Jezični tečajevi u inozemstvu najbrži su i najlakši način da unaprijedite svoje znanje jezika. Oni su savršena prilika da spojite ugodno s korisnim i učite dok putujete. Posjetite Francusku, SAD, Veliku Britaniju, Njemačku, Austriju, Italiju, Španjolsku, Portugal, Maltu ili neke druge zemlje u koje ste oduvijek željeli otputovati.

Djeca u dobi već od 7 godina mogu upisati jezični tečaj, tj. ljetni kamp za djecu. Integral garantira potpunu sigurnost i zaštitu djece o kojoj će se, u samim školama, brinuti pedagoški educirano osoblje. Osoblje je djeci dostupno 0/24. Ovakvi tečajevi idealne su prilike da djeca, osim jezičnih, stječu i društvene vještine te da provedu 2 iznimno zabavna i raznolika tjedna. 

Za vrijeme pohađanja tečajeva naši klijenti mogu iskusiti život na kampusima, upoznati ljude iz cijelog svijeta te osim jezika upoznati i nove kulture. Doživite avanturu, uzbuđenje i iskoristite vrijeme najbolje što možete kako biste postigli željeni cilj.

Tečajevi su prilagođeni Vašim željama i potrebama te nude: generalne sate željenog jezika, pripreme za polaganje standardiziranog testa jezika, pripreme za upis na sveučilište u inozemstvu, kombinaciju odabranog jezika s određenim akademskim predmetom, sportom ili čak hobijem kojeg dijelite s ostalim polaznicima.

 

Zapamtite, kada su tečajevi u pitanju nikada nije kasno za prijavu, a Vaš uspjeh naše je zadovoljstvo.

Grupni jezični kampovi
Individualni jezični kampovi
Jezični tečajevi za odrasle
Show More

Zašto odabrati Integral?

 • Profesionalnost
  Mi se bavimo samo obrazovnim programima i jezičnim tečajevima te iz tog razloga možete računati na NAŠU PROFESIONALNOST.

 • Garancija kvalitete
  Naši su savjetnici osobno posjetili obrazovne institucije s kojima radimo te Vam, iz tog razloga, garantiramo da dobivate NAJBOLJE.

 • Bogat izbor programa
  Ponudit ćemo Vam BOGAT IZBOR jezičnih i akademskih programa za sve uzraste.

 • Individualni pristup
  Pomoći ćemo Vam pri orijentaciji u širokoj ponudi i moći ćete, u okviru OSOBNIH KONZULTACIJA, odabrati program koji odgovara Vašim zahtjevima i potrebama.

 • 24/7 dežurni telefon
  U danima dolazaka i putovanja stojimo Vam na raspolaganju na 24 SATNOJ DEŽURNOJ TELEFONSKOJ LINIJI kako bismo Vam ponudili pomoć i suradnju.

 • Potpuna usluga
  Od prvog do posljednjeg dana Vašeg školovanja, naši konzultanti stoje na VAŠEM RASPOLAGANJU za sva pitanja povezana s Vašim boravkom u inozemstvu.

 • Korektnost koja nije skuplja
  Kada upišete tečaj putem Integrala, Vi NE PLAĆATE DODATNE TROŠKOVE za usluge, čak često dobivate i dodatne popuste. INTEGRAL je jedna od najvećih agencija za obrazovanje u inozemstvu te često dogovaramo cijene niže od službenih cijena škola za naše klijente.

  Bez skrivenih troškova

 • U našem ćete katalogu pronaći krajnje cijene u koje su uključeni i doček u zračnoj luci te praćenje do iste, kao i smještaj. Tako ćete unaprijed znati koliko ćete platiti.

 

Individualni

polasci

Engleski u Velikoj Britaniji

Individualni

polasci

Njemački

jezik

Individualni

polasci

Francuski

jezik

Individualni

polasci

Španjolska, Italija i Portugal

Individualni

polasci

SAD i Kanada

Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Croatia

t: +385 (0)1 468-338-1

e-mail: info@integraledu.hr

 

Posjetite nas i na:

 • FB
 • Instagram
 • you-tube

 

© 2019, INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041