izleti do obližnjih gradova, dvoraca Loire i više. Smještaj je moguć kod obitelji ili u studentskom domu.

 

 

Cijena u kunama od:

Valencia– tečaj španjolskog za starije od 17 godina

Uzrast: iznad 17 godina

Španjolski

Datum početka: svake nedjelje u godini

6 710 kn

Škola nudi izvrsne uvjete za učenje španjolskog u zgradi koja se nalazi u središtu Valencije. Polaznicima se nude osnovni i intenzivni tečajevi te specijalizirani sati i pripreme za DELE koje se usklađuju sa službenim datumima ispita. Polaznici mogu birati između smještaja u obiteljima, apartmanima ili studentskom domu Galileo Galilei gdje je smještena većina polaznika. U slobodno vrijeme postoji mogućnost posjeta The Music Palaceu, Oceanografskom muzeju ili se mogu organizirati izleti u Madrid, Barcelonu ili Tarragonu.

Cijena u kunama od:

München – tečaj

za starije od 17 godina

Uzrast: iznad 17 godina

Njemački
Datum početka: svake nedjelje u godini

 

5 465 kn

Škola u Münchenu organizira tečajeve od 1977. godine i nalazi se u blizini trga Karlsplatza gdje počinje najduža ulica za shopping u gradu. Škola je opremljena s prozračnim učionicama s puno dnevnog svjetla, multimedijskim centrom, knjižnicom, internet caffeom i udobnim dnevnim boravkom. Može se birati između osnovnog, standardnog i intenzivnog tečaja te tečaja poslovnog njemačkog i tečaja za TestDaF. Polaznicima se nudi smještaj u obiteljima, apartmanu ili hotelu za mlade. Tijekom boravka moguće je posjetiti bajkoviti dvorac Neuschwanstein, Alpe i prekrasne gradove u okolici. 

Cijena u kunama od:

Barcelona – tečaj španjolskog za starije od 17 godina

Uzrast: iznad 17 godina

Španjolski
Datum početka: svake nedjelje u godini

7 320 kn

Škola je moderno opremljena s preko 50 klimatiziranih učionica, velikom dvoranom, knjižnicom, kafićem, vrtom i besplatnim pristupom bežičnom internetu.  U program škole ulaze osnovni, intenzivni i specijalizirani tečajevi jezika te program DELE. Polaznici mogu birati između smještaja u obiteljima, kampusu i apartmanima. Tečaj u Barceloni odlična je prilika za posjet čuvenoj Sagrada Familiji, Picassovom muzeju i prošetati poznatom ulicom La Rambla.

Cijena u kunama od:

Beč

Uzrast: iznad 16 godina starosti

Njemački

Datum početka: svaku nedjelju u godini

6 525 kn

Tečajevi općeg njemačkog uključuju nastavu njemačkog jezika dvadeset školskih sati tjedno u kombinaciji s programom „Beč” koji uključuje: obilazak grada, predavanja i video projekcije o austrijskoj umjetnosti, glazbi, povijesti, književnosti, kao i tečaj bečkog valcera. Također su u ponudi specijalizirani tečajevi - poslovnog njemačkog jezika, njemački i glazba, ispitni tečajevi, tečajevi OSD i pripreme za upis na sveučilište. Svi tečajevi uključuju obilazak Beča i poduke plesanja bečkog valcera. Navedeni program uključuje nastavu, kulturni program za istraživanje Beča, njegovih znamenitosti i muzeja. Mogućnosti uz nadoplatu su organiziranje cjelodnevnih izleta u Salzburg, Wachau te poludnevnih izleta u Burg Kreuzenstein ili Laxenburg.

Cijena u kunama od:

Moskva ili Sankt Peterburg – tečaj ruskog za starije od 16 godina

Uzrast: iznad 16 godina

Ruski
Datum početka: svake nedjelje u godini

8 350 kn

Centar u Moskvi raspolaže s 11, a onaj u Sankt Peterburgu s 13 prostranih i moderno opremljenih učionica te nude besplatni bežični pristup internetu. Centri nude standardni i intenzivni tečaj te mogućnost odabira individualnih sati. Dodatni jezični moduli kao nadopuna tečajevima uključuju poslovni ruski, rusku glazbu i rusku književnost. Polaznici mogu biti smještenu u obitelji domaćinu, apartmanu ili hotelu. Oba grada nude pregršt mogućnosti za odmor i razgledavanje u slobodno vrijeme.

Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Croatia

t: +385 (0)1 468-338-1

e-mail: info@integraledu.hr

 

Posjetite nas i na:

 • FB
 • Instagram
 • you-tube

 

© 2019, INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041