ISTRAŽI SVIJET OBRAZOVANJA

 3. – 6. travnja 2019.

Dubrovnik

3. travnja u 17 sati, Dubrovačke knjižnice, NKG Čitaonica

 

Split

4. travnja u 17 sati, Klub mladih Split

 

Zadar

5. travnja u 17 sati, Gradska knjižnica

 

Zagreb

6. travnja u 12 sati, HUB 385

 Bilo da te zanima studij u inozemstvu ili jezični tečaj u inozemstvu, IntegralEdu stručni tim dolazi u tvoj grad! 

Prijavi se još danas i saznaj sve što želiš znati o studiranju u Velikoj Britaniji i ostalim zemljama, studentskim zajmovima za preddiplomske i diplomske studije, smještaju te stipendijama.

Dovodimo ti predstavnika QA Higher Education u svaki od gradova, koji predstavlja studijske programe sljedećih britanskih sveučilišta: Southampton Solent University, Roehampton University, Middlesex University, Ulster University, Northumbria University.

Naše obrazovne savjetnice će biti također u svakom gradu, spremne pomoći ti oko odluke gdje i što studirati ili koji jezik i jezični tečaj i gdje bi tebi najbolje odgovarao.

Predstavnica jezičnih tečajeva za tinejdžere (13-17 g.) škole Oxford Spires iz Velike Britanije će nam se pridružiti u Zagrebu te objasniti sve prednosti učenja engleskog jezika u izvornom okruženju te za ovu priliku nudi 10% popusta na jezične tečajeve svim sudionicima prezentacije.

Vidimo u jednom od navedenih gradova! Sudjelovanje je BESPLATNO.

Što čekaš? Istraži svijet obrazovanja! (:

QA Higher Education

QA Higher Education je pružatelj visokog obrazovanja u Velikoj Britaniji i dio je poslovne grupe QA. Radeći u partnerstvu sa sveučilištima i raznim obrazovnim ustanovama u Velikoj Britaniji, QA Higher Education pruža niz preddiplomskih i diplomskih studija. Među sveučilišnim partnerima se nalaze Northumbria University, Middlesex University, Solent University i drugi, s kampusima u Londonu, Birminghamu i Manchesteru. 
Cilj QA Higher Educationa je omogućiti studentima iz cijelog svijeta pristup izvanrednom visokom obrazovanju. Kroz blisko surađivanje s partnerskim sveučilištima i raznim stručnjacima osigurana je izvrsnost u nastavi na popularnim lokacijama diljem Velike Britanije. 

Akademska područja u kojima nude najbolje studije: Business: International, Management, Accounting, Analytics, Entrepreneurship; Management: Events, Projects, Financial, Human Resource, Tourism, Luxury Brand, Information Security; Computing Technologies, Systems; Cyber Security, Software Development, Web and Mobile Development, Digital Marketing, Strategic Leadership,  Global Logistics, MBA, ...

Oxford Spires je dio Oxford Active obitelji koja provodi sigurne i zanimljive programe za djecu diljem Engleske. Kao obrazovna ustanova za  međunarodne polaznike u dobi od 13 do 17 godina, Oxford Spires nudi ljetne jezične kampove za djecu iz cijelog svijeta. Učenici kroz razne vrste jezičih tečajeva mogu razviti svoje vještine i pouzdanje koristeći engleski jezik. Uz širok raspon tečajeva, postoje mnoge uzbudljive aktivnosti poput izleta i posjeta kulturnim ustanovama uz veliki izbor smještaja. Oxford Spires je ponosan što je akreditiran od strane British Councila.


Programi koje jezična škola Oxford Spires nudi:
- Ljetni jezični tečaj u Oxfordu na Oxford International Collegeu
- Ljetni jezični tečaj u Cambridge na Anglia Ruskin Universityju
- Ljetni jezični tečaj Oxbridge u Oxfordu i Cambridgeu

 

Saznaj više o školi OVDJE.

CATS Colleges

Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041