IntegralEdu preporučuje

Azurna obala, Nica

Uzrast: 8 - 17

Datum početka:

17. ožujka – 26. listopada (obit. smještaj)

23. lipnja – 17. kolovoz (studentski dom)

Francuski jezik uči se najlakše s pogledom na Azurnu obalu. Nastava se izvodi u poznatim srednjim školama u Nici i njihovim učeničkim domovima u kojima su učenici smješteni. Zavisno od tjedna kada idu, polaznike se vodi na izlete u Monaco, Oceanografski muzej, Antibes, Picassov muzej, di Vieux Nice, de Eze, Parfumerie Gallimard, St. Tropez, Cannes te se ide na izlete brodom na otoke Lérins.

Cijena u kunama od:

13 265 kn

Lyon

Grad svjetla

Uzrast: iznad 16 godina starosti

Datum početka: svaku nedjelju u godini

Minimalno trajanje: 2 tjedna

Škola se nalazi u središtu Lyona u novoobnovljenoj zgradi iz 19. stoljeća i nalazi se u neposrednoj blizini velikog gradskog trga s pogledom na rijeku
Rhonu. Škola raspolaže moderno opremljenim učionicama, bežičnim internetom te kantinom. Lyon je poznat kao grad svetla u čijem se centru nalazi pješačka zona s brojnim restoranima, trgovinama i mjestima za odmor.

Cijena u kunama od:

7220 kn

TASIS - Lugano

Švicarska

Uzrast: 11 - 18

Francuski engleski, talijanski ili njemački

Datum početka: 22. lipnja – 10. kolovoza

Glavna zgrada američke škole u Švicarskoj smještena je u slavnoj Villi de Nobili. Polaznici su smješteni na kampusu, u dvokrevetnim i četverokrevetnim sobama sa zajedničkim kupaonicama ili u mini studijima na 2 kata koji dijele s 3 drugih polaznika. Glavni jezik komunikacije je engleski. Bira se jedan od čak petnaest različiti modula u ponudi.

Cijena u kunama od:

46 435 kn

Eurocentres, Pariz

U srcu Latinske četvrti

Uzrast: iznad 16 godina

Francuski

Datum početka: kroz cijelu godinu

Minimalno trajanje: 2 tjedna

Jezični centar nalazi se u srcu Latinske četvrti, a sama zgrada u kojoj se održava tečaj kombinacija je modernog interijera, freski i srednjovjekovnog zida. Učenje jezika u glavnom gradu donosi poseban doživljaj upoznavajući pariški način života i kulturne znamenitosti. Slobodno vrijeme iskoristite posjetom Eiffelovom tornju ili u opuštenoj atmosferi malih kafića.

Cijena u kunama od:

9 535 kn

Saint Nicolas

Paris-Igny

Uzrast: 13-17 godina

Francuski

Datum početka: 23. lipnja-10. kolovoza

Minimalno trajanje: 2 tjedna

 

Jezični centar Saint Nicolas smješten je u velikom parku udaljenom oko 40 min od centra Pariza. Uz moderno opremljene učionice za poduku jezika škola nudi i odlične uvjete za sportske i druge aktivnosti. U slobodno vrijeme za polaznike se organiziraju diskoteke, roštilj, filmske večeri, kvizovi, nogomet i slično. Polaznici mogu odabrati izlete u Versailles, Disneyland  ili u muzej Louvre.

 

Cijena u kunama od:

14 315 kn

Belgija, Spa i Liège 

Uzrast: 9-17 godina

Francuski, engleski, njemački, nizozemski

Datum početka: 23. lipnja – 25. kolovoza

Minimalno trajanje: 2 tjedna

Tečajevi se održavaju u zadivljujućim zgradama koledža Saint-Roch u Ferrièresu. Mjesto i zgrade spadaju u povijesne znamenitosti izgrađene još u 7. stoljeću. Poduka je usmjerena na poboljšanje vještina pisanja i govorenja te na sposobnost razumijevanja. Nastava uključuje inovativne metode poput igranja uloga, debatiranja, pisanja pisama i slično. 

Cijena u kunama od:

23 015 kn

Jezični ili avanturistički kamp u Švicarskoj

Uzrast: 3-5; 6-14; 15+ godina

Francuski ili engleski jezik

Datum početka: 1. srpnja-16. kolovoza

Kamp je smješten u mjestu Verbier u kantonu Valais. Jezični tečajevi mogu biti na engleskom ili francuskom jeziku s fokusom na praktičnoj upotrebi jezika, gramatike i vokabulara. Avanturistički kamp je odličan za djecu koja vole prirodu i stjecati vještine poput kuhanja na otvorenom, izrade skloništa, brdski biciklizam, penjanje i dr. Tečaj za odrasle je prikladan za roditelje koji žele pohađati jezične tečajeve dok su im djeca zauzeta i okupirana programom kampa. Polaznici sami odabiru intenzitet tečaja (između 1 i 20 sati tjedno).

Cijena u kunama od:

15 455 kn

College du Leman

Uzrast: 8-18 godina

Francuski i engleski jezik

Datum početka: kroz cijelu godinu

Škola se nalazi 9 km od Ženeve u malom mjestu Versoix. U vlasništvu škole je i najmodernije opremljen sportski centar. College du Leman nalazi se u blizini Ženevskog jezera i malog planinskog lanca Jura. Polaznici mogu odabrati jedan ili dva od čak 15 modula poput engleskog ili francuskog jezika, CSI laboratorij gdje polaznici pokušavaju riješiti fiktivni kriminalistički slučaj, potom modul za buduće lidere, robotiku, tehnologiju i dr. Tijekom tečaja posjećuju se znamenitosti poput Olimpijskog muzeja u Lausannei ili tvornice čokolade. 

Cijena u kunama od:

39 505 kn

Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Croatia

t: +385 (0)1 468-338-1

e-mail: info@integraledu.hr

 

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

 

© 2019, INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041