IntegralEdu preporučuje

Cijena u kunama od:

23 845 kn

St. Edmund's College

Posebna ponuda - 50%

za datum 28.7.-17.8.

Uzrast: 10-17

Engleski

Datum početka: 7. srpnja - 17. kolovoza

Škola ima dugu tradiciju obrazovanja međunarodnih polaznika. U jutarnjim satima održava se tečaj, dok polaznici u popodnevnim satima biraju aktivnosti poput sporta, umjetnosti, strukovnih i akademskih tečajeva. 

Posebna ponuda - 50%

za datum 28.7.-17.8.

14575 kn  - 3 tjedna

Cijena u kunama od:

27 375 kn

Advanced Studies

Oxford, Cambridge, London

Uzrast: 16 -19

Engleski

Datum početka: 30. lipanj - 10. kolovoza

Tečaj koji će vam najbolje dočarati kako je biti student na prestižnim sveučilištima Oxford i Cambridge i King's College London čiji je obilazak obavezni dio ovog tečaja, a neki predavači su bivši studenti ili profesori tih poznatih sveučilišta. Polaznici spavaju u domovima tih sveučilišta, a nastava se održava u predavaonicama tih slavnih sveučilišta.

Cijena u kunama od:

23 845 kn

Academic Summer in Cambridge

Uzrast: 13 -18

Engleski

Datum početka: 29. lipnja – 24. kolovoza

Doživite studentsku atmosferu jezičnog tečaja u srcu Cambridgea. Kombinirajte tečajeve engleskog i priprema za studije medicine, računalstva ili sporta na vrhunskim sveučilištima. Osim Cambridgea, ovaj tečaj možete pronaći na kampusima u Londonu i Sidcotu, a tijekom tečaja moguće je poalgati i ispit za dobivanje službenog certifikata za engleski jezik - IELTS.

Cijena u kunama od:

Plumpton College

Uzrast: 10 -16

Engleski

Datum početka: 25. lipnja - 13. kolovoza 

19 870 kn

Uz učenje engleskog naučite kodirati, brinuti se o životinjama te se okušajte u nekim od brojnih sportova poput jedrenje, jahanja, kajakarenja, raftinga ili penjanja po umjetnim stijenama.

Cijena u kunama od:

Millfield School

Mali olimpijski grad

Uzrast: 12-17

Engleski

Datum početka: 7. srpnja – 18. kolovoza

25 475 kn

Osim tradicionalnih britanskih sportova poput nogometa, tenisa i golfa, u Millifieldu uz engleski možete se okušati u mačevanju, hokeju na travi ili pohađati kulinarske, modne, filmske ili radionice programiranja.

Cijena u kunama od:

Lancing

Uzrast: 13 -18

Engleski

Datum početka: 30. lipnja – 17. kolovoza

21 200 kn

 

Jezični centar koji ima i impresivni sportski centar gdje se uz učenje engleskog mogu trenirati nogomet, tenis, golf ili jahanje, a za sve hrabre tu su ronjenje i pilotiranje lakim letjelicama.

Cijena u kunama od:

University of Sussex, Brighton

English for the Future

Uzrast: 15 -20

Engleski

Datum početka: 1. srpnja - 18. kolovoza 

24 285 kn

Sveučilište Sussex smješteno je u prekrasnom krajoliku nacionalnog parka South Downs. Velike zelene površine i moderna arhitektura savršeno su okruženje za opuštanje i učenje jezika. 

Cijena u kunama od:

Cambridge School of Visual and Performing Arts

Pripreme za umjetničke studije na britanskim sveučilištima

Uzrast: 15-18

Engleski

Datum početka: 30. lipnja – 11. kolovoza

24 725 kn

Ovaj tečaj temelji se isključivo na praksi gdje polaznici uz engleski jezik odabiru dodatno područje koje ih zanima - umjetnost i dizajn, kazalište, priprema portfelja, filmska umjetnost ili moda.

Cijena u kunama od:

Tonbridge School

Uzrast: 10-13; 13-16

Engleski

Datum početka: 9. srpnja – 6. kolovoza

23 845 kn

Tečaj je orijentiran mladim liderima. Glavni naglasak ovog tečaja je na razvoju prezentacijskih vještina na engleskom jeziku, usavršavanje vježba pregovaranja i debatiranja. 

Cijena u kunama od:

Corpus Christi College, Cambrdige

University 

Priprema za studij na vodećim sveučilištima u Velikoj Britaniji

Uzrast: 16-18

Engleski

Datum početka: 3. srpnja – 31. srpnja

29 150 kn

Program se odvija u jednom od najstarijih i najljepših koledža Sveučilišta Cambridge osnovanog u 14. stoljeću. Uz vrhunsku kvalitetu programa isprobajte sportske i zabavne aktivnosti poput veslanja po rijeci Cam.

Cijena u kunama od:

Kings Oxford

Službeni ispitni centar za provođenje IELTS ispita

Uzrast: 16+

Engleski

Datum početka: svaka nedjelja u godini

8 610 kn

Polaznici osim standardnog i intenzivnog tečaja mogu odabrati tečaj koji će ih odlično pripremiti za polaganje IELTS ispita.  Nastava se odvija u centru ovog poznatog sveučilišnog grada, a polaznici imaju mogućnost boravka kod obitelji domaćina. 

Cijena u kunama od:

Ardingly College

Uzrast: 8-17

Engleski

Datum početka: 30. lipnja - 10. kolovoza 

19 285 kn

Uz engleski jezik polaznici mogu odabrati trening tenisa ili sportova na vodi poput jedrenja i kajakarenja. Koledž se nalazi u mirnom gradiću Zapadnog Sussexa udaljenom svega 40 min vlakom od centra Londona.

Cijena u kunama od:

14 485 kn

Kent University,

Canterbury

Uzrast: 11-17

Engleski

Datum početka: 23. lipnja – 11. kolovoza

Sveučilište se nalazi na samo 20 min hoda od centra grada s jezičnim centrom koji ima pogled na veličanstvenu katedralu. Za polaznike se organiziraju brojni izleti svake subote, ali i sportske aktivnosti poput mini olimpijade.

Cijena u kunama od:

15  100 kn

Oxford Brookes

Uzrast: 12-17

Engleski

Datum početka: 23. lipnja - 11. kolovoza

Uz tečaj engleskog jezika polaznici se mogu priključiti sportskim aktivnostima na otvorenim zelenim površinama ili večernjim aktivnostima poput talent showa ili diskoteke. Program uključuje i turistički obilazak znamenitosti Londona i drugih gradova. 

Cijena u kunama od:

18 985 kn

Ridley Hall

Uzrast: 16-19

Engleski

Datum početka: 30. lipnja – 25. kolovoza

Koledž se nalazi u viktorijanskoj kući smještenoj u prekrasnom vrtu na 5 min hoda od centra Cambridgea. Osim što mogu usavršiti engleski jezik polaznici imaju prilike, naučiti igrati kriket ili sudjelovati u aktivnostima poput izrade maski. 

Cijena u kunama od:

20 310 kn

Academic Summer

Sidcot

Uzrast: 7-17

Engleski

Datum početka: 6. srpnja – 24. kolovoza

Uz tečaj engleskog jezika polaznici odabiru dodatne predmete ili tečaj sporta gdje uče o sportskom menadžmentu, kineziologiji i sportskoj psihologiji.  U programu dječjeg tečaja organiziraju se druženja s lokalnom djecom iste dobi. 

Cijena u kunama od:

16 995 kn

Downside School

Uzrast: 8-17

Engleski

Datum početka: 3. srpnja – 22. kolovoza

Jedan od najpopularnijih tečajeva za najmlađe polaznike, ali i idealna prilika za sve od 14 do 17 godina da uče engleski i sudjelujući u raspravama razvijaju vještine kritičkog razmišljanja o globalnim pitanjima u područjima politike, ekonomije i prava u britanskom internatu koji podsjeća na Hogwarts.

Cijena u kunama od:

25 475kn

Millfield Prep School

Uzrast: 6-11

Engleski

Datum početka: 7. srpnja – 28. kolovoza

Škola se nalazi u blizini Glastonburyja i dijelom je zaštićene britanske kulturne baštine. Mnogo je sadržaja i aktivnosti za djecu o kojima skrbe učitelji i voditelji grupa s iskustvom. Odaberite jednu od dodatnih aktivnost kako bi upotpunili tečaj engleskog.

Cijena u kunama od:

23 845 kn

Academic Summer DLD

London

Uzrast: 7-17

Engleski

Datum početka: 29. lipnja – 24. kolovoza

Škola se nalazi u zgradi u srcu Londona. Posebnost akademskog tečaja je njegovo odvijanje po metodi CLIL - Content and Language Integrated Learning. Nude se i pripreme i provjere za programe IB/A-levels gdje se biraju 4 predmeta svakog tjedna. 

Cijena u kunama od:

16 605 kn

University College

London

Centar Londona

Uzrast: 13-21

Engleski

Datum početka: 23. lipnja - 15. kolovoza

Ovaj koledž je bilo prvo moderno sveučilište u Engleskoj te je smješten u blizini Oxford Streeta u središtu Londona što pruža odličnu priliku za istraživanje grada uz čak 5 poludnevnih izleta tjedno. Polaznici se mogu okušati u bejzbolu i raznim drugim igrama. 

Cijena u kunama od:

24 725 kn

Dulwich College

Uzrast: 11-17

Engleski

Datum početka: 8. srpnja – 5. kolovoza

Škola je udaljena 20 min putovanja vlakom od Londona, a osnovana je još u 17. stoljeću. Uz ljetni tečaj i tečaj engleskog i umjetnosti, nudi se tečaj za mlade lidere koji uključuje vještine kritičkog razmišljanja, debatiranja i vježbanja kako prezentirati svoje argumente. 

Cijena u kunama od:

24 725 kn

London Central
 

Uzrast: 16+

Engleski

Datum početka: tijekom cijele godine

Škola se nalazi u blizini Britanskog muzeja i zabavnog centra Covent Garden. Tečajevi stavljaju naglasak na vježbe govorenja i slušanja te gramatiku i vokabular. Nude se i pripremni tečajevi za TOEFL i IELTS. 
 

Cijena u kunama od:

12 275 kn

Exsportise 

Učenje engleskog jezika kroz sport i glazbu

Uzrast: 9-17

Engleski

Datum početka: 30. lipnja - 17. kolovoza

Exsportise ima 30 godina iskustva u pružanju specijaliziranih tečajeva koji kombiniraju sport, učenje engleskog i glazbu. Tečajevi se održavaju u tri najpriznatija engleska internata - Oundle School, Seaford College ili Clayesmore School. 

Cijena u kunama od:

25 170 kn

Chelsea Independent 

College
 

Uzrast: 14-17

Engleski

Datum početka: 30. lipnja – 10. kolovoza

Akademski tečajevi nude priliku za detaljnije proučavanje omiljenih predmeta i stjecanje praktičnog iskustva. Koledž je smješten u Londonu, stoga polaznici uz poboljšavanje svog engleskog istražuju posebnosti grada. 
 

Cijena u kunama od:

17 475 kn

National College

of Ireland

Uzrast: 13-17

Engleski

Datum početka: 29. lipnja - 28. srpnja

Škola je smještena u upečatljivoj modernoj zgradu u središtu Dublina nedaleko od europskog sjedišta brojnih tvrtki poput Google-a. Nastavu izvode 2 različita predavača kako bi polaznici bili upoznati s različitim metodama učenja. 

Cijena u kunama od:

4 020 kn

Jezični centar EC

Uzrast: 16+

Engleski

Datum početka: tijekom cijele godine

Jezični centar EC organizira tečajeve za djecu, mlade i odrasle te se nalazi u središtu Mediterana, na Malti. Polaznici mogu odabrati između širokog spektra tečajeva, a postoji i tečaj specijalno napravljen za obitelji. Škola ima i svoju privatnu plažu za polaznike.

Cijena u kunama od:

9 520 kn

Sprachcaffe 

 

Uzrast: 14-21; 18+

Engleski

Datum početka: 16. lipnja – 24. kolovoza

Školski kompleks Sprachcaffe nalaze se u gradiću St. Julian's na Malti. Uz učenje engleskog jezika polaznici imaju prilike upoznati Valettu, stari grad Mdinu i kulturu ove mediteranske države, a slobodno vrijeme mogu provesti na bazenu ili u kafeteriji.

Cijena u kunama od:

12 480  kn

Hotel Institute

Montreux

Uvod u svijet ugostiteljstva i kulinarstva

Uzrast: 16-29

Engleski jezik

Datum početka:

Uvod u ugostiteljstvo 7.srpnja-17.kolovoza

Uvod u kulinarstvo 14.srpnja-17.kolovoza

Kampus se nalazi na obali Ženevskog jezera i sastoji se od 4 zgrade koje su nekad bili hoteli. Program kombinira učenje uz slobodno vrijeme kako bi upoznali prednosti studija ugostiteljstva. Oba tečajeva uključuju seminare, učenje na satu obrazovne izlete i kulturološke izlete. Tijelom ovih tečajeva studenti razvijaju svoje voditeljske vještine i uče kako raditi u timu i pod pritiskom. Uz stjecanje praktičnih vještina, polaznici konstantno koriste engleski jezik i proširuju svoje jezične kompetencije. 

Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Croatia

t: +385 (0)1 468-338-1

e-mail: info@integraledu.hr

 

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

 

© 2019, INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041