Bromsgrove School, Velika Britanija

2. srpnja – 16. srpnja

Dob: 8 – 17 godina
Smještaj: na kampusu

Jezik: engleski
Nastava: 20 šk. sati tjedno
Putuje se: utorak-utorak
Trajanje: 2 tjedna
Grupe: oko 14 polaznika

Cijena u kunama

16 900 kn

Engleski u Londonu,

Velika Britanija

14. srpnja – 28. srpnja 

Dob: 11 – 17 godina
Smještaj: na kampusu
Jezik: engleski
Nastava: 20 šk. sati tjedno
Putuje se: nedjelja - nedjelja
Trajanje: 2 tjedna
Grupe: do 15 polaznika

Cijena u kunama

15 900 kn

Škola

Bromsgrove je jedan od najstarijih britanskih internata osnovan 1553. godine. Ima dugogodišnje iskustvo u podučavanju stranih učenika, a danas spada među najelitnije britanske internate. Bromsgrove je udaljen oko 30 min od Birminghama i na manje je od dva sata od Londona. Svojim iskustvom i radom Bromsgrove danas spada među najbolje ljetne škole stranih jezika u inozemstvu.

Tečaj

Ljetni tečaj engleskog uključuje 20 šk. sati jezika tjedno. Sva predavanja vode najbolji profesori u svom području. Prvi dan tečaja svi su polaznici podijeljeni u skupine prema razini znanja s prosječno 14 polaznika po grupi. Vježba se čitanje, pisanje, slušanje s razumijevanjem teksta te govor i prezentacijske vještine. Kada završe ljetni kamp, svi polaznici dobivaju diplomu o završenom tečaju.


Škola
Ljetna škola engleskog jezika u Londonu održava se na kampusu Sveučilišta East London u trećoj zoni londonske podzemne željeznice. S kampusa se pruža pogled na rijeku Temzu. Kako bi ljetni kamp bio kvalitetniji polaznicima su na raspolaganju najmodernije opremljene predavaonice, od kojih je većina opremljena najboljom audio i video opremom. Polaznicima se obroci serviraju u studentskom restoranu Edge, a banka i kafići se nalaze na kampusu sveučilišta. 


Tečaj
Tjedni raspored uključuje 20 školskih sati poduke engleskog jezika, a nastava se može održavati i ujutro i popodne. Program tečaja je posebno osmišljen za kratkoročno i brzo učenje engleskog te se usredotočuje na po-boljšanje govornih i slušnih vještina. Ljetni kamp uključuje grupe do najviše 15 polaznika.

Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Croatia

t: +385 (0)1 468-338-1

e-mail: info@integraledu.hr

 

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

 

© 2019, INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041